Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה חזרתי הביתה לכמה דקות ומהמהירות העברתי לP מD לפני שעצרתי עצירה מלאה.. (עבר דרך הילוך R) והאוטו עשה רעש מהגיר (כמו רעש גריסה) אחרי זה נסעתי איתו עוד איזה 20 דקות והכל היה בסדר, היום בבוקר קמתי ופשוט הייתה שלולית שמן מתחת לאוטו, אבא שלי לקח את האוטו לעבודה ונתקע בדרך, הגיר פשוט לא נכנס לתפקוד..

הלך הגיר?????

צריך להחליף גיר שלם או שזה רק איזה חלק שם ?

כמה זה אמור לעלות??

תעזרו לי בזריז בבקשה.. אני מתוסכל ממש

עריכה: האוטו זה Hyundai accent שנת 2005

פורסם

קשה לדעת.

בדרך כלל יש מנגנון הגנה מהטעות הראשונה (העברה ל-P תוך כדי תנועה של הרכב).

נגד הטעות השניה (נסיעה על רכב לאחר שיצא ממנו שמן) אין הרבה מה לעשות, ובהחלט יתכן שנגרם נזק יותר גדול.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה שבטוח אולי...כך אוטו למכון גירים וזהו שם תקבל את כל התשובות.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם
קשה לדעת.

בדרך כלל יש מנגנון הגנה מהטעות הראשונה (העברה ל-P תוך כדי תנועה של הרכב).

נגד הטעות השניה (נסיעה על רכב לאחר שיצא ממנו שמן) אין הרבה מה לעשות, ובהחלט יתכן שנגרם נזק יותר גדול.

מה יכול להיות ? יש מצב שהלך גיר ? כמה עולה לבדוק את כל הסיפור ?

פורסם

העברת את הגיר למצב עצירה / נעילה כשהרכב עדיין נע, לא יודעים באיזו מהירות מדובר, אבל שמעת רעש של גריסה, שלולית של שמן למחרת + הרכב נתקע כלומר נגרם נזק לגיר או לאטימות של המערכת - בעקרון קיבלת את הדיאגנוזה בעצמך כי לדעת מה בדיוק הלך זה קצת בעייתי ללא בדיקה עמוקה.

תוכל לקבל תשובות מלאות רק במכון גירים ומומלץ לך לגשת לשם

Opel Adam S 2017

פורסם

משתתף בצערך,

מה הביא אותך מלכתחילה להעביר הילוך?, המשחקים האלה שיש אנשים שמעבירים גם לניוטרל רק פוגעים בתיפקוד הגיר לאורך זמן.

קובי

:-)

פורסם
משתתף בצערך,

מה הביא אותך מלכתחילה להעביר הילוך?, המשחקים האלה שיש אנשים שמעבירים גם לניוטרל רק פוגעים בתיפקוד הגיר לאורך זמן.

מיהרתי הביתה, זה לא שהעברתי בכוונה באמצע נסיעה, באתי לעצור (לחנייה) ובטעות העברתי לפני עצירה מלאה

פורסם

אם יש לך שירות גרירה דרך הביטוח השתמש בו להבאת הרכב למוסך בסביבתך. אני יודע שבקיבוץ גבע קיים מוסך של רשת אוטו-פרו שזו בעצם רשת מתמחה ליונדאי-קיה, אני אישית לא מכיר את המוסך בגבע אבל אני מכיר את המוסך של הרשת בבאר שבע וההתרשמות שלי די טובה מהם.

פורסם

למיטב ידיעתי אין קשר בין הנזילה להעברת הידית ל P באמצע הנסיעה.

במצב P מופעל פין שנועל את הסבבת ומונע הדרדרות בעת חניית הרכב.

ברוב התיבות המפוקחות אלקטרונית, הפין פשוט אינו יוצא מעל למהירות מסויימת, בדיוק כמו ששילוב להילוך נמוך מידי או שילוב להילוך אחורי אינם אפשריים.

וגם אם כן, לכל היותר תשמע קולות תקתוק ורק במהירות נמוכה מאד תורגש עצירה מלאה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן בתיבות הילוכים מפוקדות מחשב המנגנון של הפרקינג הוא מכני לגמרי ושילוב שלו בזמן נסיעה עלול לגרום לשבר פנימי בתיבת הילוכים.

פורסם

אפילו בתיבות האמריקאיות הישנות שילוב ל P היה גורם לכל היותר לשבר השן הנועלת, קל וחומר בתיבות ממחושבות, שעל פי רוב כלל לא יגיבו למעבר למצב P.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני חוזר שוב.

ה P הוא מכני גם בתיבה אוטומטית מתקדמת מפוקדת מחשב, אז אם תשלב להילוך אחורי בנסיעה לא יקרה כלום, כי המחשב ינטרל את השילוב המכני של השסתום הידני על ידי פיקוד של השסתומים אלקטרונגנטיים, אבל אם תשלב ל P אז השן נעילה, שמחוברת מכנית לגמרי לידית הילוכים , תתחיל שילוב לגלגל P ואז גם היא או גלגל השיניים עלולים להשבר.

• תוכן חדש...