Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת מקורית של פיג'ו שיש בה רק מקום לשים דיסקים אבל אני רוצה לעשות יציאה של AUX וUSB

הבנתי שיש דרך לפרק את כל המערכת עצמה ולהוציא AUX וUSB דרך התא כפפות אבל הבנתי שזה מסורבל ועולה הרבה.. השאלה אם שווה להשקיע קצת כסף במערכת אחרת, ואולי לקנות איזה 2 רמקולים, שאלה כמה הנזק... עזרה?

PEUGEOT 206XS

פורסם (נערך)

*כניסה של USB וAUX.

שכחת פה את הפרט הכי חשוב - על איזה רכב מדובר? פג׳ו 208 שנת 2014 או פג׳ו 504 שנת 1980?

כמובן שגם לא טרחת להריץ חיפוש פה בפורום. דובר על פתרונות כאלו אלפי פעמים.

עריכה אחרונה על ידי ReZ0

פורסם
*כניסה של USB וAUX.

שכחת פה את הפרט הכי חשוב - על איזה רכב מדובר? פג׳ו 208 שנת 2014 או פג׳ו 504 שנת 1980?

כמובן שגם לא טרחת להריץ חיפוש פה בפורום. דובר על פתרונות כאלו אלפי פעמים.

צודק, פיג'ו 206XS שנת 2006 ידני 3 דלתות,

מקודם ניסיתי להכניס דיסק והדיסק פשוט לא נכנס, נראה שמישהו שם דיסק והוא נתקע,

מה אתה הייתה מציע לעשות, ועוד דבר אני רוצה עדיין לשור על השליטה מההגה על הרדיו דיסק.

ואיך אני יודע איזה רמקולים מאחורה אני יכול להכניס, מערכת סטנדרטית כמה אמורה לעלות?

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...