Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לגולף יש שוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגולף נחשב רכב יחסית מוצלח, אם כי יחסית יקר.

הביקוש לא גדול כמו זה של טויוטה או כל אחד מהיצרנים הגדולים אך גם ההיצע לא גדול לאור המחיר (שהיה עוד יותר גבוה בעבר).

בגדול לדעתי יש שוק מאוד יציב אך קטן. זה יכול לשחק לטובתך או לרעתך תלוי איך מסתכלים על זה.

פורסם

מניסיון, אני יכול לומר שכמעט תמיד יותר קל למכור רכב כמו גולף, שאולי לא נפוץ כמו קורולה, אבל יש לו את הנישה שלו. רכבים כאלה אינם מצויים בכמויות בחברות הליסינג, ואם יש לך רכב שמור, יגיע הקונה שלו.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

בתור אחד שמכר בעבר גולף וגם קנה, אני יכול לומר לך שיש הרבה אנשים שמעריכים את הרכב הזה ובהחלט יש לו מה שמכונה "שוק". רכב בעל נתונים טובים צפוי להימכר מהר.

פורסם
הגולף נחשב רכב יחסית מוצלח, אם כי יחסית יקר.

הביקוש לא גדול כמו זה של טויוטה או כל אחד מהיצרנים הגדולים אך גם ההיצע לא גדול לאור המחיר (שהיה עוד יותר גבוה בעבר).

בגדול לדעתי יש שוק מאוד יציב אך קטן. זה יכול לשחק לטובתך או לרעתך תלוי איך מסתכלים על זה.

יקר ? יותר זול היום מיונדאי

פורסם
יקר ? יותר זול היום מיונדאי

הגולף 129,900 והיבואן לא מוזיל בשקל, הElantra החדשה עולה 131,700 ועם רמיזה קלה קיבלתי 5000 הנחה.

תוסיף לגולף מצלמה אחורית ב3000, גג נפתח בעוד כמה אלפים (לא זוכר כמה בדיוק) עובדה שאין מערכות בטיחות אקטיביות, ועוד ועוד ופתאום וההבדל מגיע בקלות ל10-15 אלף, ובל נשכח שהמחיר של הגולף ירד ב3000 לפני פחות מחודשיים והמחיר של הi35 היה אז 128,000 ועוד נתנו הוזלות ענקיות (לי הציעו 10000 הנחה).

בקיצור עד לפני חודשיים:

i35 זה 128-10 = 118

גולף זה 133 +3+3?=139

על המחיר הגבוהה יותר של הגולף תשלם גם אגרת רישוי יותר גבוהה ויותר מעמ ופתאום הגעת להבדל של 25 אלף שקלים.

שלא תבין לא נכון הגולף לדעתי הוא רכב הרבה יותר טוב אבל הבדל מחיר כזה עם אבזור כל כך דל לא מוצדק. כמובן הכל לעניות דעתי :)

פורסם
מתי יש מבצעים בפולקסוואגן?

והאם המחירון אצלם ברזל או שניתן לכופף אותו מעט?

אני הייתי מאוד רציני איתם, רציתי את הרכב, רבתי איתם ובסוף גם קמתי ויצאתי מהמשרד של המנהל.

בסוף הם היו ברזל ולא הורידו שקל (ואני מצידי קניתי מאזדה במקום)

זה היה בסוכנות בתל אביב.

פורסם

לפולקסוואגן מדיניות מאד קשיחה של הנחות.

מנגד דווקא לאחיות בקבוצה יש מבצעים מצוינים (ע"ע "חבר").

הלאון מהווה תחליף מצוין עם מחיר סופר אטרקטיבי ולטעמי עדיפה על כל מלוכסנת.

• תוכן חדש...