Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חדש פה בפורום ורציתי לדעת אילו שיפורים אני יכול לעשות להונדה שלי ובכל זאת לשמור על הרכב חוקי, ואם אין אפשרות כזו אז מהם השיפורים שאני יכול לעשות ברכב מבחינת מכאנית ועדיין לשמור על המרכיבים העיקרים מקוריים, כמו מנוע,גיר...

בתודה מראש

פורסם

היי,

אתה לא יכול לשפר את הרכב שלך בארץ.

שום התקנה שתבצע לא תהיה חוקית, כולל התקנת האיבזר האהוב "פילטר אוויר פתוח" = גם זה לא חוקי.

מה שלא נראה לעין כמו שאומרים, חוקי... כגון צנרת פליטה כזאת או אחרת, שדרוג תוכנת ניהול מנוע בהתאם ליכולות, סוג הרכב וכו', צמיגים איכותיים יותר, בלמים טובים יותר = בלימות טובות יותר ללא דאגה וכו'.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כדאי שתציין את התקציב שלך, שיפור משמעותי יכול להגיע לעשרות אלפי שקלים, ושיפור מינורי - כנראה פחות. שניהם לא חוקיים באותה מידה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בוא נניח כרגע בצד את התקציב כיוון שזה יחסי איכות שווה כסף זה ברור, וגם השאלה היא לא אם זה חוקי כי זה ברור שלא, השאלה היא מה ניתן לשפר ברכב ע"מ שבטסט לא יראו וע"מ ששוטר שתופס אותי לבדיקה שגרתית לא ישים לב לשינוי חיצוני משמעותי

פורסם

בולמים וקפיצים בד"כ.

תוכנה גם, אבל במקרה שלך היא לא תיתן הרבה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אוקי אבל נאמר שדרוג הכוח של הרכב זה משהו בלתי אפשרי?, אם אני רוצה לעשות משהו עקיף כזה, שלא כולל התקנת טורבו החלפת מנוע או כל דבר שיפול בטסט נכון?

פורסם

אתה יכול להחליף סעפת פליטה לאחת יותר טובה, זה ישדרג טיפה את הכוח (ויוריד מהמומנט בסל"ד בינוני נמוך). יעבור טסט בתנאי שהרכב עם ממירים ולא מזהם.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בקיצור לפי מה שאני קורא בין השורות אני צריך או לחכות שהונדה יוציאו דגמים עם טורבו בארץ שלא עולים כמו חצי בית, או שאני פשוט צריך להביא רכב שיש לו טורבו כדי לאפשר שדרוגים כלשהם, רכב אטמוספרי פשוט לא בא בחשבון....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר לשפר אטמוספרי, אבל פשוט היחס כסף-תועלת שיהיה שם יהיה משמעותי יותר יקר מרכב טורבו, אז כן, הבנת נכון

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...