Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל קורסה 2016 - ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

ברשותי היום קליאו 2013 (דגם חדש) 1.2 ידנית.

עוד מעט אני משלים 3 שנים עם הרכב (10.2013) וכמעט 50K קילומטר.

והאמת? אני דיי מבסוט מהאוטו, נוח, חדשני, מאובזר, נראה טוב ועד כה מראה אמינות יפה.

בימים אלו אני מתחיל עבודה חדשה, ונפתחת בפניי האוטו לקבל רכב ליסינג מהחברה, כמו כן תיכננתי למכור את הרכב לקראת השלמת 3 שנים איתו.

בסגמנט שדומה לרכב שיש לי היום (ואני לא מעונייין לעלות לרכבי משפחתיים וכו'), האופציה הרלוונטית במקום עבודתי היא אופל קורסה 2016 דגם enjoy אוטומטית, מצויין כי הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה ובלוטוט', ESP/ABS, מערכת מובילאיי ו6 כריות אוויר.

אני מקווה להגיע במהלך השבוע הקרוב לאחת מסוכניות אופל להתרשם מקרוב ולבקש לעשות נסיעת מבחן, אבל הייתי שמח לשמוע דעות ודברים שלדעתכם כדאי שאשים לב במעבר בין הרכבים.

חשוב לציין שאחד הדברים שחשובים לי בנסיעות היום יומיות שלי הן המערכת מולטימדיה, בין אם לצורך דיבורית ובין אם לצורך מוזיקה דרך בלוטוט', לא רוצה להתחיל לצרוב דיסקים (אין לי בכלל כונן דיסקים) או להתעסק עם חיבורים למיניהם.

כמו כן אשמח לשמוע מבעלי ניסיון עם אופל קורסה על בעיות כאלו או אחרות ודברים שיש לשים לב אליהם.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי tomz
פורסם

מבחינת שילוב מנוע-גיר הקורסה מיושנת מאוד(גיר אוטומטי 4 הילוכים עם מנוע אטמוספרי 90 כוח סוס) לא בהכרח יותר חלש ממה שאתה מכיר מה1.2 של הקליאו אבל שווה לעשות נסיעת מבחן ולראות איך הוא מרגיש לך.

המובייל איי שנוא עלי וללא ספק מבחינתי מסומן כחיסרון.

האם יש אופציה לרכב אחר בליסינג?

אתה משלם על הרכב מעבר למיסים על שווי שימוש? כמה אתה נוסע בשנה? זה יעזור לנו לכוון אותך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אגב, רק תיקון קטן למגיב הראשון - הקורסה מגיעה עם גיר אוטומט בעל 6 הילוכים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני הייתי נשאר עם הקליאו. חוץ מזה הכי טוב להיות עם רכב פרטי משלך. במידה ואתה תקח את הרכב מהעבודה, אם אתה מפוטר אתה נשאר בלי רכב. זה לא רכב שלך.

רכב הוא הוצאה ולא רכוש ששומר על ערכו. אם אתה חושש מפיטורין , מכור את האוטו וחסוך את הכסף בצד

פורסם

תודה על התגובות,

אני לא מתכוון להישאר עם הרכב שלי, ולאחר שביצעתי את החישובים השונים הגעתי למסקנה שמשתלם לי לקחת רכב ליסינג מהעבודה בתנאים שאני מקבל.

מבחינת אופציות אחרות בקטגוריה - יש רק טויוטה יאריס אשר מגיעה ערומה לחלוטין (ויקרה יותר), ולאחר סיבוב בה החלטתי שאני לא מעוניין לקחת אותה. שאר הרכבים הקטנים בקטגוריה הינם יד שנייה בלבד ולכן לא רלוונטיים.

הרכב היחיד הרלוונטי הוא אופל קורסה, ולכן אשמח לשמוע מבעלים של הרכב או כאלו שהתנסו איתו בעבר.

תודה

• תוכן חדש...