Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאון,

אם המעסיק שלך החליט שמה שתורם לו הכי הרבה לארגון זה שכל העובדים יהיו נוכחים בכנס כזה או אחר, וישמעו הרצאה כזו או אחרת, או ילכו לצבוע מועדונית של קשישים סיעודיים - כל עוד זה על שעות העבודה - זה לחלוטין במנדט שלו, הוא קיבל החלטה שזה מה שטוב לעסק. (כמובן שאם אתה עובד הייטק והמעסיק שלך שולח אותך לצבוע את הבית של חמותו זה סיפור אחר). בשעותיך הפנויות תעשה מה שאתה רוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אתה טועה ובגדול,

אני באתי לעבוד בחברה ולהתפתח ולצבור ניסיון בתחום מסויים(!), במקום לתת לי משימות שיכלו לקדם אותי לתפקיד הבא, התעסקתי בשטויות, כאן זאת מתחילה להיות הבעיה שלי כי זה הזמן שלי שמתבזבז, גם אם משלמים לי עליו.

תאמין לי ששורת הרווח של המעסיק ממש לא מעניינת אותי, אותי מעניינת שורת הרווח בבנק שלי

אז תעזוב את מקום העבודה הזה, נראה שאין לך כל תועלת ממנו ומה הטעם שאתה נמצא שם ומושך את הזמן?

אם השוק היה כזה רותח והיית כזה תותח, היית כבר מזמן מחליף מקום, כנראה שהשוק לא כזה רותח ולא כל כך צריך אותך במקרה הספציפי (אני עונה ענייני לא אישי אל תקח קשה).

צא לשוק, חפש לפי המקצוע ותהנה מהחיים, למה אתה סובל? או שאין לך מספיק נסיון ואתה צריך את מקום העבודה ולכן = תתחיל לכבוד אותו גם במטלות שוליות או שאתה צריך לדבר עם הראש צוות/מנהל שלך ולהסביר להם את המצב, אחרת מה יהיה?

אתה עובד הייטק, תחשוב עם הראש, כרגע אתה לא עושה את זה ונפגע מכל הכיוונים.

תפסיק גם עם "אני אני אני אני באתי להתפתח, ללמוד, נסיון וכו' וכו' וכו'", את המעסיק לא מעניין שאתה הגעת עם תוכניות משלך, נכון... משקיעים בעובדים מתחשבים בונים תרבות ארגונית והכל אבל, המעסיק צריך ממך X, אתה מי זה מעניין שיש לך אי שם בראש תוכנית גרנדיוזית להתפתח בעולם כפי שאתה רוצה?

מי שרוצה להתפתח ולצבור נסיון, רץ קדימה, לא נשאר תקוע במקום שלא טוב לו.

פורסם

יוסף שואל שאלות

יוסף לא כותב הודעה על סמך הנחה מוטעית

יוסף לא חושב שהוא יועץ תעסוקה

תהיה יוסף.

את מקום העבודה הזה עזבתי לפני שנה, ואת כל העצות שציינת ניסיתי לאורך כל הדרך.

אני פשוט אתעלם מההודעה שלך כאילו מעולם לא נכתבה

• תוכן חדש...