Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בהמשך לטופיק הנ"ל

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?585627-%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%97%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%9B%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%AA%D7%AA-%D7%99%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%94-%D7%9C%D7%A9%D7%A7%D7%A8-%D7%9C%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%90&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%94

מחלוקת ביני לבין חבר מהעבודה,

היה לנו אירוע חברה על חשבון יום העבודה, באירוע הראו לנו תוצאות,מכירות נאומים ,ארוחת צהריים ואז הופעה או בקייצור "אירוע חברה"

חבר לעבודה חתך לאחר ארוחת הצהריים למרות שזהו לכאורה יום עבודה מלא ומשלמים לנו. לטענתו טען שזה לא באמת עבודה כי בסך הכל מדובר על נאומים ארוחה והופעה.

מדובר פה אכן על תחום אפור כי אין לנו תפוקה ביום הזה אבל מצד שני זה עדיין יום עבודה שמשלמים לנו עליו.

מה דעתכם?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

ההגיון שלי:

כל עוד היום בתשלום מלא, אני חושב שמצופה מהעובד להיות באירוע במשך כל יום העבודה.

אף אחד לא יפעיל כנראה סנקציות על עובד שיחליט במקום זה להגיע למשרד ולעבוד כרגיל, אבל להבריז הביתה בשעות העבודה זה לא לגיטימי בעיניי.

המעסיק משלם על העבודה ביום זה. הוא הסכים לוותר על תפוקת העובדים וגם לספק להם לחם ושעשועים במקום, אבל לא ויתר על נוכחותם.

המעסיק משקיע כסף ומוותר על תפוקה ביום הזה, כדי לשפר מוטיבציה, ליצור גיבוש צוותי וכו'. העובד מצופה לשתף פעולה.

:turn-l:
פורסם

החוק קובע כי כל עוד מדובר בארוע על חשבון שעות העבודה, המעסיק רשאי לדרוש נוכחות.

אם הארוע מתייקם מחוץ לשעות העבודה, הוא לא יכול.

פורסם

אני חושב שאתה צודק.

מעבר למסר שאותו עובד מעביר לעצמו ולמעסיק, זה יום עבודה-תישאר עד הסוף.

תכבד את מי שמשלם לך שכר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואני לא רואה סיבה לחתוך מכיוון שגם ככה, אתה אמור לעבוד.

אז לא ארוחה נאומים והופעה אלה יום במשרד, זה עדיף? אז דמיין לעצמך שהוא קם וחתך מיום עבודה במשרד, מה השוני?

אל תהיה כמו העובדים המזלזלים האלו, אלה אם כן יש לך צורך אישי אמיתי לחתוך הביתה בגלל מקרה כלשהו או משהו שתוכנן מראש.

פורסם

בוא נגיד ככה. האירוע הוא על חשבון יום עבודה, חשמליים עליו כמו על יום עבודה, ז"א הזמן שהמעסיק שלך קונה ממך, והזמן הזה שייך לו, ובזמן הזה המעסיק רשאי לדרוש ממך לבצע מטלות כאלה ואחרות במסגרת התפקיד. אם זה להיות נוכח באירוע חברה, זה אומר שצריך להישאר עד הסוף, אחרת זה כמו להבריז לפני סיום יום עבודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שיבריז באמצע אירוע חברה. אף אחד לא באמת יפטר אותו בגלל זה.

אבל שיקח בחשבון שאולי מסתכלים עליו, והכל נרשם, וישמש כשיהיה צריך לעשות קידומים בארגון, או קיצוצים.

כמו שולחן הפינג פונג שקנו "להנאת העובדים", אבל בעצם מגלה למי בעצם אין מספיק עבודה, מי משקיע ומי לא.

:turn-l:
פורסם

אני דווקא מחזק את ההודעה האחרונה של yuvk, אפשר לדבר עד מחר על מוסר עבודה, חוקים, למי שייך הזמן ומתי, אבל בפועל, כמו בהרבה דברים, זה פועל אחרת.

ישנן חברות קטנות או שאתה חלק מצוות גדול ומגובש שההעדרות שלך תהיה בולטת, לעומת זאת בחברה גדולה או אם אתה "אדון לעצמך" שאף אחד לא ישים לב אם נעלמת.

כולנו פה ילדים גדולים עם אחריות ושיודעים לעשות ניהול סיכונים.

אני מאמין שהקידום שלי יהיה תלוי בביצועים שלי בעבודה, יחסי אנוש שלי עם הקולגות ובהצלחת הפרוייקטים ולא האם הלכתי מהיום חברה ב 3 במקום ב 5.

פורסם

מצטרף ללאון שהצטרף...

זה תלוי בדינמיקה של החברה.

מהניסיון שלי, תמיד ביקשתי רשות ותמיד קיבלתי אותה, זה כבר עניין של דרך ארץ וסביבות עבודה בעלות רעילות נמוכה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אני מאמין שהקידום שלי יהיה תלוי בביצועים שלי בעבודה, יחסי אנוש שלי עם הקולגות ובהצלחת הפרוייקטים ולא האם הלכתי מהיום חברה ב 3 במקום ב 5.

תלוי עד כמה למנהלים יש חשיבה מרובעת (או להיפך, עד כדי כך מחוץ לקופסה, שהקופסה כבר מזמן נזרקה למחזור, והפכה לבלוק A4).

באחת העבודות הקודמות שלי, מנהלת המעבדה הייתה שמה על הבוקר מזרחית בקולי קולות, וכמה פעמים ניגשתי וביקשתי להנמיך, כי זה הפריע לי להתרכז בעבודה (יום העבודה שלי היה מתחיל שעה לפני היום שלה). מאותו רגע "סומנתי", וכשהגיע זמן הקיצוצים, אני הייתי הראשון בתור.

זה נגמר בזה שמצאתי עבודה פי כמה יותר טובה יום אחרי הפיטורים, את המעבדה סגרו אחרי חודשיים (הזיכיון עבר לחברה אחרת), ושאר הטכנאים פוטרו גם כן.

מקווה שבעבודה הנוכחית אני נמדד על סמך ידע וביצועים, ולא אם ההעדפות המוזיקליות תואמות את טעם ההנהלה. עוד לא פוטרתי, אז כנראה שכן [emoji41]

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דובר פה על כבוד וקניית הזמן שלך ע"י המעסיק, ואני לא כל כך מסכים עם הדברים שנאמרו.

כבוד למעסיק מתבטא בהופעה חיצונית, יחסי אנוש, יחס שלך לעבודה. אני לא צריך לנשק למעסיק את כפות הרגליים על זה שהוא מעסיק אותי, את התמורה הוא מקבל בדמות של תפוקה. לא נאה לו?! יש הרבה מעסיקים אחרים בים.

לגבי קניית הזמן, במקום העבודה הקודם שלי קיבלתי מטלה למצוא פיתרונות לבעיה גדולה שהייתה ללקוח, ולהציג אותה לסמנכלי"ת עד 5 אחה"צ. חפרתי וחקרתי והכנתי מצגת והכל, הסמנכלי"ת ניפנפה את הפיתרונות שלי כי טענה שכבר דנו על זה וצריך למצוא פיתרון אחר. אני רתחתי מזעם (ככה בערך :evil:) על כך שביזבזו את הזמן שלי כשיכלו לעדכן אותי בממצאי ביניים.

בנוסף למרות שעסקתי בתוכנה, נתנו לי להתעסק עם סיסטם, חצי אדימיניסטרציה ועוד דברים שממש לא רציתי להתעסק בהם.

אז עם כל הכבוד שהמעסיק קנה את הזמן שלי, אני באתי לעסוק ב X, ברגע שנותנים לי גם Y ן Z ואין ביניהם קשר לX, זה ביזבוז הזמן שלי ע"י המעסיק!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז זה בעיה של המעסיק ולא שלך. לך משלמים לפי שעה, לא לפי תפוקה.

אני לא חושב שכעובד אתה אמור לעשות חשבונות של רווח והפסד למעסיק (אלא אם זה תפקידך) ולפי זה להחליט אם להבריז מיום "כיף" בעבודה. אישית תמיד הצלחתי להתחמק מאירועים כאלה בבקשת אישור מהמנהל ואף פעם לא נעלמתי למעסיק שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אתה טועה ובגדול,

אני באתי לעבוד בחברה ולהתפתח ולצבור ניסיון בתחום מסויים(!), במקום לתת לי משימות שיכלו לקדם אותי לתפקיד הבא, התעסקתי בשטויות, כאן זאת מתחילה להיות הבעיה שלי כי זה הזמן שלי שמתבזבז, גם אם משלמים לי עליו.

תאמין לי ששורת הרווח של המעסיק ממש לא מעניינת אותי, אותי מעניינת שורת הרווח בבנק שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אז אם אתה לא מגשים את המטרות שלך במקום העבודה הנוכחי והמעסיק שלך לא מנצל את היכולות שלך כמו שאתה מעדיף, אתה צריך לעזוב למקום עבודה שכן. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...