Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעשי חריקה מהצמיג השמאלי והם מתגברים בעיקר שאני מסובב הגה , גם אם אני עומד במקום ומסובב הגה יש רעשי חריקה , יש מצב שזה ציריה גמורה?

פורסם
איזה שנה הצמיגים?יכול להיות שהם פשוט יבשים ויש צורך החלפתם.

הצמיגים יוצרו בדצמבר 2014 , הם שנה על האוטו , הצמיגים לא יבשים ויש בהם בשר וחוץ מזה שהחריקה בה יותר מכיוון הציריה.

פורסם

ציריה לא חורקת אלא נוקשת ורעשי ציריה גם לא יופיעו מסיבוב הגה במקום אלא רק תוך כדי תנועה שההגה מסובב. יש פה 2 אופציות עיקריות לרעשים שאתה שומע:

חוסר אויר בגלגלים

תפוחי הגה שנחוצים החלפה

אלה לפחות הכיוונים העיקריים כרגע.

פורסם
ציריה לא חורקת אלא נוקשת ורעשי ציריה גם לא יופיעו מסיבוב הגה במקום אלא רק תוך כדי תנועה שההגה מסובב. יש פה 2 אופציות עיקריות לרעשים שאתה שומע:

חוסר אויר בגלגלים

תפוחי הגה שנחוצים החלפה

אלה לפחות הכיוונים העיקריים כרגע.

אין לי רעשים או חריקות מההגה ההיגוי בסדר גמור , פשוט יש רעש של חריקה מהגלגל הקדמי , לפי מה שציינתי זה לא יכול להיות תפוח הגה נכון?

פורסם

יש מקומות שבהם הצמיגים עושים רעש חריקה גם הם אם חדשים והרכב חדש זה קורה לי בעיקר בחניונים שהריצפה חלקה

פורסם

זה לרוב לא נובע מכשל ברכיב טכני כלשהו, אלא מהחלקה מסוימת של הצמיג על המשטח החלק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אם אתה מתכוון לכך שאתה מסובב את ההגה עד הסוף ואז נשמע חריקה, זה סיפור אחר וזה כבר מהמותחן/רצועה

תת היגוי - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב.
היגוי יתר - כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב.
כוחות סוס - באיזו מהירות פגעת בקיר.
מומנט - לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתם לא מבינים!! הנעתי את האוטו היום שהוא היה קר החריקות עדיין היו אחרי חצי דקה שהוא מונע עוד לא התחלתי לנסוע אני שומע בום מלמטה הרעש הפסיק וההגה נהיה קשה מאוד!

פורסם (נערך)

תזמין גרר אל תיסע למוסך ככה.

למה משכת את את פתרון התקלה כל הרבה זמן?

הפורום הינו כלי עזר ואינו תחליף למוסך או לאיש מקצוע.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
תזמין גרר אל תיסע למוסך ככה.

למה משכת את את פתרון התקלה כל הרבה זמן?

הפורום הינו כלי עזר ואינו תחליף למוסך או לאיש מקצוע.

ברור אני מתייעץ פה כדי להבין מה הבעיה ולהעריך נזק לפני שאני הולך למוסך

• תוכן חדש...