Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמת הבטיחות של צי הרכב החדש בישראל היא במקום השני – מהסוף.

בערך 50% מכל המכוניות החדשות בישראל נרכשות על-ידי חברות ליסינג. למרבה הצער, חברות ליסינג חסרות קריטריונים בטיחותיים קפדניים בזמן שהן מחדשות את הצי שלהן, ואינן מיידעות את הלקוחות שלהן בדבר החשיבות בבחירה של רכב בטוח. לאחר שלוש שנים, חברות ליסינג מוכרות את המכוניות שלהן לשימוש פרטי, ובאופן כזה מאטות את החדירה של מכוניות חמישה כוכבים של Euro NCAP.

עוד כאן

משכנתא זה קל

פורסם

כאילו שאם רוב הרכבים לא היו נרכשים ע"י חברות ליסינג המצב היה יותר טוב. בטיחות זה לא שיקול מכריע אצל רוב הישראלים.

פורסם

הכל מתחיל ונגמר במיסוי.

לא נפתח את כל נושא המיסוי על כלי הרכב אך לפחות את נושא המיסוי על אבזרי בטיחות.

יש לתת פטור מלא ממס על האבזור הנ"ל.

אם כך היה, גם הליסינג היה רוכש את הגרסאות המאובזרות בטיחותית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מיסוי יכול בהחלט לעזור זה נכון אבל כל עוד אין מודעות לא יקרה כלום.

רכב יכול להיות הכי בטיחותי ועם הכי הרבה הקלות מס שאפשר, אבל כשחברת הליסינג שמה צמיגים סוג ז', מערבבת צמיגים על צירים, משתמשת ברפידות בלם הכי זולות שיש ועוד ועוד ועוד היתרון הבסיסי של בטיחות הרכב הולך ודועך.

פורסם

במדינת הקומבינות הכל נעשה בשיטת "מה יהיה יהיה" ו- "אלוהים גדול".

חברות הליסינג מעוניינות להרוויח - מדובר בחברה עסקית בע"מ, אך גם את הקונה הישראלי הממוצע הבטיחות לא ממש מעניינת: הכי חשוב מסך מולטימדיה גדול, חיישני גשם, שיקוף מסך הסמארטפון למולטימדיה, בקרת שיוט וכמובן צבע יפה ומיוחד!

כשיש מודעות נמוכה לבטיחות וכשנוצר מצב שהלקוח הפוטנציאלי נכנס לסוכנות ושואל: "יש פה מולטימדיה?" ולא "כמה כריות אוויר" - זה מה שקורה.

פורסם

חברות הליסינג בראש ובראשונה רוצות כמה שפחות הוצאות וזאת הבעיה האמיתית.

צמיגים זה הדוגמא הקלאסית, הרכב שלי עשה כבר 50K ושנתיים וחודשיים על הצמיגים המקוריים לפני 3K אמרתי לנציג של הליסינג אצלנו שלדעתי הגיע הזמן להחליף את הצמיגים ונשלחתי לפנצ'ר מאכר שעובד עם חברת הליסינג שהסתכל על הצמיגים ואמר שהם במצב מצויין ואפשר להמשיך איתם - למרות שצמיגים בני שנתיים וכמעט 50 אלף קילומטר ללא ספק קרובים להחלפה(ממה שאני ראיתי הם נראים עייפים מאוד).

בנוסף, כשיוחלפו מובטח שיוחלפו לצמיג הסיני הכי זול שאפשר למצוא בשוק - עוד חסכון ע"ח הבטיחות של הנהגי לסיניג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

במצב זה אני הייתי מעדיף למשוך כמה שאפשר על הצמיג המקורי אך ורק בכדי לא לקבל את צמיגי הליסינג הנחותים. כך גם עשיתי

פורסם
להחליף אחרי שנתיים ו50K? :shock:

אין סיבה לזה, אלא אם אתה נוהג על מפלצת מומנט וחורך אותם בלי הפסקה עד שנגמר להם הבשר.

הרכב שלי עבר 34K וממש לא כולם בנסיעות התגרזנות, ועדיין הצמיגים כבר מראים עייפות. שנתיים ו-50K זה לא מעט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני דווקא לא חושב שזה חכם לזרוק האשמות מוחלטות. אני חושב שאין כאן גורם בלעדי. ההודעה של עמיגר נכונה מאוד, מדיניות הממשלה גם לא להיט, חלפים מקוריים וטיפולים אצל היבואנים מאוד יקרים וכשכל הירקות הללו נפגשים אנחנו מקבלים את הסלט שנקרא שוק הרכב הישראלי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

״בשעה שממוצע אירופה לנתח השוק של דגמים עם חמישה כוכבים עומד על 52%, בישראל הנתון הוא 45%.״

זה כל ההבדל שעליו מדובר.

האם יש סטטיסטיקה לנתח השוק של רכבי לא ליסינג עם חמש כוכבים לעומת רכבי ליסינג בארץ?

האם יש סטטיסטיקה שכוכבי בטיחות אכן משפרים את הסיכוי שלך להיהרג בתאונה? פעם זה יה יותר ברור, היום הכוכבים מכסים הרבה יותר דברים, לדוגמה איכות מדבקות האזהרה של כריות האויר גרעו למגאן 3 נקודת בטיחות

פורסם
להחליף אחרי שנתיים ו50K? :shock:

אין סיבה לזה, אלא אם אתה נוהג על מפלצת מומנט וחורך אותם בלי הפסקה עד שנגמר להם הבשר.

אצלי בקורולה בנהיגה שפויה בהחלט הוחלפו זוג ברידג'סטון אחרי 57K והזוג השני אחרי 65K

פורסם
האם יש סטטיסטיקה שכוכבי בטיחות אכן משפרים את הסיכוי שלך להיהרג בתאונה?

בפירוש כן, וזה גם מופיע במחקר שהכתבה מצטטת. חלק מן הבעיה נעוץ בכך שדירוג הבטיחות של משרד התחבורה איכשהו יכול לדרג מכוניות בקיטוב מוחלט לדירוג מבחני הריסוק. לך תבין...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...