Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אני לא מוצא את השרשור של מוגבלי אייפון אז פתחתי שרשור חדש.

יש לי אייפון 6S עם 16GB מתוכם 6GB תפוסים על Documents & Data

מה עושים ואיך ניתן למחוק את זה?

Untitled.jpg

פורסם (נערך)

תבדוק מה בדיוק גוזל לך את המקום דרך ההגדרות במכשיר.

תעדכן את הוואטסאפ לגרסה האחרונה. בגרסא הקודמת יש באג שעלול לנפח את שטח האחסון שהוואטסאפ תופס.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

לפי ההגדרות במכשיר הוואטסאפ תופס 443MB.. הכי הרבה תופס הטוויטר עם 473MB מבין כל האפליקציות.

חוץ מזה זה לא מראה לי מה תופס כל כך הרבה. הוואטסאפ מעודכן

פורסם

לא יודע איך לנסח את זה בצורה נעימה, אבל לשלם כ"כ הרבה כסף על טלפון שיש לו רק 16 ג'יגה זאת בחירה גרועה. לא קשור לאייפון/אנדרויד, מכל מיני סיבות מורכבות ומוצדקות הכול תופס היום יותר נפח, 32 זה המינימום לדעתי בטלפון חדש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

hans - נראה לי שקצת פיספסנו את המועד לדיון הזה אבל בכל מקרה אני מודה לך, אני אקח את זה לתשומת ליבי בקנייה הבאה שלי.

אין לי שירים או הרבה אפליקציות כדי שיקח הרבה מקום. שתי האפליקציות שתופסות הכי הרבה מקום זה רק 1GB! המוזר פה זה 6GB שתופס משהו שאין לי מושג מה הוא בכלל...

פורסם

תשובה קצרה ומאוד לא מדויקת - המעבר ל-64 ביט בטלפונים החדשים של אפל דורש פי 2 מקום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא יודע איך לנסח את זה בצורה נעימה, אבל לשלם כ"כ הרבה כסף על טלפון שיש לו רק 16 ג'יגה זאת בחירה גרועה. לא קשור לאייפון/אנדרויד, מכל מיני סיבות מורכבות ומוצדקות הכול תופס היום יותר נפח, 32 זה המינימום לדעתי בטלפון חדש.

לרוב המשתמשים גם 16GB זה הרבה. אם אתה שומר כול תמונה באיכות מקסימלית ומוריד סרטונים בנפח של 1GB ולא מוחק אותם אז גם 64GB לא יספיקו לך.

חשוב לבצע ניקוי והסרה של קבצים לא נחוצים בטלפון ולהעבירם לדרייב של גוגל.

איזה כייף לי :)

פורסם

אתה לא מעודכן, היום כל תוכנה תופסת יותר מקום (אגב, גם באנדרויד, מסיבות אחרות). כדי להימנע משדרוג של הטלפון מהסיבות הלא נכונות, עדיף לכוון גבוה יותר, במיוחד במקרה הפרטי של האייפון שבו הבדל המחיר בין 16 ל-64 לא נורא.

אתה לא יכול להעביר משחקים לדרייב של גוגל, התקשורת בווצאפ ובשאר התוכנות הופכת להיות עמוסה יותר בתמונות גדולות באופן טבעי, כי אנשים קונים ומשתמשים בטלפונים חדשים, ואני יכול להמשיך אבל הנקודה ברורה.

פורסם
hans - נראה לי שקצת פיספסנו את המועד לדיון הזה אבל בכל מקרה אני מודה לך, אני אקח את זה לתשומת ליבי בקנייה הבאה שלי.

אין לי שירים או הרבה אפליקציות כדי שיקח הרבה מקום. שתי האפליקציות שתופסות הכי הרבה מקום זה רק 1GB! המוזר פה זה 6GB שתופס משהו שאין לי מושג מה הוא בכלל...

תבדוק האם מותקנת אצלך אפליקציה לשמירת מסמכים בתוך תיקייה שהיא עצמה יוצרת וגם סירטונים.

פורסם
אתה לא מעודכן, היום כל תוכנה תופסת יותר מקום (אגב, גם באנדרויד, מסיבות אחרות). כדי להימנע משדרוג של הטלפון מהסיבות הלא נכונות, עדיף לכוון גבוה יותר, במיוחד במקרה הפרטי של האייפון שבו הבדל המחיר בין 16 ל-64 לא נורא.

אתה לא יכול להעביר משחקים לדרייב של גוגל, התקשורת בווצאפ ובשאר התוכנות הופכת להיות עמוסה יותר בתמונות גדולות באופן טבעי, כי אנשים קונים ומשתמשים בטלפונים חדשים, ואני יכול להמשיך אבל הנקודה ברורה.

לי ברור שאתה צריך ללמוד לנהל את המידע שלך בצורה טובה יותר אם לא תנהל את המידע שבטלפון שלך אז מחר גם 128GB לא יספיקו לך.

לא כול תמונה צריך לצלם ברזולוציה של מקסימלית ולא כול סרט או תמונה ששולחים לך בוואטסאפ צריך לשמור.

למחוק אפליקציות שאינך משתמש איתם.

עודף מידע זמין בטלפון לא תמיד הכרחי ויעיל כמו מידע מצוצמם ומנוהל בצורה נכונה.

פורסם

לדבר לקיר. למה שאצלם ברזולוציה אחרת מהמקסימלית?! זה כמו לקנות פורשה בשביל לנסוע בה 50 קמ"ש גג. יש יתרון למצלמות העדכניות עם שלל המגה פיקסלים. התמונות לא רק טובות מבעבר, יש בהן יותר פרטים. זה דבר טוב, ולכל דבר טוב יש מחיר.

המשחק האחרון שקניתי תופס 6 ג'יגה. מן הסתם אפנה אותו מהטלפון כשאגמור אותו בעוד חודשיים, אבל זאת המציאות. כן, אני רוצה גם לשחק וגם להיעזר ב-waze מדי פעם, למה שאגביל את עצמי בכוח?

פורסם

Final fantasy IX

פורסם
לדבר לקיר. למה שאצלם ברזולוציה אחרת מהמקסימלית?! אני מרגיש שאני מדבר ללמפה. לא כול נושא צילום חייבים לצלם ברזולוציה מכסימלית אשר לפעמים אינה נחוצה ולפעמים גם מקלקלת וסתם תופסת נפח איחסון.

אם תצלם כמה סרטונים של שעה באיכות HD אז גם 64GB יגמר לך מהר מאוד.

המשחק האחרון שקניתי תופס 6 ג'יגה. מן הסתם אפנה אותו מהטלפון כשאגמור אותו בעוד חודשיים, אבל זאת המציאות. כן, אני רוצה גם לשחק וגם להיעזר ב-waze מדי פעם, למה שאגביל את עצמי בכוח?

Final fantasy IX

המשחק תופס 4GB ולא 6GB. אני מתאר לעצמי שרוב האנשים לא מתקינים רק משחקים אשר שוקלים 4GB אלא בין 100-200MB לכן 16GB של זיכרון מספיק.

כפי שכתבתי קודם לכן כול אחד קונה מכשיר עם נפח זיכרון מתאים לשימושים שלו וליכולת הכספית שלו.

פורסם

רב האנשים לא משחקים בטלפון, כמו שהם לא משחקים במחשב.

אם יש לך צרכים מיוחדים, סבבה, אבל הם לא הנורמה.

לגבי המצלמות, תוספת הפיקסלים לא מוסיפה פרטים, כי החיישן נשאר פצפון.

אבל זה דיון אחר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...