Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתה בבעלותי GOLF GENERATION 2007 קניתי אותה ב2012 (5 שנים על הכביש) ולאחר שנה התחיל הריפוד בגג ליפול, הריפוד בדלתות ליפול (הדבק הצהוב כמו ספוג התפורר), החלפת ראש גיר (אומרים אקלים בארץ בגלל שחם כאן היה קופץ בהעברת הילוך), מיסבים בגלגלים הלכו והתחילו להרעיש, תקלות חשמל למיניהן (למרות שהייתי יד 4 אז זה כבר אני יכול להאשים את האנשים ששיחקו עם דברים) חלונות, נעילה מרכזית ...

לאחרונה מכרתי אותה ואני מחפש רכב קטן יותר וספורטיוי ומתלבט בין

Polo GTI

ל

Ibiza Cupra

השאלה שלי, האם הדברים האלה הם נפוצים ואם הם בגולף אז איך זה משליך גם על הפולו?

ואם איביזה היא מאותו קונצרן, אז האם גם לה יש כל מיני בעיות כאלה?

או שהכל בגלל שזה היה רכב יד 4 שעבר כנראה הזנחה כללית עד שהגיע אלי..

פורסם

אלו רכבים שונים על פלטפורמה שונה לחלוטין. ייתכן וכל הבעיות ברכב שלך נבעו מבעלים לא אחראיים.

לא נהגתי על האיביזה, אבל ממה ששמעתי ומההתבוננות על המפרט הייתי בוחר בה.

פורסם

לי בפולו 2003 הריפוד נופל גם בגג וגם בדלת, מנגנון חלון חשמל הלך בשני החלונות, נעילה מרכזית עושה בעיות לסירוגין, חצי מהפלסטיקה כבר נשברה. בסיאט 2005 של אחי כשהייתה אותם בעיות עם הריפוד ומנגנון חלון, בגולף 08 של אבא גם הריפוד נופל בדלת. זה מה שידוע לי.

• תוכן חדש...