Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להתקין אזעקה דו כיוונית בסגנון ביפר , שבעת תזוזה או קבלת מכה לרכב , האוטו יצפצף , וגם השלט בבית יצפצף.

אני יודע שזה לא חוקי, אבל המכות ששכנים משאירים על האוטו עוברות כל גבול.

הדגש שלי היא התקציב של 300-450 שקל מאייבי אפשר גם .

והכי חשוב , שאוכל לסנכרן את השלט המקורי של הרכב איתה , ז"א שבעת נעילת הרכב מהשלט המקורי גם האזעקה תידרך.

תודה רבה!

פורסם

לא נתקלתי בדגמים שבהם הנעילה המקורית מסתנכרנת עם האזעקת ביפר עצמה, אבל אם אתה לא גרידי על נעילה מהמפתח המקורי - אין לך שום בעיה נוספת.

לי יש ניסיון עם המערכת הזו (שים לב, יש עשרות דגמים באיביי - אני מדבר על זו הספציפית...שים לב לשלטים עצמם)

http://www.ebay.com/itm/Universal-2-Way-Car-Alarm-Security-System-Super-long-Keyless-Remote-Control-/181861810468?hash=item2a57cf0124

הרכבתי כבר 3 כאלה; הראשונה לפני כמעט 5 שנים בפג'ו פרטנר, אחת נוספת לפני שנתיים בערך ברנו קנגו, ואחת נוספת בברלינגו (לפני כמה חודשים).

יופי של מכשיר, מאוד אמין, עושה עבודה מצויינת.

המחיר הוא באיזור 300 שח כולל משלוח (אני שם לב שבלינק המצורף אין משלוח לארץ - אבל ממנו קניתי לפני כמה חודשים והיה...).

שים לב לא לכוון את מד הרגישות של חיישן הזעזועים גבוהה מידי - אחרת כל חתול שיטפס לך על האוטו או כל אופנוע עם "אגזוז לחץ" יפעיל לך את האזעקה (ואתה לא רוצה שב-4 בבוקר חתולים מיוחמים יקפיצו אותך מהמיטה בבהלה בגלל שזינקו לך על גג הרכב... תאמין לי... been there).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא נתקלתי בדגמים שבהם הנעילה המקורית מסתנכרנת עם האזעקת ביפר עצמה, אבל אם אתה לא גרידי על נעילה מהמפתח המקורי - אין לך שום בעיה נוספת.

לי יש ניסיון עם המערכת הזו (שים לב, יש עשרות דגמים באיביי - אני מדבר על זו הספציפית...שים לב לשלטים עצמם)

http://www.ebay.com/itm/Universal-2-Way-Car-Alarm-Security-System-Super-long-Keyless-Remote-Control-/181861810468?hash=item2a57cf0124

הרכבתי כבר 3 כאלה; הראשונה לפני כמעט 5 שנים בפג'ו פרטנר, אחת נוספת לפני שנתיים בערך ברנו קנגו, ואחת נוספת בברלינגו (לפני כמה חודשים).

יופי של מכשיר, מאוד אמין, עושה עבודה מצויינת.

המחיר הוא באיזור 300 שח כולל משלוח (אני שם לב שבלינק המצורף אין משלוח לארץ - אבל ממנו קניתי לפני כמה חודשים והיה...).

שים לב לא לכוון את מד הרגישות של חיישן הזעזועים גבוהה מידי - אחרת כל חתול שיטפס לך על האוטו או כל אופנוע עם "אגזוז לחץ" יפעיל לך את האזעקה (ואתה לא רוצה שב-4 בבוקר חתולים מיוחמים יקפיצו אותך מהמיטה בבהלה בגלל שזינקו לך על גג הרכב... תאמין לי... been there).

איציק

היי איציק, תודה רבה על התגובה שלך.

זאת המטרה שלי , להמשיך להשתמש במערכת נעילה המקורית שלי.

יש איזשהוא חוט פיקוד שאפשר להוציא מהמערכת אל המערכת אזעקה שאני מוסיף ? על מנת לדמות דריכה ושחרור?

ראיתי בסרטון ביוטיוב שאיזה בחור סנכרן את השלט המקורי שלו אל מערכת הביפר בצורה אלחוטית , אך הוא לא הסביר איך.

המטרה שלי בסהכ זה להמשיך להשתמש במקורית , אך להוסיף מערכת אעזקה שתצפץ בעת תזוזה , ותדרך ביחד עם המקורית.

׳תודה!

פורסם

בכל מקרה השלט של הביפר צריל להיות בצרור מפתחות,אז כבר תפעיל עם הביפר.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם (נערך)

חשבתי על משהו , תנו דעה האם זה בר ביצוע.

הבנתי שהמערכת זוכרת את המצב שלה, זא שאם הייתה דרוכה , וניתקתה לה את המתח , ברגע שתחזיר תמשיך להיות דרוכה . אז חשבתי לחבר להזנה שלה ממסר. השאלה אם יש ממסר כזה:

רגל - מינוס

רגל - מתח קבוע מהמצבר

רגל - פיקוד להדלקת הממסר

רגל - פיקוד להפסקת הממסר.

רגל - מתח לאזעקה.

את פיקוד ההדלקה אני יקח מחוט סגירת הדלתות של המערכת המקורית , את פיקוד ההפסקה מחוט פתיחת הדלתות של המערכת המקורית.

זא שברגע שאני ינעל את הרכב האזעקה תקבל מתח ותדלק (כבר תהיה על דרוך) , וברגע שאפתח היא תתכבה.

מה אתם אומרים?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי lior3
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבל על ההתרגשות שלך

לא תצליח לפתור את זה ורוב היום תסתכל על הביפר הזה

תבטח עם מה שצריך

ולעולם אל תרוץ לאוטו כשיש אזעקה (לא חסר מקרים שבהם זה נגמר ברע, בשביל זה יש חברות ביטוח)

פורסם

שאלה אחרת.

חיברתי אותה נטו לחיישן , בשביל גילוי תזוזות.

יש לה מצב מובנה שאם אחרי שחרור מדריכה , אני לא פותח דלתות/מתניע אז האזעקה נדרכת שוב לבד.

איך אפשר לעקוף את זה?

תודה.

• תוכן חדש...