Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי שעון דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב דייהו רייסר לפני משהו כמו חודש פלוס... החלפתי מצוף דלק ושעון חום מנוע + מד דלק..

אין לי מושג איך זה היה מראה במקור כי מאז כרכשנו את הרכב מיד ראשונה השעונים לא היו תקינים.. בקיצור אני ממלא מיכל מלא המחוג עולה ממש ממש ממש ממש לאט טוב יכול להיות שהוא לא עולה מהר... אבל אחרי איזה 5 -10 דקות הוא מגיע למקסימום... עד לרבע הוא יורד מהר וברבע הוא מתחיל לרדת ממש לאט ... נניח שאני מגיע כמעט לסוף היכל אבל הנורה לא דולקת .. אני אמלא בחמישים שקל נניח המחוג לא זז לי בכלל הוא נשאר הבאוטו מצב...

רציתי לשאול ובעיקר את אלה שיש להם רייסר פה בפורום אם זה ככה בגלל שהמיכל בצורה דומה לקונוס (למעלה צר ולמטה רחב) או שצריך לבדוק את העניין...

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

זה הפוך למעלה רחב ולמטה צר - וזה שהמחוג עולה לאט זה בד"כ שעון באיכות טובה - כי הוא בעל פחות תזוזות בנסיעה .

בקשר למנורה אולי היא שרופה - בכל מקרה עדיף שתלך למכון ספידומטרים לקבל הצעה לא מזיק !

מומלץ - המחוון ספידומטרים בחולון . בהצלחה

JDM :twisted:

פורסם

המחוון שקניתי פועל על עיקרון של "BE METAL " לוחית שמתחממת בעדינות ומוזיזה לך את המחוון , ואכן התגובות שלה הן מאוד אטיות ולפעמים מעצבנות .

בכדיי שיהיה לך תגובה יותר מהירה במחוון , תקנה מחוון דלק שפועל על עיקרון של סלילים מגנטים ..

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש דייהו רייסר 1994 ידנית.

מד הדלק אחרי תדלוק מלא, עולה לאט עד הסוף. לאחר כ-50 ק"מ הוא יורד לחצי ואז מתחיל לרדת כל פעם שונה... לפעמים יש חצי מיכל והוא בכלל למטה... יש גם קשר לזוית בה האוטו נמצא...

אני עושה הכי פשוט... מאפס אחרי כל תדלוק ולאחר גג 400 ק"מ ממלא שוב... (מיכל הדלק-50 ליטר)

נ.ב.

נראה לי שבכלל אין מנורה למד דלק באוטו הזה כי אבא נתקע פעם בלי דלק וזה לא דלק...

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...