Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת ניראה לא טוב , אבל יש מצב שבשמשה אחורית בגלל פס של מפשיר האדים זה יכול לקרות בכל רכב ולגבי החלונות ניראה לא מקצועי בכלל .

חלונות עשיתי פעמיים בחיים שלי ועשיתי לבד עם פלים של 40 שקלים ולא יצא לי ככה ,אלה יצא ממש טוב .

גם יצא להסיר אבל שעובר הרבה זמן זה קשה אבל אפשרי , יום ראשון גש שוב למקום ותן לו צ'אנס נוסף לתקן לך אולי באמת יוצא שלא תמיד הולך תבדוק וחזור אלנו בהצלחה :)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עבודה של חאפר בלשון המעטה, מה זה הדבר הזה? ככה לשחרר רכב? ועוד לתת תירוצים של "אני עמוס" זה מה שאני הכי שונא בנותני שירות, לקוח ששילם ומקבל תוצאה לא טובה מחובת המוכר / מתקין / חאפר כפי שרואים בעבודה הזו לתת לפחות שירות קודם ולא לדחות כי "הוא עמוס".

עברתי באיזור לפני זמן מה וחשבתי להכנס בזמני הפנוי לעשות גם חלונות אבל הפעם נשנה כיוון. תודה על האזהרה .

Opel Adam S 2017

פורסם

מה טווח המחירים של כל הענין הזה?

אז אצל מי ממולץ ללכת גם לעשות

(לאוטו חדש)!!

פשוט עכשיו אני רוצה לבדוק אחד אחד לפני שאני יעשה !

לדעת שהוא באמת מקצוען

פורסם (נערך)

אשריקו, אין ספק שלכל אחד קורה פאשלות וכולנו בני אדם.

אבל חנות נמדדת לא כשהכל יוצא כמו שצריך לדעתי אלא דווקא כשקוראת פאשלה ולראות איך מתקנים אותה.

למרוח לקוח כל כך הרבה זמן אחרי ששילם זאת חוצפה!, אני מוכן להתערב על הרכב שלי שבזמן שהבחור אמר לו שאין לו זמן והוא לחוץ אם לקוח פוטנציאלי היה מתקשר הוא היה אומר לו גם תבוא עכשיו ונראה איך אני דוחף אותך.

העבודה נראת על הפרצוף, אין מה "לתקן" צריך להוריד הכל ולעשות מחדש.

תודה רבה על הפירסום, במיוחד של התמונות, שבעל העסק יוכל לראות איך העבודות שלו נראות, פשוט בושה.

עריכה:

שמע תנסה שוב לדבר איתו בהגיון ולשכנע אותו לתקן הכל, לא הולך בטוב, שיתקן מה שנראה לו.

חייב להיות לבחור פייסבוק או משהו שהוא מפרסם את עצמו, פרסם שם את התמונות של העבודה שלו.

אם לו לא אכפת לפגוע בכיס שלך, אולי פגיעה בכיס שלו תגרום לו להבין את הטעות

עריכה אחרונה על ידי eran89
פורסם

שלום

הוא מוכן לתקן רק את האחוריים והמשולשים,

החלון האחורי הוא טוען שלא יתקלף למרות שרואים את הקילוף והבועות מבחוץ

תאכלס הזוי הבן אדם, אדבר איתו שוב פעם היום

לא מבין בעלי עסק כאלה שהורסים את העסק במו ידיים.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

בקיצור חברים

נפלתי על בעל עסק חולה

לא מעוניין להחזיר כסף או לתקן את העבודה

חושב שאני סוחט אותו

באתי לקראתו בכל דרך אפשרית

שיחזיר כסף בלי לפרק או עם לפרק שיתקן את העבודה מה שנוח לו.

כנראה צריך להמשיך הלאה

פורסם

שיחזיר את הכסף גם אם לא יוריד את לך את ההשחרה.

העיקר לפרסם רכבי יוקרה שעברו אצלו בעסק ולהכריז על עבודה מקצועית.

פורסם

יש לך קבלה על העבודה?

תודה על האזהרה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תגש אליו לעסק, תפעיל את המצלמה בגלאקסי תגש אל הבנאדם בצורה נחמדה ותשאל אותו פנים מול פנים אם זה נראה לו עבודה מקצועית, אם כן למה בפייסבוק שלו הוא מראה עבודות שנראות כעבודות טובות ובמציאות הוא מגיש לך זבל של עבודה

ואם הוא לא חושב שעל דבר כזה מגיע לך את הכסף בחזרה, צלם את התגובה שלו ותשלח כאן

עצם זה שבעל העסק מדבר אליך בצורה שאתה מראה זה כבר מראה שהכל אצלו רקוב

פורסם

הקלטת שיחות אין לי זה אייפון

היופי שאחריי שיחות דיברתי איתו בוואטסאפ לאמת הכל

יש הכל כתוב בטלפון

הוא טוען שאני סחטן וחוצפן

העבודה ללא קבלה כי המחיר היה ממש אטרקטיבי בלי

אבל יש לי אסמכתא כתובה שלו על העניין האחריות

וגם התכתבות בוואטסאפ

פורסם
שיחזיר את הכסף גם אם לא יוריד את לך את ההשחרה.

העיקר לפרסם רכבי יוקרה שעברו אצלו בעסק ולהכריז על עבודה מקצועית.

לא יודע אם אתה בשפונג של לעקוץ אותי , אבל בנאדם שיצא די מרוצה או מרוצה לגמרי לא יכול להגיד משהו רע.

אני קיבלתי ממנו שירות מעולה והייתה מורכבות רבה על החלון כמו שציינתי. גם המזכירה שלו הייתה ממש שירותית אליי.

אמנם יש מעט פאקים קטנים כמו שאמרתי אבל זה ממש לא כמו שאתה מדמיין ורק ממרחק של נשיקה רואים את זה ומעניין אותי האם כל ההשחרות המקצועיות שרואים בתמונות הן באמת בלי בועה או שתיים או פספוס קטן כי בסופו של דבר כולם בני אדם והחכמה היא באמת לתת שירות.

יוגב, באמת שזה הזוי ומפתיע מה שקרה לך. מצטער לשמוע.

דווקא בחלון האחורי לא הייתי מתפשר על זבל עבודה, אני רואה יום יום בכבישים עבודה של חאפרים עם פילמים סיניים, פשוט להקיא.

פורסם (נערך)

הזוי. לרוב אתה באמת גורר הרבה תגובות אחרייך אבל לא הפעם, בכלל לא התכוונתי אלייך.

איך קישרת את התגובה שלי לזה שעקצתי אותך? מי בכלל דיבר על מה שאמרת או על ההשחרה שלך, שגם לא יצאה מושלמת אבל אתה בטוח שאין דבר כזה מושלם והעיקר השירות ואיכות החומר כי מישהו אחר במקומך אולי לא היה מתפשר, תתפלא יש עבודות מושלמות ואם הוא מקצוען הוא יעשה את זה בלי בועות ואם לקוח לא מרוצה אז הוא יקח אחריות.

סבבה, שילמת כמה ששילמת יצאת מרוצה מבחינתך.

זה שעשית השחרה או שתיים לא אומר שאתה יכול להעיד שאין עבודות מושלמות, יום אחד העובד יעשה את זה מושלם ויום אחר לא.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

נכון והעניין

זה לקחת אחריות על העבודות הלא מושלמות, אלא שיצאו דפוקות

הרי אם הוא מקצוען או יודע לעבוד כמה כבר כאלו יקרו לו,

ואם לא לוקח אחריות עסקים כאלו צריך להוקיע מקבוצתנו הגדולה.

פורסם
הזוי. לרוב אתה באמת גורר הרבה תגובות אחרייך אבל לא הפעם, בכלל לא התכוונתי אלייך.

איך קישרת את התגובה שלי לזה שעקצתי אותך? מי בכלל דיבר על מה שאמרת או על ההשחרה שלך, שגם לא יצאה מושלמת אבל אתה בטוח שאין דבר כזה מושלם והעיקר השירות ואיכות החומר כי מישהו אחר במקומך אולי לא היה מתפשר, תתפלא יש עבודות מושלמות ואם הוא מקצוען הוא יעשה את זה בלי בועות ואם לקוח לא מרוצה אז הוא יקח אחריות.

סבבה, שילמת כמה ששילמת יצאת מרוצה מבחינתך.

זה שעשית השחרה או שתיים לא אומר שאתה יכול להעיד שאין עבודות מושלמות, יום אחד העובד יעשה את זה מושלם ויום אחר לא.

אחשלי גיבור, אם היית יודעת כמה אני פדנט היית מדבר אחרת. יחד עם זאת, כבר אני מכיר מספיק בעלי מקצוע או שניים כדי להתרגל לכמעט מושלמות.

יש מקצוען ליד העבודה שלי עם החומר אחד הטובים בעולם ואולי הכי טוב במדינה, 5 מטר הליכה מהעבודה שלי, שמשתמש בחומר LLUMAR אבל נחש מה? אוי המחיר.

אותו דבר סאן פילם, לדעתי מקצועיות ברמה חולנית אבל שוב פעם, אוי המחיר.

כשאני הולך למקומות זולים אני מצפה לעבודה טובה ומושלמת, אבל אחרי שאני מגיע למקום אני מבין שהמחיר בא על איכות, מה לעשות, מחפש את הטוב בבני אדם.

לאלון הגעתי דרך המלצות וראיתי עבודות טובות שלו ברחבי האינטרנט והמלצות ישנות בפורומים אחרים עליו + הוא מתקין מורשה של פלוצווקגן וכו'.

בשורה התחתונה, ההשחרה בוצעה ברמה גבוהה יותר מאשר עשו לי בחלונות נוסעים.

אם תסתכל ממרחק סביר אתה תגיד שזה מושלם, רק ממרחק נשיקה תגלה פאקים, חבל אבל שאין לי תמונה להראות לך מה היה מודבק בחלונות מבפנים אולי מאז שאמא שלי קנתה את הקורולה הזקנה לפני למעלה מעשור.

אני ממש כואב על יוגב וזה באמת מפתיע כי אני הכרתי אלון אחר, אבל אל תגיד שאני לא מצפה למושלמות כי זה לא נכון, אפילו יורדים עליי שאני פדנט מדי.

במידה ויש לי כסף סמוך עליי שאני מכיר מספיק מקומות לבצע אותם אבל תסכים איתי שלהשקיע אלפי שקלים על ציפויי חלונות עם החומר הכי טוב לרכב שעוד שניה נכנס לאספנות...

• תוכן חדש...