Jump to content

צבי1983

  • הודעות

    121
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי צבי1983

  1. יש לי מאזדה 3 וצפוף להם ולא נחמד להם שמה מאחורה חשבתי לעבור למאזדה 5 רציתי לדעת את ההבדלים במחיר של טסט טיפולים שוטפים ביטוחים צריכת דלק בקיצור כמה זה מייקר לי בחודש את אחזקת הרכב? את ההבדל בקנית הרכב אני יודע אשמח לעזרה תודה לכם חברים
  2. אוקיי, בדקתי הנ"ל הינו שקרן נוכל ברחתי תודה לכם
  3. בעל הרכב טוען שהרכב ליסינג מימוני אבל מאחר וסיים לשלם עליו הרכב עבר כביכול בהפקדה אליו ולכן רשום 01 בבעלים קודמים אבל אם אני יקנה אותו אני יהיה יד שניה ולא שלישית האם זה נכון??
  4. ואם זה ליסינג תפעולי גם חייב להיות לו מסמכים?
  5. תודה רבה החכמתי והבנתי
  6. ואם הוא מציג ניירת אז הוא המוכר או חברת הליסינג? ואיך אני מבטח את עצמי שלא היה עוד העברת בעלות באמצע
  7. אהה אוקיי אז המוכר שמפרסם ביד 2 אם אני מבין הוא לא המוכר אלא חברת הליסינג מימוני? והוא טוען שאין שעבוד שהוא כבר הוריד את זה אז זה לא קשור לבעלות?
  8. היי חברים! מחר אני הולך לבדוק רכב שהינו יד 1 בליסינג מימוני הבנתי שהרכב רשום על שם הליסינג אז לא ברור לי עם מי אני מבצע העברת בעלות ואיך אני מוודא שמאז שהרכב עבר טסט לפני 5 חודשים ועד היום הוא לא עבר איזה העברת בעלות למוכר או מישהוא אחר... תודה לכולם
  9. ערב טוב, ברשותי מאזדה 3 ומאתמול השלט לא פותח את הרכב ושאני לוחץ אז הרכב משמיע צפצוף אבל שונה מהרגיל ולא פותח. ביררתי אצל איזה מתקין בטלפון והוא אמר לי שכנראה הלך הפיקוד וצריך להחליף את כל היחידה כולל השלטים, נראה לכם הגיוני? מה יכולה להיות הבעיה?
  10. תודה הרגעת אותי
  11. תודה רבה על הרצון..מאזור ראש העין
  12. טוב חבריה בדקתי וזה יותר מחצי ס"מ זה משהוא כמו ס"מ פלוס מה עושים או שזה בסדר??
  13. תודה, אבל לפי מה שכתבת יוצא שהוא הכניס לי עוד 830 מ"ל לא?? זה לא נורא?
  14. מנוע 1.6 והוא הכניס גלון שלם והוא אמר לי זה קצת יותר לא נורא... זה בחצי ס"מ מעל המקסימום ואין לי מושג איך לשאוב זה יכול להרוס משהוא??
  15. רציתי להתייעץ איתכם עשיתי ביום שלישי שעבר טיפול 120.000 לרכב שלי מאזדה 3 והכניסו לי גלון שלם של שמן בלי לבדוק המכונאי אמר לי זה בסדר שיצאתי מהמוסך בדקתי וראיתי שיש מעל המקסימום במדיד. מה אתם אומרים זה בסדר? זה יכול ליצור בעיות?
  16. מישהוא שמע על מוסך "עדן" או "העצמאות" מה אומרים מה יותר מומלץ מבחינת מחירים אמינות וכו'
  17. איזור ראש העין ויש פלגים רגילים
  18. שלום, ברשותי מאזדה 3 2008 ואני צריך לעשות טיפול 120 מה העלויות ויותר נכון מה צריך להחליף בטיפול זה? תודה לכולם....
  19. אבל הרעש הפסיק לגמרי
  20. שמעו היה לי סיפור דומה בערב חג יש לי גם מאזדה 3 08 והנעתי והיה איזה רעש מוזר בהנעה כיביתי וניסיתי להניע שוב ו....אין כלום, נתן סוויץ' אבל סטרטר נדם...ניסיתי לאפס את הקודנית ולאחר 2 דקות זה הניע ללא רעש ללא כלום. במוצאי חג ניסיתי שוב להניע ולא הייתה בעיה אבל למחרת שוב היה איזה רעש בהנעה אבל האוטו המשיך להניע רגיל רק עם רעש, שהגעתי למוסך הכל נעלם אין רעש....מזה צריך להיות??
  21. תודה לכולכם..
  22. אתה בטוח? מוזר שלא שמתי לב טוב, תודה
  23. רציתי לשאול את המומחים כאן, יש לי מאזדה 3 2008 והתחיל לי משהוא חדש כשאני לוחץ ברקס בהילוך P נשמע כמו קליק כזה מאיזור המוט ההילוכים ושאני עוזב עוד קליק. יש לציין שזה רק במצב P בשאר ההילוכים כמו R או D אין כלום. האם אני צריך לטפל בזה במידי?? בתודה מראש!
  24. לדעתי זה תושבות מנוע גמורות..
×
×
  • תוכן חדש...