Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בשביל מה לחפש הרפתקאות עם חברה ידועה לשימצה בשירות הלקוחות שלה ? אני סבלתי מהם מספיק.

אני עם אקספון כבר יותר משנה, מאד מרוצה.

מסכים לגמרי ‚ פרטנר פשוט התעללו בלקוחות שלהם בתחום הסלולר אז למה שפה זה יהיה שונה ?

פורסם

בדיוק התחברתי אליהם, לקווי (תשתית +ספק בשילוב עם בזק) 100 מגה, הציעו לי את הגלישה הסלולרית, העדפתי שלא . השירות כרגע בסדר גמור, נראה איך יהיה בפועל החיבור.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

עדכון, ברחתי עוד בטרם חוברתי כמו שצריך, זמינות טכנאים של שבוע לפחות, הגיעו אלי פעמיים עם פינג-פונג של " צריך טכנאי פרטנר לחבר את הדירה לארון הקומתי" "צריך טכנאי בזק לחבר את הדירה לארון הראשי" האחרון גם עדכן אותי שאני מחובר לחבילת 15 מגה, למרות שזכור לי היטב שביקשתי 100 מגה (ההבדל במחיר היה זניח ) וכל זה בחבילה משותפת של פרטנר+בזק.

התקשרתי אתמול בבוקר להתנתק.

התקשרתי בצהריים לבזק, התחברת ל 40 מגה משולב עם בזק בינלאומי (110 שח) , התקנה חינם ,חודש ראשון חינם ובעיקר, היום בצהריים כבר היה לי אינטרנט.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
עדכון, ברחתי עוד בטרם חוברתי כמו שצריך, זמינות טכנאים של שבוע לפחות, הגיעו אלי פעמיים עם פינג-פונג של " צריך טכנאי פרטנר לחבר את הדירה לארון הקומתי" "צריך טכנאי בזק לחבר את הדירה לארון הראשי" האחרון גם עדכן אותי שאני מחובר לחבילת 15 מגה, למרות שזכור לי היטב שביקשתי 100 מגה (ההבדל במחיר היה זניח ) וכל זה בחבילה משותפת של פרטנר+בזק.

התקשרתי אתמול בבוקר להתנתק.

התקשרתי בצהריים לבזק, התחברת ל 40 מגה משולב עם בזק בינלאומי (110 שח) , התקנה חינם ,חודש ראשון חינם ובעיקר, היום בצהריים כבר היה לי אינטרנט.

למה כלכך יקר, 110 על 40? בבזק בינלאומי כולל ראווטר אני משלם 100 על 100 מגה.

וכל חברה כולל בזק בינלאומי בעצמה, כשיש בעיה עם הקו זה יקח כמה ימים עד שיבוא טכנאי של בזק. זו פשוט השיטה המעפנה וזה מה יש, לא אשמת פרטנר כלכך.

מה שטוב בפרטנר זה החבילה של האינטרנט סלולרי שאין תלות בבזק או איפה אתה נמצא, עובר דירה לוקח את המכשיר איתך וזהו לא צריך להגיד כלום, ממש נוח.

אבל השאלה היא איך המהירות וההגבלות ועל זה עוד אין ביקורות כמעט.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...