Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתנצל אם לא פרסמתי בפורום המתאים.

הזמנתי מחנות בארה"ב מגן גלגל שיניים קדמי לאופני שטח, מה שנקרא Bash Guard.

מכיוון שעלות המשלוח בדואר וב- UPS הייתה כמעט זהה בחרתי במשלוח באמצעות UPS. העלות הכוללת עם המשלוח כ-135 דולר. שילמתי באמצעות פייפאל.

כעבור כמה ימים אני מקבל מ UPS ישראל הודעה שהמשלוח בארץ ושאני נדרש לשלם 275₪ כדי לשחרר אותו. כמובן שמאוד התעצבנתי שהרי אין לי בעיה לשלם את המע"מ, מכס לא אמור להיות על הפריט הזה וגם אם כן לא בשיעור שכזה ודי ברור שמדובר בעמלות "שקר" של חברת השילוח הישראלית, נושא מוכר וכאוב.

אמרתי ל UPS שאיני מוכן לשלם את העמלות הללו ושאני מבקש לשלוח חזרה את החבילה לשולח. לא נאמר לי דבר מעבר לכך.

במקביל פניתי לחנות בארה"ב ממנה נרכש החלק ועדכנתי אותם לגבי מה שקרה וביקשתי שכאשר יקבלו את החבילה בחזרה שישלחו אלי בדואר רגיל כי אני לא מוכן לשלם את העמלות הלא סבירות של UPS.

אתמול רציתי לבדוק מה קורה עם כל הסיפור, נכנסתי עם מספר המעקב לאתר של UPS ושם אני רואה שהסטטוס המעודכן הוא שהן הקונה והן המוכר נטשו את החבילה!!!

יצרתי שוב קשר עם החנות בארה"ב ועדכנתי אותם שחברת השילוח למעשה לא שולחת את החבילה חזרה ושיטפלו בכך.

החנות חזרו אלי שאם UPS החליטו לנטוש את החבילה אז אין להם מה לעשות ושאני התחייבתי לשלם את כל העמלות והמיסים.

זו פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה שמסרבים לשלוח חבילה חזרה לשולח. הרי אם לא לקחתי את החבילה והיא נשלחת חזרה אז אין כל סיבה לשלם מע"מ, מכס וכיוצא בזה לא?

העלות של המשלוח חזרה היא על החנות מארה"ב שיכולה לדרוש ממני (בצדק) את העלות הזו, אבל שלא ניתן להשיב חבילה לשולח נשמע לי הזוי.

אשמח לקבל חוות דעת משפטית או סתם המלצות מכאלו בעלי ניסיון אם יש משהו שאני יכול לעשות בשלב זה כי בפועל מה שקורה כרגע ששילמתי כ-135 דולר ולא קיבלתי כלום בתמורה.

לעצם העניין מדוע שהזמנתי עם FedEx חבילה מחו"ל אם ערך דומה לא נדרשתי לשלם אף תוספת ועם UPS דוחפים לך את כל עמלות השקר הללו שזו פשוט חוצפה ולא קשור לכלום.

תודה מראש למשיבים ולמי שיש לו המלצות כיצד לפתור בצורה הטובה ביותר את העניין הזה.

פורסם

ההתנהגות של חברות השילוח מקוממת, במיוחד לאור הביצועים העלובים של דואר ישראל שמצמצמים את האפשרויות שלנו כצרכנים.

לעצם העניין - במקומך הייתי משלם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אי הידיעה אינה פוטרת מעונש.

אני בטוח שהמוכר (רוב המוכרים בחו"ל) רשם איפה שהו בחנות שלו שמכס, מעמ ושאר תשלומי אקסטרא הם על חשבון הקונה.

אם היית מזמין דרך אמזון, המצב שלך היה שונה כי באמזון במעמד הקניה, אתה כבר משלם מכס ומעמ.

פורסם

במקרה שהנמען מסרב לקבל את החבילה, חברת השילוח פונה לשולח (במידה ויש פרטי יצירת קשר).

אם השולח מוכן לקבל את המשלוח (ולשאת בהוצאות המשלוח) - החבילה נשלחת חזרה אליו.

אם איננו מסכים/ אין אפשרות ליצירת קשר - החבילה מוגדרת כננטשת ע"י שולח/ מקבל, ומועברת לידי רשות המיסים.

עד כאן - לגבי ההתנהלות של UPS.

עכשיו נעבור להתנהלות שלך- האם אתה חושב שחברת השילוח עובדת חינם ?

האם זה חדש לך שיש תשלום עמלות נלוות למשלוח דרך חברת השילוח ?

במקום להפנות תלונות וטענות אל חברת המשלוח, תסתכל טוב טוב על ההתנהלות שלך -> משום מה לישראלים יש נטייה לעשות שטויות, ואח"כ להאשים אחרים. לא ידעתי. לא חשבתי.

עשית טעות - עכשיו אתה משלם את מחירה.

עדיין רוצה לקבל את החבילה ? עכשיו תצטרך לשלם גם דמי אחסנה (שמחושבים לפי ימים, וזה לא סכום נמוך בכלל).

פורסם

חברת השילוח לא עובדת בחינם. ואף אחד לא ביקש את זה.

אבל אם הוא שילם 135$ וזה כולל דמי משלוח ל UPS ,

נכון שהוא לא שילם ישירות , אבל הוא שילם לשולח וזה בתורו שילם ל UPS

החברות הללו פשוט לא רוצות להתעסק עם משלוחים פרטיים אחרת אם היו גובים סכומים הגיוניים

כולם היו משתמשים בהם.

אני לפני שש שנים שהתחלתי בשיפוץ של המוסטנג הייתי מביא כל חודש חבילה של חלפים מחולץ עם DHL

בהתחלה הכל עבד חלק , הייתי משלם רק את המיסים ועמלה קטנה.

לאט לאט התחילו עמלות שקר והנפצות , דמי אחסון בגללם ועוד שטויות

אז הפסקתי.

אם הם לא רוצים שלא יספקו את השירות אבל לספק וכאשר אתה שבוי שלהם לדרוש את הסכומים המונפצים הללו זאת חזירות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תתקשר לUPS תבקש לדבר עם שחר פרי הוא מנהל המחלקה של יבוא\יצוא

ותברר מולו את כול הפרטים !

זה באמת עלויות תמוהות מאוד

פורסם

רק רציתי לציין כמי שבעבר הייתה לי חנות באיביי ושמכרתי גלגלים של אופניים, חלקם בסכום של מעל לאלף דולר, אשר נשלחו באנגליה לארה"ב עם UPS כאשר הגיעו ללקוחות בארה"ב לא נדרשו לשלם כל תוספת, אין עמלות "שקר", זה נטו המצאה ישראלית עם כל העמלת אשראי וכדומה שהם מפילים עלינו. הרי העלות של המשלוח עצמו כוללת את העלויות הללו, אין כל סיבה בעולם שהם יגבו עוד עמלות שהולכות אליהם לכיס, אני לא מדבר על תשלומי מע"מ וכדומה שברור שאת זה צריך לשלם. מעצבן שאתה מזמין משהו שעולה נגיד 400₪ ומוצא את עצמך נדרש לשלם עוד 300₪, הרי זה בכלל לא פרופורציונלי לעלות וכמובן הופך את כל הרכישה למאוד יקרה ולא כלכלית.

אני את הלקח שלי למדתי, לא מזמין יותר שום דבר שנשלח עם UPS וממליץ גם לכם להימנע מכך.

בכלל רק בישראל אתה לא באמת יכול לדעת מה תהיה העלות הסופית עם כל "ההפתעות" שישחילו לך בדרך, זו התנהלות של מדינת עולם שלישי ולא של מדינה מודרנית.

העניין שלי כרגע בטיפול מול UPS, זה כבר הפך להרבה יותר מורכב אז גם כאב ראש קיבלתי מכל ההתעסקות איתם וכל זה בשביל איזה חלק מסכן לאופניים, לא תגידו איזה פריט יקר או משהו בסגנון.

עצוב ובעיקר מ ע צ ב ן !!!

פורסם

מע"מ כמעט 100 ש"ח, עמילות מכס עוד 100+ ש"ח, אגרת מחשב אגרת אחסון ועוד כל מיני המצאות = 275 ש"ח.

זה לא רק ככה בUPS, זה גם בDHL, FEDEX, EMS וכל חברת משלוחים אחרת לצורך העניין.

פורסם

בכל פעם שאני רוצה להזמין חלק והמשלוח דרך חברת שילוח ,אני מוותר מראש . כולם אותו דבר גנבים! .וזה קורה במיוחד בארץ.

פורסם
שלום,

מתנצל אם לא פרסמתי בפורום המתאים.

הזמנתי מחנות בארה"ב מגן גלגל שיניים קדמי לאופני שטח, מה שנקרא Bash Guard.

מכיוון שעלות המשלוח בדואר וב- UPS הייתה כמעט זהה בחרתי במשלוח באמצעות UPS. העלות הכוללת עם המשלוח כ-135 דולר. שילמתי באמצעות פייפאל.

כעבור כמה ימים אני מקבל מ UPS ישראל הודעה שהמשלוח בארץ ושאני נדרש לשלם 275₪ כדי לשחרר אותו. כמובן שמאוד התעצבנתי שהרי אין לי בעיה לשלם את המע"מ, מכס לא אמור להיות על הפריט הזה וגם אם כן לא בשיעור שכזה ודי ברור שמדובר בעמלות "שקר" של חברת השילוח הישראלית, נושא מוכר וכאוב.

אמרתי ל UPS שאיני מוכן לשלם את העמלות הללו ושאני מבקש לשלוח חזרה את החבילה לשולח. לא נאמר לי דבר מעבר לכך.

במקביל פניתי לחנות בארה"ב ממנה נרכש החלק ועדכנתי אותם לגבי מה שקרה וביקשתי שכאשר יקבלו את החבילה בחזרה שישלחו אלי בדואר רגיל כי אני לא מוכן לשלם את העמלות הלא סבירות של UPS.

אתמול רציתי לבדוק מה קורה עם כל הסיפור, נכנסתי עם מספר המעקב לאתר של UPS ושם אני רואה שהסטטוס המעודכן הוא שהן הקונה והן המוכר נטשו את החבילה!!!

יצרתי שוב קשר עם החנות בארה"ב ועדכנתי אותם שחברת השילוח למעשה לא שולחת את החבילה חזרה ושיטפלו בכך.

החנות חזרו אלי שאם UPS החליטו לנטוש את החבילה אז אין להם מה לעשות ושאני התחייבתי לשלם את כל העמלות והמיסים.

זו פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה שמסרבים לשלוח חבילה חזרה לשולח. הרי אם לא לקחתי את החבילה והיא נשלחת חזרה אז אין כל סיבה לשלם מע"מ, מכס וכיוצא בזה לא?

העלות של המשלוח חזרה היא על החנות מארה"ב שיכולה לדרוש ממני (בצדק) את העלות הזו, אבל שלא ניתן להשיב חבילה לשולח נשמע לי הזוי.

אשמח לקבל חוות דעת משפטית או סתם המלצות מכאלו בעלי ניסיון אם יש משהו שאני יכול לעשות בשלב זה כי בפועל מה שקורה כרגע ששילמתי כ-135 דולר ולא קיבלתי כלום בתמורה.

לעצם העניין מדוע שהזמנתי עם FedEx חבילה מחו"ל אם ערך דומה לא נדרשתי לשלם אף תוספת ועם UPS דוחפים לך את כל עמלות השקר הללו שזו פשוט חוצפה ולא קשור לכלום.

תודה מראש למשיבים ולמי שיש לו המלצות כיצד לפתור בצורה הטובה ביותר את העניין הזה.

חברת השילוח לא קובעת כמה מכס לשלם, אלא המכס קובע

ומעל 75$ אתה משלם מכס של 17% מהערך של החבילה + עלות המשלוח וכמובן יש גם את התשלום לחברת UPS שאתה משלם

ככה שיצא לך 275 ש"ח

פורסם

בעיה מוכרת עם החברות שילוח האלו -

זה או להזמין דרך הדואר ולחכות עד אינסוף.

או להזמין דרך חברת שילוח ולשלם 1001 אגרות שקר. נדמה שהחברות הללו עסוקות בעיקר בעושק של לקוחות שבויים. לדעתי יגיע השלב שהצרכנים יעשו רעש ואז החברות האלו יחוייבו בחוק להפסיק להמציא היטלי ש.ק.ר.

פורסם

לא רוצה לשלם 1001 אגרות שקר ? תפנה לרשות המיסים עצמאית, ותשחרר את המשלוח לבדך.

אופס, שכחתי...

אתה לא עמיל מכס, כך שאתה לא רשאי לעשות את זה.

ואתה כמובן לא מעוניין להפסיד יום עבודה - אז שהם יעשו עבורך עבודה אקסטרא - והכל כמובן חינם. על חשבון הברון.

פורסם

אתה שוכח ששילמו להם על השילוח בארץ המוצא?

הם לא בדיוק הביאו את החבילה לישראל בתור טובה אישית, מה שכן הם תמיד ימצאו איך להרוויח עוד כמה מאות שקלים.

מעניין אותי איך דואר ישראל משחרר חבילות שחייבות במסים, ולא דורש עוד כמה מאות שקלים על אגרות מפגרות.

הבעיה שזה שוק פרוץ, הם יכולים לבקש כמה כסף שהם רוצים על כל שטות שהם רוצים, ולך אין מה לעשות בנוגע לזה הרי החבילה שלך נמצאת בידיים שלהם.

פורסם
לא רוצה לשלם 1001 אגרות שקר ? תפנה לרשות המיסים עצמאית, ותשחרר את המשלוח לבדך.

אופס, שכחתי...

אתה לא עמיל מכס, כך שאתה לא רשאי לעשות את זה.

ואתה כמובן לא מעוניין להפסיד יום עבודה - אז שהם יעשו עבורך עבודה אקסטרא - והכל כמובן חינם. על חשבון הברון.

אתה רשאי לשחרר לבד מהמכס,

השאלה אם שווה לך לעשות זאת לבד.

בשחרור יש לך עלויות כמו עמילות מכס , מיסים ומע"מ ככל שחלים , וכן הוצאות אחסון בממ"ן.

אף אחד לא עובד בחינם, לכן בסופו של יום מתווסף לכל משלוח סכום!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...