Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת צנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה הולך על ה JVC

אז תשקול להוסיף עוד טיפה כסף

ולקנות גם אחוריים וגם קדמיים ( קומפוננט )

קדמיים קומפ]וננט מאגנאט 216 מחיר 250 שקלים

אחוריים פיור 240 וואט 250 שקלים

ככה תשמע טוב מאוד...( כמובן שיחסית )

פורסם

אם ואם...אני כבר העלתי אותו ב 250 שקל

אתה בא ומעלה אותו גם במגבר וגם בסאב אני לא יודע אם יש לו תקציב

רק במידה ואתה לא ממש לחוץ על הכסף תדע שאם תוסיף מגבר פשוט מאוד למערכת שהצעתי לך יהיה הבדל ממש ענק

השאלה כמה יהיה לך הבדל בכיס...וזה תלוי רק בך

פורסם
אם אתה הולך על ה JVC

אז תשקול להוסיף עוד טיפה כסף

ולקנות גם אחוריים וגם קדמיים ( קומפוננט )

קדמיים קומפ]וננט מאגנאט 216 מחיר 250 שקלים

אחוריים פיור 240 וואט 250 שקלים

ככה תשמע טוב מאוד...( כמובן שיחסית )

מאיפה אפשר להשיג את המאגנאט ב250? הכי זול שראיתי זה 299...

אגב, יש הבדל בין ה213/216 לבין ה2130/2160 חוץ מהיותם חדשים יותר?

פורסם
ואחי אם כבר תשקיע גם וסאב ומגבר וזהו למה חבל לך עד הסוף

תודה על ההצעות והעזרה ,אבל אני לא צריך סאבים וכול שאר הדברים אני לא מהאנשים ששומעים

מוזיקה באוטו .

אני רוצה פשוט לשמוע בכיף שאני יסע באוטו,מוזיקה אני שומע בבית יש לי מערכת עם רסיבר של

jvc שעולה 2000 שקל ורמקולים משהו בסט

פורסם

חברה החלטתי לברר עוד קצת לפני שאני יקנה.

http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=12695

מה אתם אומרים על הרמקולים האלו?,האם זה חובה לקנות מגבר בשביל להנות מהם ?

החלטתי גם לוותר על הjvc מכוון שהביקורות עליו לא משהו ,אז אני מחפש רדיו דיסק mp3 אחר.

ויש לי תקציב עד 1200

פורסם

מתן די לזרוק מחירים באויר רק שתהיה מעודכן המחיר של המאגנאט אף פעם לא ירד ל250 שקל פעם הבאה תבדוק מחירים לפני שאתה סתם מטעה אנשים,שמתי לך שיש לך נטיה בכל פעם שאתה ממליץ על מוצר להוריד את המחיר שלו בעוד 50-100 שקל.

לפותח התרד-ההבדלים בין הJVC 300 ל400 הם ממש קטנים ולפי הדרישות שלך לא נראה שזה משמעותי בשבילך, לדגם ה400 יש שתי יציאות למגברים ופאנל נופל\נשלף ולדגם ה300 יש יציאה אחת למגבר ופאנל נשלף, אבל ההבדל ביניהם במחיר הוא קטן אז אם זה מסתדר לך בתקציב אני ממליץ לך על ה400

פורסם

מה המסקנה שלנו רועי ? , כניראה שגם מתן טעה.....

קורה .... כולנו בני אדם :) (אלה אם כן יש פה יוצאים מן הכלל...)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

צודק, פשוט כל העניין שזורקים מחירים נמוכים זנה מטעה אנשים וזה דבר שכבר דיברתי עם מתן עליו פעם, ואם אני אמרתי מחיר יותר גבוה אני בטוח שמי שיבוא לקנות רק ישמח לגלות שהוא משלם פחות ממה שהוא תכנן

פורסם
מתן די לזרוק מחירים באויר רק שתהיה מעודכן המחיר של המאגנאט אף פעם לא ירד ל250 שקל פעם הבאה תבדוק מחירים לפני שאתה סתם מטעה אנשים,שמתי לך שיש לך נטיה בכל פעם שאתה ממליץ על מוצר להוריד את המחיר שלו בעוד 50-100 שקל.

לפותח התרד-ההבדלים בין הJVC 300 ל400 הם ממש קטנים ולפי הדרישות שלך לא נראה שזה משמעותי בשבילך, לדגם ה400 יש שתי יציאות למגברים ופאנל נופל\נשלף ולדגם ה300 יש יציאה אחת למגבר ופאנל נשלף, אבל ההבדל ביניהם במחיר הוא קטן אז אם זה מסתדר לך בתקציב אני ממליץ לך על ה400

ההבדל גם במחיר הוא ממש קטן ואפילו מצחיק30 שקלים

ראיתי בביקורות בzap שאם מגבירים ממש חזק ,המכשיר משמיע מין שריקות :? .

ובגלל זה אני לא יקח ת300

פורסם

זה באמת לא מסובך אם יש לך סבלנות וגם אם אתה לא ממש מומחה בזה,אתה תצליח,הנה לינק שיעזור לך בעניןhttp://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/05-08-2003-DIY-HUInstall.html

• תוכן חדש...