Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

בבעלותי מזה שלוש שנים יונדאי H1 ידנית, מודל 2007. לאחרונה אני מרגיש שהיא מתחילה להתעייף (יותר מידי מוסך) ורוצה להחליף. התקציב מוגבל - לא יותר מ- 50 אש"ח ואני צריך רכב סביב הגודל של ה- H1 ושיתאים לכבישים באיזורים הרריים (הרבה עליות וכבישים לא איכותיים). השימוש הוא לצרכי עבודה - רכב עמוס רוב הזמן בציוד כבד.

אשמח להמלצותיכם

תודה

פורסם

סיטרואן ג'מפי רכב אמין מנוע הדיזל שלו מוצלח אם כי תנסה לכוון למנוע 2000 טורבו דיזל שלו שיתן לך יותר כוח, הרכב מגיע בגירסה הזולה של המנוע 1600 טורבו דיזל שהוא יהיה לך קצת חלש בעליות אבל חסכוני והמנוע 2000 יהיה חזק אבל פחות חסכוני.לבחירתך!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

לדעתי התקציב שלך בעייתי. קשה להבין כמה ממנו מבוסס על מכירת הרכב הישן, וכמה אתה רוצה להוסיף. האם אתה מעוניין באוטומטי או ידני? לפחות לפי ההיצע קשה לראות איך תוכל להתקדם יותר משנה שנתיים, וסביר שתחליף את הצרות שלך בצרות של מישהו אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סיטרואן ג'מפי רכב אמין מנוע הדיזל שלו מוצלח אם כי תנסה לכוון למנוע 2000 טורבו דיזל שלו שיתן לך יותר כוח, הרכב מגיע בגירסה הזולה של המנוע 1600 טורבו דיזל שהוא יהיה לך קצת חלש בעליות אבל חסכוני והמנוע 2000 יהיה חזק אבל פחות חסכוני.לבחירתך!

בפעמים הבודדות שיצא לי לנהוג על רכב מסחרי זה היה הסיטרואן ג'מפי והופתעתי מזה שהוא מאד נוח ... אז אני מחזק את ההמלצה שלך

פורסם (נערך)

שלום לך,מניסיון עם רכבים מסחריים הרבה זמן (משנת 2002) הייתי רק עם שברולט סאוונה. ולתקופה קצרה מאוד ניסיתי את היונדאי h1 ואני יודע שזה לא ממש השוואה מתאימה,היונדאי הייתה 2.4 אוטומטית ולאחר תקופה מסוימת הייתי מבלה הרבה הרבה במוסך.יש לציין שאני לא העמסתי משקל רב אלא בעיקר נפח .

לדעתי שברולט סאוונה קצרה זה הרכב .לדעתי ניתן למצוא רכבים מנכים שלא עשו הרבה קמ.

רועי

עריכה אחרונה על ידי ROEY.A
  • תוכן חדש...