Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי עניין השטיחים אני אכן יצירתי

לגבי הקומפרסור מעולם לא נשבר לי ג'אנט ומעולם לא התפוצץ לי צמיג. אבל נניח שמרפי יקפוץ לבקר אז ביג דיל אני אזמין מונית ספיישל ואקח את הספייר מהבית.

לגבי הג'אנטים הקלים ברור שלא אקנה משהו סיני זול כי זה מפספס את המטרה.

מידת הצמיגים שלי היא 175/65/R15.

בכמה ק"ג לדעתכם ג'אנט טוב יהיה יותר קל?

וכמה בערך יעלה?

פורסם

ניסן נוט זה לא רכב לשיפורים, זה רכב שיותר מזכיר קופסת שימורים.

תחסוך את הכסף ועוד שנה שנתיים שדרג לרכב טורבו נורמלי איתו תוכל לשפר לעדי עד לעד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רב הסיכויים שאם ישבר לו הג'נט זה לא יגמר רק בג'נט אלא גם במשולש או חלק אחר במרכב ולכן גלגל ספייר לא יעזור לו.

קומפרסור כן עוזר בפנצ'ר, יש ערכה של תיקון פנצ'רים (מגיע גם מהיצרן בחלק מהמכוניות) הכוללת חומר מיוחד שסותם את הפנצ'ר ולאחריו ממלאים אויר.

פורסם

לדעתי שחושבים לשפר רכב קודם כל חשוב תיאום ציפיות.

אני לא מצפה מהנוט שתהיה חיית שיפורים מהירה.

אבל נגיד כשאני עולה מנשר לאוניברסיטת חיפה צריך לקרוע את המנוע כדי להגיע למעלה. גם באשמת התיבה בעלת 4 יחסי העברה, הילוך 3 גבוה מידי והילוך 2 נמוך מידי.

אני לא גאון גדול בפיסיקה אבל נראה לי שמשקל הרכב פחות מורגש במישור והרבה יותר בעליה

פורסם

שוב, המשקל הבלתי מוקפץ שתרוויח ממעבר לתוף אלומיניום, הוא לא מורגש.

כשתגרד 40 קילו משקל בלתי מוקפץ תרגיש בהבדל.

השאלה העיקרית כמה כסף תשפוך בדרך.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לדעתי שחושבים לשפר רכב קודם כל חשוב תיאום ציפיות.

אני לא מצפה מהנוט שתהיה חיית שיפורים מהירה.

אבל נגיד כשאני עולה מנשר לאוניברסיטת חיפה צריך לקרוע את המנוע כדי להגיע למעלה. גם באשמת התיבה בעלת 4 יחסי העברה, הילוך 3 גבוה מידי והילוך 2 נמוך מידי.

אני לא גאון גדול בפיסיקה אבל נראה לי שמשקל הרכב פחות מורגש במישור והרבה יותר בעליה

כשיהיה לך רכב עם מנוע טורבו ששואג בעליה תשכח שאי פעם חשבת על דבר טפשי כמו לשפר ניסן נוט. חבל על הכסף.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אהבתי את המשפט "ניסן נוט זה לא רכב שיפורים....." חחח גדול אחי

לגבי השאלה זניח כמו שכולם אמרו מה שכן אפשר לעשות את חרט מקצוען אבל! (כן אבל) תרצה לקנות גוש אלומניום (למעשה שניים) במימדים של התוף הקיים אך קצת יותר גדולים.

הבעיה היא שאלומניום זה חומר יקר ויש סוגים אגב מלא אתה צריך משהו קשה אך לא שביר, בכול מקרה תקנה אותם בהמון כסף תביא לחרט יעשה לך אבל תפסיד מאותו גוש כמעט 3/4 מהמשקל (ששילמת עליו) אז למה ? זה הגיוני לך.

בתכלס הכול אפשרי לך תביא טורבו בפירוק, תאלתר סעפת אגזוז ותתקין יעזור לך ? עוד כמה סוסים שיקחו אותך לתאוצה של 6 שניות 0-100 לא תגיע אף לא עם זה.

תחכה שישרדגו לך רכב, פנזט על משהו אחר בכיף שלך ושמור את הכסף ליום אחר שתצטרך אותו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

נשמה העניין של תוף אלומיניום זה לא רמז, זה מה שיהיה לך זו האופציה ובסוף היום אף אחד מחברי הפורום לא יחליט בשבילך או חלילה במקומך, אתה תקבע מה שיראה ויהיה לך נוח נשמה בהצלחה רבה!

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...