Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

מחר אני הולך לבדוק רכב שהינו יד 1 בליסינג מימוני הבנתי שהרכב רשום על שם הליסינג אז לא ברור לי עם מי אני מבצע העברת בעלות ואיך אני מוודא שמאז שהרכב עבר טסט לפני 5 חודשים ועד היום הוא לא עבר איזה העברת בעלות למוכר או מישהוא אחר...

תודה לכולם

פורסם

ברשיון רכב רשום בעלים קודמים כך שאם הרכב הוא על שם חברת ליסינג והיא הבעלים הראשון אז ברשיון הרכב צריך להיות רשום בעלים קודמים 0, כנ"ל לגבי כמה ידיים עבר הרכב הכל מופיע ברשיון העדכני כך שנציג מחברת הליסינג/מיופה כוח מבצע את העברת בעלות.

מיותר לציין לקחת את הרכב לבדיקה במכון שלא הומלץ ע"י חברת הליסינג.

פורסם

מי מראה לך את הרכב?

חברת ליסינג או אדם פרטי שמספר על ליסינג ממוני?

אם זה אדם פרטי, הוא צריך להציג ניירת אשר מוכיחה שהרכב הוזמן על ידו מחברת ליסינג בתור חדש.

אין שום הוכחה? מבחינתך זה ליסינג תפעולי מרובה נהגים, והמחיר בהתאם.

דבר נוסף - המוכר צריך לשחרר את הרכב משיעבוד אשר נרשם לטובת חברת ליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אהה אוקיי אז המוכר שמפרסם ביד 2 אם אני מבין הוא לא המוכר אלא חברת הליסינג מימוני?

והוא טוען שאין שעבוד שהוא כבר הוריד את זה אז זה לא קשור לבעלות?

פורסם
מי מראה לך את הרכב?

חברת ליסינג או אדם פרטי שמספר על ליסינג ממוני?

אם זה אדם פרטי, הוא צריך להציג ניירת אשר מוכיחה שהרכב הוזמן על ידו מחברת ליסינג בתור חדש.

אין שום הוכחה? מבחינתך זה ליסינג תפעולי מרובה נהגים, והמחיר בהתאם.

דבר נוסף - המוכר צריך לשחרר את הרכב משיעבוד אשר נרשם לטובת חברת ליסינג.

ואם הוא מציג ניירת אז הוא המוכר או חברת הליסינג?

ואיך אני מבטח את עצמי שלא היה עוד העברת בעלות באמצע

פורסם (נערך)

O.k

אתה מחר פוגש אדם פרטי שמציג לך רישיון הרכב ות.ז. שלו. אם ברישיון הרכב רשום בעלים חברת ליסינג ומספר בעלים קודמים 00, אתה מבקש לראות חוזה על שמו עם חברת ליסינג מלפני 30/36 חודשים, משווה עם תאריך עלייה לכביש של הרכב הרשום ברישיון ורואה שזה מתאים לחוזה ההזמנה. בנוסף המוכר צריך להחזיק ביד ייפוי כח להעברת בעלות על שמו ומטעם חברת ליסינג . רכב משועבד אין אפשרות להעביר בעלות.

אפשרות יותר נדירה, הרכב רשום על שמו מהתחלה ומשועבד לחברת ליסינג (רשום ברישיון הרכב יותר נמוך ). גם כאן צריך להיות רשום ברישיון הרכב 00 ידיים קודמות. תאריך הבעלות שלו צריך להיות סמוך לתאריך עלית הרכב לכביש. המוכר צריך להציג מכתב מטעם חברת ליסינג שאין יותר שיעבוד לרכב.

בשני המקרים יש סיכוי גדול שהמוכר עוד לא שיחרר את הרכב משיעבוד ויבקש ממך לשלם לחברת ליסינג ישירות כדי לשחרר את הרכב. זה כבר לשיקולך להסכים או להציע למוכר לקחת הלוואת גישור, לשחרר את הרכב ורק אחרי זה להשלים עיסקה.

כמובן, אתה קודם כל שואל האם הרכב שוחרר משיעבוד.

כמובן, אין לשחרר את הכסף לפני שהרכב בטוח עובר בעלות ( כפי שאמרתי, רכב משועבד אי אפשר להעביר בעלות בדואר ). בקשר לידיים נוספות, רק בעל הרכב נוכחי יכול להעביר בעלות. אז או שזה המוכר או שזה המוכר עם ייפוי כוח של אותה חברת ליסינג שרשומה ברישיון הרכב כבעלים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

ועוד משהו - אם למוכר אין מסמכים שהוא רכש את הרכב בשיטה הממונית מחברת ליסינג ויש ייפוי כוח מטעם חברת ליסינג להעברת בעלות , מבחינתך מדובר בסוחר שעובד עם חברת ליסינג ומנסה למכור רכבים שחברת ליסינג לא מצליחה/ לא רוצה שהרכב יימכר דרכם, והמבין יבין.

ואם הרכב רשום על שמו, שים לב ממתי ושמספר הבעלים הקודמים 00.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

אם זה ליסינג תפעולי, חברת ליסינג צריכה למכור את הרכב, ולא אדם פרטי שמספר סיפורים על ליסינג ממוני. לכל היתר, הוא צריך להפנות אותך למחלקת המכירות של חברת הליסינג כי הוא רק משתמש ברכב שלהם.

• תוכן חדש...