Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הייתי רוצה לדעת איך האוטו הזה מבחינת נוחות, עם האוטו זריז או שמרגיש מגושם, וכל

מיני פרטים על האוטו והנהיגה בו, וכמובן עם האמינות של הפיאסטה נשמרת בגירסה הזאת.

למי שלא יודע: זה גירסת 3 דלתות עם גג נפתח של הפיאסטה.

תודה רבה

יונתן

פורסם

עד כמה שידוע לי מדובר במנוע 1.3 הוותיק והרגיל של הפיאסטה, והיא זהה מכנית לאחיותיה.

ה"קליפסו" הוא גג נפתח בצורת "קופסת סרדינים", כלומר ברזנט שאפשר לגלגל אחורה לגליל, זה לא קבריולה מלא. יש פטנטים דומים בחיפושיות, דה שבו ואחרות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

המנוע הוא 1300 או 1275 16V? המנוע השני הוא מנוע משובח וזריז, הראשון הוא מנוע עצלן, עתיק(מקורו איפשהוא בשנות ה 50) אבל אמין בצורה היסטרית.

הגג (שנקרא ווסבסטו) הוא גג חמוד ושימושי, לפני הקניה הייתי מרים טלפון לפורד לבדוק אם יש איזה שהם חלקי חילוף לגג כי הוא יובא בכמויות מצומצמות ביותר וחבל להיתקע עם גג דולף בלי חלקים.

עצה שימושית לפני קניה של רכב עם גג נפתח בכל צורה. קח צינור גינה ותשקה את הגג איזה 10 דקות לפחות לחיפוש דליפות. סתם לשפוך דלי מים כמו שהרבה עושים לא נותן שום אינדיקציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על העצות עם הגג!

התקציב שלי הוא בין 15-23 אלף ש"ח, זה אוטו קטן שיהיה משותף לי ולאחותי.

ומכיוון שהיא נהגת חדשה שקיבלה רשיון מלפני קצת פחות מחודש, ירדתי מספורטיבית כמו שרציתי.

אני חשבתי בכיוון פיאט בראבו/בראבה והייתי שמח שגם תתנו קצת חוות דעת על המכוניות הללו.

נראה לי שיש לה מנוע 1300, אבל אני לא בטוח ב-100%.

ירדתי מפיזו 205, לא כ"כ התאימה לי, אולי אני עוד יחזור עליה מחוסר אפשרויות אבל אני בספק.

מה דעתכם, אנחנו רוצים אוטו נחמד ל"צעירים", איזה אתם ממליצים.

אהה ושכחתי לציין שאנחנו חשבנו גם על הסיטרואן ZX טנטסיון, אוטו מצוין במחיר מצחיק.

אז מה דעתכם?

יונתן

פורסם

מה עם פיז'ו 306 XR/XN בנפח 1400 האוטו גם נראה טוב(יותר מה205 לדעתי)גם המנוע מספיק+ לאוטו כזה......לפי דעתי זה האוטו בשבילכם.:wink:

פורסם

עצה שימושית לפני קניה של רכב עם גג נפתח בכל צורה. קח צינור גינה ותשקה את הגג איזה 10 דקות לפחות לחיפוש דליפות

עצה נוספת - כנס עם הרכב למכונת שטיפת רכבים.

אם מיים לא חודרים במכונה - הגג אטום לגשם בוודאות.

כמובן שהבדיקה לא נותנת מענה לבעיה הזו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=58127

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה רז.

מה דעתכם על הבראבו?

שמעתי וגם ראיתי שיש לה שוק מטורף!!

יהיה קשה מאוד למצוא אותה כי היא גם נדיר מאוד וגם שוק מטורף.

אז המכונית הנפוצה השניה היא נפוצה יותר, הבראבה, מה דעתכם על שניהן?

מי עדיפה? והאם יהיה אפשרי למצוא בראבו, כי ישר חוטפים אותם?

יונתן

פורסם

לבראבו יש שוק מטורף כי המחירון שלה נמוך מאוד ביחס לשנתון ולתמורה שהיא נותנת וגם בגלל העיצוב המוצלח למדי שלה החביב על צעירים.

כבר שמעתי על בראבו במצב טוב מאוד שנמכרו מעל למחיר המחירון המגוחך.

הבראבה הרבה פחות מושכת והמחירים שלה בהתאם, בעיקר מחירי השוק שבהן הן נסחרות.

כך או כך, ZX/306 עדיפות, במיוחד בגרסאות עם המנועים החלשים שעליהן דברת. מכוניות נוחות, מרווחות, פשוטות לטיפול ובעלות מכלולים רבים שכבר הוכיחו את עצמם בדגמים מוקדמים יותר של החברות.

הפיאסטה קליפסו מגניבה, היא מגיעה עם המנוע החלש (1.3, כמו של ה-YOUTH) אבל הערך המוסף בדמות הגג משמעותי ביותר לדעתי, בטח בשביל בחור/ה צעירים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין הרבה בראבו בארץ נכון?

ראיתי הרבה יותר בראבה למכירה מאשר בראבו.

מי לדעתכם יותר מומלצת מבין השתיים?

קספר: מדוע ZX/306 יותר כדאיות מאשר שני הפיאטים?

כי לפי מה שראיתי גם שני הפיאטים נוחות בפנים.

יונתן

פורסם
ראיתי הרבה יותר בראבה למכירה מאשר בראבו.

יכול להיות, כנראה רכב פחות אהוב על בעליו ולכן "זוכה" לתחלופת ידיים רבה יותר.

קספר: מדוע ZX/306 יותר כדאיות מאשר שני הפיאטים?

כי לפי מה שראיתי גם שני הפיאטים נוחות בפנים.

כשאומרים על רכב שהוא נוח מתייחסים בעיקר לנוחות הנסיעה ואיך שהוא מגהץ את כבישי ארץ הקודש. מושבים נוחים וסביבת נהג נוחה הינם חלק קטן מתחום הנוחות ברכב.

לצורך המחשה, המושבים של מכוניות אמריקאיות מאוד נוחים ורכים, זה עדיין לא הופך אותן למכוניות נוחות בגלל מושביהן.

למה ה-ZX/306 כדאיות יותר? כי יש לי ZX אז אני חותר לקידום מעמדה בשוק :-)

וברצינות, ZX/306/בראבו....זה פחות משנה, יותר חשוב מצב הרכב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

באמת יש לי 4 מועמדות חזקות:

1) בראבו.

2) בראבה.

3) ZX, אבל רק גירסת הטנטסיון, כי היא ממש טובה.

4) פורד פיאסטה קליפסו.

אני גם יביא בחשבון 306.

יכול להיות שהבראבה באמת פחות אהובה על בעליה :lol: .

אז אתם חושבים שיש די הרבה בראבועים בארץ, אבל פשוט לא רוצים למכור אותם?

יונתן

פורסם
באמת יש לי 4 מועמדות חזקות:

1) בראבו.

2) בראבה.

3) ZX, אבל רק גירסת הטנטסיון, כי היא ממש טובה.

4) פורד פיאסטה קליפסו.

אני גם יביא בחשבון 306.

יכול להיות שהבראבה באמת פחות אהובה על בעליה :lol: .

אז אתם חושבים שיש די הרבה בראבועים בארץ, אבל פשוט לא רוצים למכור אותם?

יונתן

נראה לי שאתה כבר החלטת חפש בראבו במצב טוב ותתחדש.....
פורסם

בקשר לבראבה:

איך הביצועים שלה?..מרגישה טוב שלוחצים אותה או שנחנקת?

ואולי אפשר דעות עליה?..תודה

A8: עם אני ימצא בראבו אני 100% קונה, אל קודם שתהיה :wink: .

יונתן

• תוכן חדש...