Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב: מזדה 6

צמיגים: בריג'סטון טורנזה (לא זכורה המידה)

מקדימה יש צורך בהחלפת צמיגים בגלל שחיקה בכתף (דרוש כיוון פרונט), בפנצ'ריה הציעו רעיון בשביל לחסוך עלויות.

אפשרות 1. להרכיב את הגלגל הרזרבי שהוא חדש ולקנות בנוסף לו צמיג בודד מאותו הסוג (טורנזה) המחיר 700 ש"ח אצל אנטון, ליד הבית 750 ש"ח. ואז את אחד השחוקים להעביר לרזרבי.

אפשרות 2. להחליף מקדימה זוג לפירמה אחרת כמו חברת GT (לא מכיר איך הם?) או גודייר (לא זוכר דגמים) במחיר של 900 ש"ח לזוג.

האמת אני אהבתי את הבריג'סטון המקוריים, הבעיה היא המחיר המופקע שלהם שהוא כמעט מחיר של זוג של חברה אחרת. המחיר משחק תפקיד גדול מאוד כי קצת לחוץ עכשיו. יש לכם עוד המלצות או רעיונות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לרכב העבודה שלי (מזדה 6) היה צורך בהחלפת שני צמיגים קדמיים. היה אפשר לכסוך ולקנות שני צמיגים של גודייר, אבל לקחתי את הצמיג החדש הרזרבי וקניתי צמיג נוסף חדש של ברידג'סטון.

צמיגי GT - לא להתקרב עם הרכב הזה. גודייר / ברידג'סטון רמה פחות או יותר אותו הדבר. לא כדאי ברכב חדש להתחיל אם "ציורים" שונים קדימה-אחורה, אז כדאי לשמור על כולם אותו הדבר. בקניית 4 צמיגים חדשים גודייר ניתן לכסוך כ-800 ש''ח מול ברידג'סטון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הבעיה שעומד לי בראש היא אחת, אם אני אשים זוג צמיגים שונה מהמקורי ויהיה באחד מהם פנצ'ר, הרזרבי שלי יהיה שונה מהם וזה אומר נסיעה עם 2 צמיגים שונים, אולי אני קצת פדנט אבל זה מה שנראה לי. יש צורך באמת לדאוג מזה או שאפשר באמת רק בפנצ'רים לסוע עם צמיגים שונים?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שמעתי שבסובארו אחריות היצרן פגה גם אם ברזרבי יש צמיג שונה ממה שהם קבעו,

אבל לגביך, כל כמה זמן כבר יהיה לך פנצ'ר?! זה לא נשמע חשש כל כך סביר! והרי בפנצ'ריה ירכיבו חזרה את המקורי.

פורסם
שמעתי שבסובארו אחריות היצרן פגה גם אם ברזרבי יש צמיג שונה ממה שהם קבעו,

אבל לגביך, כל כמה זמן כבר יהיה לך פנצ'ר?! זה לא נשמע חשש כל כך סביר! והרי בפנצ'ריה ירכיבו חזרה את המקורי.

בגלל מערכת הall weel drive...

פורסם

תקנה מישלין,אחלה צמיגים וברמה גבוה.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
הרכב: מזדה 6

צמיגים: בריג'סטון טורנזה (לא זכורה המידה)

מקדימה יש צורך בהחלפת צמיגים בגלל שחיקה בכתף (דרוש כיוון פרונט), בפנצ'ריה הציעו רעיון בשביל לחסוך עלויות.

אפשרות 1. להרכיב את הגלגל הרזרבי שהוא חדש ולקנות בנוסף לו צמיג בודד מאותו הסוג (טורנזה) המחיר 700 ש"ח אצל אנטון, ליד הבית 750 ש"ח. ואז את אחד השחוקים להעביר לרזרבי.

אפשרות 2. להחליף מקדימה זוג לפירמה אחרת כמו חברת GT (לא מכיר איך הם?) או גודייר (לא זוכר דגמים) במחיר של 900 ש"ח לזוג.

האמת אני אהבתי את הבריג'סטון המקוריים, הבעיה היא המחיר המופקע שלהם שהוא כמעט מחיר של זוג של חברה אחרת. המחיר משחק תפקיד גדול מאוד כי קצת לחוץ עכשיו. יש לכם עוד המלצות או רעיונות?

אני באמת לא מבין מה אתה מתלבט?

אתה אוהב את הברידגסטון?!

האופציה הכי זולה היא החלפת רק צמיג אחד (700) ש"ח?

אז אני לא רואה שום סיבה לא ללכת על האופציה הזאת.

ותלחס לי אבל זה שבמחיר של ברידסטון אחד קונים 2 צמיגים אחרים זה בהחלט לא תירוץ.

גם במחיר של מאזדה 6 קונים 2 לאנטיס, אז מה?

מה שיקרה בסופו של דבר אם תלך על החלפת 2 צמיגים זה שתשלם יותר (900) ותקבל צמיג שיכול להיוץ פחות טוב מצמיג שאתה מבסוט ממנו.

• תוכן חדש...