Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NISSAN GT-R 2017

aharondahari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה איתכם אני מתרגש...

שבוע הבא תיחשף הGT-R החדשה, המכוניות שהראתה למכוניות על במחיר כפול ומשולש מאיפה משתין המזרק.

טכנולוגיה מטורפת, עיצוב מדהים, 2.9 ל100 ומורשת מפוארת.

הכנתי טבלת ייאוש לשבוע הבא שאז תיחשף בתערוכת הרכב בניו יורק.

טיזר ראשון מיפן כתמונת GIF (לא הצלחתי להעלות את התמונה)

http://news.cdn.boldride.com/wp-content/uploads/2016/03/16060116/nissan-gtr-ny.gif

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גיל,

ברוך הבא לפורום שמוקדש לרכבים ומה שמסביב (בעיקר).

לעניין נושא השרשור, מודה שהניסן לא ממש עושה לי את זה למרות שזה בהחלט רכב מרשים.

מראה למכוניות העל מאיפה משתין הדג?

Yeah, right.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
יקרה מדי ומשעממת מדי.

לא יודע איך אפשר להגיד לרכב הזה משעמם, כשאתה לא תספיק לעצום את העיניים ואתה כבר לא תראה אפילו את האגזוז שלה.

צא מזה, יש אגדות יפניות וימשיכו להיות.

פעם מישהו באיזה פורום אמר שעשה עליה סיבוב, מרוב הכח שיש לה, קיבל בחילה וסחרחורת... GOOD JAPAN:).

פורסם

בהחלט נראה רכב "מרגש"

TJmGkWRYWrk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה יש לא להבין, הרכב כנראה משעמם וחסר פידבק לכן לא משנה איזה נהג אתה המהירות שתגיע מנקודה אחת לשנייה תהיי זהה

פורסם
רק אני לא הבנתי את הבדיחה?

ה GTR כוללת מליון מחשבים ששולטים על כל פיפס ברכב ולכן אנשים טוענים שהיא משעממת (כי היא עושה הכל לבד).

*אני לא נכלל עימם.

פורסם

שרשור שחלקו הגדול התנשאות מצד אנשים שבחיים לא נהגו על אוטו כזה או דומה לו.

מבחינת חלק גדול מהאנשים שמגיבים ולא נהגו במידה ויש את הסמל הנכון אז הרכב מדהים גם עם זה פח עם גלגלים, ובמידה והסמל לא נכון אז זה פח .

רכב חלום עם מורשת מדהימה בעולם הרכב ,רק השם פחות סקסי .

פורסם

אני בהחלט מעריך את המהנדסים, את המחשבים, המערכות, רמת הדיוק ואופן הביצוע -

אה, מדברים על מכונית?! אני התכוונתי למכונת הכביסה של סמסונג עם מסך המגע.

בעיני, ועבורי, ממש כמו בוגאטי וירון (ואני לא משווה את המכונית, משווה את הפואנטה) זו בעיקר תצוגת תכלית טכנולוגית,

ניסאן GT-R עם טכנולוגיית חלל או קייטרהאם סופר 7 ואפילו MGA? אני אבחר באחרונות בכל פעם מחדש...

כי מעבר למסך המהמם של המהירות, הכוח, הטכנולוגיה והעוצמה - אני אוהב לנהוג מכונית פשוטה וישירה שעושה דברים לאט - אבל מכל הלב.

כי לכל הכוח בעולם בסופו של דבר או שמתרגלים או שבאה המכונית הבאה וההמון מכתיר את המלכה החדשה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תוכן חדש...