Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מזמן עברתי למגורים בבלוק בן 18 . מכיוון שחייתי עד למעבר זה רק בדירות קרקע אין לי מושג מה ההתנהלות המקובלת ומה הקווים שלי כדייר.

וועד הבית עולה 120 שח x 10 דיירים, יש מנקה מידי שבוע,

אין גינה בבלוק זה יותר קטע של אגרטלים עם פרחי פלסטיק, יש מעלית.

הכל נחמד אבל רק דבר אחד,

עיצבן אותי שאין גישה למקור מים כדי לשטוף את הרכב.

פגשתי את הוועד, אדון מבוגר, ושאלתי אותו לגבי שטיפת הרכב, תגובותו - שטיפת רכבים.

מקור המים סגור במחסן הועד.

אני לא שוטף במכוני שטיפה אלא בעצמי עם תכשירים ייעודיים, מה אני עושה?

אני רק שוכר שם כך שאני מנסה להיות עדין ומתחשב אבל גם לי יש קצה אם כי אני עדיין לא שם.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם (נערך)

מעולם לא גרתי בבית קרקע. יותר נכון - גדלתי בכזה וגם כיום אני גר בכזה, אבל עם 20-50 מדרגות עד הכביש. ובין לבין גרתי 24 שנה בבתי דירות.

מאז שיש לי רכב - כ-30 שנה - אני לוקח שני דליי מים מהדירה, אחד עם סבון והאחר ללא סבון, ספוג וג'ילדה, אלה משמשים אותי לניקוי הרכב. כשיש 2 מכוניות אני עושה שני סבבים.

אבא שלי עשה זאת מיום שרכש רכב ראשון ועד גיל 91.

פות"ש - ברז הגינה או הניקיון מספק מים לצריכה ציבורית. לא לצריכה פרטית. אין כל סיבה שכל השכנים ישלמו תמורת ניקוי הרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז אם אשלם כל חודש עוד 30 שח , זה יספק את הדיירים?

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

אתה יכול להגיע להסדר, לפי צריכת מיים חזויה ובהסכמת הדיירים.

לפני שנים רבות לי היה הסדר כזה לגבי מקרר שהחזקתי במחסן ושהיה מחובר לרשת החשמל המשותפת - ההסדר היה מקובל על כל הדיירים, קרוב לודאי ששילמתי יותר מעלות החשמל שצרכתי. צריך להוסיף שהיה בבניין יחיסת קטן (7 דירות) עם יחסי שכנים במיוחד טובים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יצא לי לראות אנשים ששוטפים עם צינור בבתים משותפים.

לצערי התופעה קיימת. בבניין בו הוריי גרים (חיפה) יש שכן ששוטף קבוע את האוטו שלו שם, חוסם חלק מהכניסה בזמן השטיפה, ממלא את כל הרחבה במים וכל זאת בלי אישור הועד או כל בקשה משאר הדיירים. כמובן שאותו בחור מתחשב חונה קבוע בצמוד לכניסה לבניין עם 2 גלגלים על המדרכה.

פורסם

ברוכים הבאים "לגיהנום" (בשם יפה זה נקרא "בניין מגורים").

אסור להשתמש בברז בחדר מדרגות\ אשפה שהיא לא למטרת שטיפה הבניין.

יש 2 פתרונות אפשריים:

1. לשטוף בשיטת ONR.

2. לשטוף עם ערכת משאבה 12V + סבלות.

פורסם

אני משתמש באופציה הראשונה מאז שעברתי לבלוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש לך גישה למקור המים של הבניין, הייתי קונה ערכת שטיפה 12V ו-3 ג'ריקנים ומתחיל להתרגל.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מוריד דליים מקומה רביעית בלי מעלית. כבר התרגלתי.

אם הייתה אפשרות לשלם תוספת לוועד ובתמורה לזה להשתמש בברז בבניין או של כיבוי האש, או אפילו לתת כסף לשכן עם הגינה בעבור המים שלו- הייתי עושה את זה אבל לא דיברתי על זה עם אף אחד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני בזמנו שילשלתי צינור מקומה רביעית ועוד 15 מטר בחניה עצמה עד איזור השטיפה.

ככה אף אחד לא התערב כאילו אני שותה לו את הדם.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני הייתי באותו סרט כמוך ...

מצאתי פיתרון פשוט של קניית צינור גן + אקדח + מתאם לחיבור הצינור לברז של המקלחת.

סה''כ יצא סיפור של 130 ש''ח [עם צינור 30 מטר אורך].

אני מוריד את הצינור מהחלון ישר לחניה ולא ראיתי שזה מפריע למישהו, וגם אין סיבה שיפריע.

• תוכן חדש...