Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כי אתה צעיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בחיים לא ראיתי כביש בין עירוני עם כזאת צומת מסוכנת.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

לא זוכר אם יש צמתים כאלו בין עירוניים, אבל אצלי בעיר אני מכיר טוב בדיוק צומת כזה.

את האמת, לדעתי במצב הזה, אם כבר נקלעת אליו, אז צריך לוותר על הפנייה הזו שמאלה ופשוט להמשיך עד לפנייה הבאה, גם עם זה 10ק''מ, אין מה לעשות, לא תכננת את מסלול הנסיעה שלך, תהיה תרבותי ואל תפריעה לאחרים, תמשיך לפנייה הבאה, במקום להוות הפרעה רצינית ל-3 נתיבים, ככה זה במדינות בהם יש תרבות נהיגה, קודם כל חושבים על נהגים אחרים שבכביש ולא על עצמך, אבל חבל שלא כך העניין בארץ שלנו.

ובכללי עצה - אם אתה כבר מכיר את הצומת הבעייתי הזה, אז להבא פשוט תכנן את הנסיעה שלך אליו בדרך אחרת, שלא תקלע לסיטואציה לא נעימה שכזאת, או בכלל תכנן כך כדי שלא תגיע אליו אם זה אפשרי, זה הכל.

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה כי אתה צעיר

זה נכון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העבירות שחלות במקרה הזה נעות בין קיפוח זכות, הפרעה לתנועה ונסיעה שלא בכיוון החץ - כל הנ"ל חלים רק במקרה שיש שוטר תנועה בסביבה ובכל מקרה לא חלים על נהגים ישראלים

פורסם
נראה כמו היציאה מפז ביקנעם ורצון להכנס לעיר עצמה.

אם זה כן שם אז יש שלט ביציאה שאומר שרכב שיוצא מהתחנה חייב לנסוע רק ישר.

שם הוא יכול לפנות ימינה ולחזור. לא חוכמה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
העבירות שחלות במקרה הזה נעות בין קיפוח זכות, הפרעה לתנועה ונסיעה שלא בכיוון החץ - כל הנ"ל חלים רק במקרה שיש שוטר תנועה בסביבה ובכל מקרה לא חלים על נהגים ישראלים

אחד בציור אין חיצים עדיין על הכביש

שניים אם כתום נותן לך את הזכות להיכנס אין קיפוח זכות.

שלוש אם זה קורה כאשר בלאוו הכי הכתומים בתהליך עצירה בגלל הרמזור אצלם, אז גם אין הפרעה לתנועה.

לכן אין תשובת בית ספר כאן.

נימוס והתחשבות של כל המשתמשים בדרך מסוגלים לפתור את כל הבעייתיות כאן.

גם ללא סיגול של נימוס אירופאי מהמדרגה הראשונה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מאותת ולפתע אנשים עוצרים ונותנים לך להשתלב בלי הידחפות ובלי צפירות זה נהדר, רק תן לעצמך צביטה טובה לוודא שאתה לא חולם.

ד"א בעניין דרך בין עירונית כזו, לפעמים מסוכן להיות אדיב ולתת זכות קדימה למישהו שמנסה להשתלב. בכניסה לישוב שלנו יש צומת T לא מרומזר, לפעמים קורה שמישהו עוצר באדיבות כדי לאפשר לנהג להשתלב ונכנסים בו מאחורה. מדובר בכביש בין שדות שהמהירות המותרת בו היא 70 קמ"ש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שלוש אם זה קורה כאשר בלאוו הכי הכתומים בתהליך עצירה בגלל הרמזור אצלם, אז גם אין הפרעה לתנועה.

קפיש

לא מסכים איתך לגבי הצביטה

תנסה לבקש תיענה בחיוב בלא מעט מקרים.

תיתן אתה זכות קדימה ויודו לך בנפנוף או בחיוך תרגיש נפלא

במקום להקליד ולקטר בוא ניתן דוגמה בדרכים

כבר ישתפר

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ההצעה של רוני יכולה לקחת אותך גם 10 ק"מ אולי גם יותר עד לצומת הבאה... ואז לחזור ...

פחחח

אתה בכביש ביעירוני

הצומת הבאה היא עוד 10 ק"מ + לחזור עוד 10 ק"מ

אוף בצומת הבאה אין אפשרות לסיבוב פרסה

באסה.

יופי ישה. אם זה אכן המצב אז מי שתכנן את הצומת הזאת לא צריך לעבוד בתחום הזה.

בכל מקרה, אם אכן יש שלט שאומר שמי שיוצא מהחנייה חייב להמשיך ישר, אז אפשר להאשים רק את הנהגים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

המקרה הפרטי שהביא יוסי הוא מקרה פרטי והפתרון שלו הוא פשוט תציץ למעלה.

התכנון נעשה לפני 20 שנה כאשר לא היו כל כך הרבה טרומבילים בכבישים

ולפעמים זה קורה רק בשעות הגודש ובשאר היום זה בסבבה.

או שבאמת מתכנן זבל.

מדובר על מקרה מרתק.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אולי ייתכבד פותח השירשור וייכתוב היכן הצומת המדובר?

כרגע off the top of my head לא זכורים לי מקומות כאלה שאין בהם רמזור למשתלבים ימינה. מדובר בעיקר בצמתי T כפול שלמרבה השמחה הולכים ונעלמים מן העולם. שם יש בעיה דומה אך לא זהה: כיצד להשתלב כאשר הצומת כבר עמוס והנתיב או הנתיבים שמאלה תפוסים. במקרה זה הפתרון זהה, אם לא ניתן להשתלב ממשיכים ישר.

חזיר דיזל

פורסם

ביציאה מהרחוב שלי זה ככה, יש רמזור שאני צריך אותו בשביל לעשות פרסה, ויש 2 נתיבים ישרים, והנתיב שנפתח מספיק אולי ל3-4 רכבים.

אני תמיד מבקש להשתלב ונותנים לי, מאחר ושני הרמזורים נדלקים בו זמנית, אז אין הפרעה ממשית לתנועה, וגם התנועה בפניה לא כל כך עמוסה.

פורסם
אני נהג חדש ולא מנוסה יותר מידי. הייתי רוצה לדעת כיצד הייתם מתמודדים עם המצב הבא:

[ATTACH=CONFIG]458724[/ATTACH]

יצרתי תמונה כדי להמחיש את המצב - תתארו שיש 3 נתיבים במקום 4.

המכוניות הכתומות נוסעות קדימה והנתיב שלהן נוסע קדימה בלבד.

המכוניות הלבנות מחכות לפנייה שמאלה והנתיב שלהן הוא שמאלה בלבד - הן לא זזות.

בקצה השרטוט יש רמזור קדימה לנתיבים האמצעיים ורמזור שמאלה לנתיבים השמאליים.

אני באוטו הירוק ואני רוצה להגיע לנתיב השמאלי ביותר. כיצד עליי לעשות את זה?

כמעט תמיד יש תנועה של המכוניות הכתומות, אם אני אסע לנתיב השמאלי ביותר אני אצטרך לחתוך את המכוניות הלבנות - ובכך לחסום את התנועה למכוניות הכתומות.

(זה מה שעשיתי באותו הרגע)

כך זה ייראה:

[ATTACH=CONFIG]458725[/ATTACH]

אני מזכיר שלמרות שציירתי 4 נתיבים מדובר בשלושה כך שיותר צפוף מהמצב בתמונה, כמו שאתם רואים אני חוסם את התנועה לכל הרכבים הכתומים ונדחף לשורה השמאלית.

צפרו לי מספר מכוניות כשעמדתי שם מספר דקות עד שהרמזור השמאלי התחלף לירוק ויכולתי להידחף... אני לא בטוח אם פעלתי נכון.

מה אתם אומרים? כיצד להתמודד עם המצב להבא?

הצומת היחידה שאני מכיר שנראת דיי דומה למה שאתה מראה היא מחלף השבעה אם אתה יורד מכביש 4 צפון לכיון רמלה ואז אתה מנסה להידחף לפנייה שמאלה לכיון 4 צפון וירושלים. במקרה הזה אתה גם עובר קו לבן וגם חוסם תנועה וגם מסכן את כולם.

פורסם
הצומת היחידה שאני מכיר שנראת דיי דומה למה שאתה מראה היא מחלף השבעה אם אתה יורד מכביש 4 צפון לכיון רמלה ואז אתה מנסה להידחף לפנייה שמאלה לכיון 4 צפון וירושלים. במקרה הזה אתה גם עובר קו לבן וגם חוסם תנועה וגם מסכן את כולם.

https://www.google.com/maps/@32.1793212,34.8801334,3a,75y,282.27h,65.58t/data=!3m6!1e1!3m4!1sTsuZPuY6LxcWFn1RCIBmcA!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

• תוכן חדש...