Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אחרי המון זמן וחיפושים אחר רכב ביד 2, יד שניה עד 35,000₪ החלטתי לוותר וללכת לשלמה סיקסט.

חייב לציין שקיבלו אותי בברכה, הראו לי רכבים, ענו על שאלות והיו גם מאוד נדיבים.

אחרי שבחרתי רכב ובדקנו אותו אמרתי להם שאני אחזור ביומיים הקרובים לתת תשובה אם אני מעוניין והמשכתי בדרכי.

האם כדאי לקחת רכב משם?

אחרי בדיקה באינטרנט אני רואה דווקא שיש להם ביקורות לא רעות.

פורסם

תעשה את הבדיקות שלך בדיוק כמו שאתה קונה רכב מאדם פרטי.

קח אותו לבדיקה. קבל הערכה לתיקונים הנדרשים וכד'.

אם האוטו עבר את הבדיקות שלך - ממש אין מניעה. להיפך. אתה מוגן הרבה יותר מאשר בקניה מאדם פרטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
תעשה את הבדיקות שלך בדיוק כמו שאתה קונה רכב מאדם פרטי.

קח אותו לבדיקה. קבל הערכה לתיקונים הנדרשים וכד'.

אם האוטו עבר את הבדיקות שלך - ממש אין מניעה. להיפך. אתה מוגן הרבה יותר מאשר בקניה מאדם פרטי.

בוודאי, תודה רבה לך על התגובה.

האם במה אני מוגן אם אני רוכש מהם?

עריכה אחרונה על ידי BoomWuk
פורסם

ספציפית משלמה סיקסט תבקש גם היסטוריית טיפולים במורשה, כנראה שגם על רכב בן שנתיים תגלה שאין כי לא נהוג אצלהם לטפל במורשה.

ואם הם טיפלו במוסך שלהם תהיה בטוח שבמקרה הטוב החליפו לחלק הכי זול ולא מתאים שמצאו - במקרה הרע דילגו על ההחלפה כי זה יחזיק קצת עוד

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחרי בדיקה באינטרנט אני רואה דווקא שיש להם ביקורות לא רעות.

באיזה אינטרנט בדקת?

הנה משהו טרי, מהאתר הנוכחי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?594352-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%98

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

שמע אני לא הייתי מתקרב לחברה הזאת, הרכבים שלהם שחוטים, קילומטראז׳ים גבוהיים , והרבה לשעבר צבא או משהו שקשור לבטחון

• תוכן חדש...