Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא סדיר של I8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה היום ראיתי חמודה קטנה.

חשבתי שבגלל אופן ההטענה אי אפשר להביא מכוניות שנטענות ישריות מרשת החשמל (מתנת אגאסי).

image1.jpgIMG_0694.jpg

8)
פורסם
יהיה יבוא סדיר , כרגע אני יודע על שתיים שהגיעו בייבוא ישיר , היה כבר שרשור על אחת.

זה כמו שידור ישיר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כמו ביטוח ישיר - אותו דבר, יותר כאב ראש.

Sent from my C6833 using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

לבנתיים הגיעו אחת שחורה ואחת לבנה, מאמין שיהיה יבוא סדיר, השחורה הגיעה לצורך תקינה בארץ, הלבנה אין לי מושג לגבייה.

פורסם

הודיעו שיהיה בשנה הבאה ייבוא סדיר של הI8 ושל הI3.

שתיהן מתומחרות הרבה מעבר למה שהגיוני לרכב חשמלי ולרכב היברידי.

מה שעשה אגסי כבר נעקף לפני הרבה זמן.

נגמר המונופול של בטר פלייס.

פורסם
הודיעו שיהיה בשנה הבאה ייבוא סדיר של הI8 ושל הI3.

שתיהן מתומחרות הרבה מעבר למה שהגיוני לרכב חשמלי ולרכב היברידי.

מה שעשה אגסי כבר נעקף לפני הרבה זמן.

נגמר המונופול של בטר פלייס.

מה זאת אומרת? אני יכול להתקין שקע של הטענה אצלי בחניה???

8)
פורסם

כן.

יש כבר כמה רכבים חשמליים שאפשר לקנות בארץ ולטעון בבית.

יש ניסאן ליף, פריוס פלאג אין (לא בטוח אם כבר התחילו ייבוא רשמי), טסלה מודל S ונראה לי שיש עוד אחד או שניים.

פורסם
א. הרכב לא יפה (ראיתי אותו במציאות מספר פעמים באסיה)

ב. הזבלון חונה באדום לבן ואם זה לא מספיק, ממש לפני מעבר חציה

אנחנו במדינת ישראל, ובמיוחד בראשל"צ האדום לבן הוא ליופי..5 שנים מספיקות לי כאן כדי לדעת זאת :p

לצערי הרב מתרגלים.

מעבר לכך אתה בהחלט צודק הרכב מכוער! (לא הייתי מתנגד לאחת כזו מצד שני).

Opel Adam S 2017

פורסם

חשמלי או נוסע על תירס, מי לעזאזל יקנה רכב כזה קטן ללא אבזור מיוחד (אפילו קיצוני) ב199 אלף ש"ח (תרגום של "כנראה פחות מ200 אלף ש"ח" מישראלית לעברית).

• תוכן חדש...