Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם!

רכשתי לפני כמה ימים סאנגיונג רקסטון שנת 2011 דיזל ויש לי מספר תקלות

א': מנורת סליל הצתה דולקת קבוע, מה זה אומר?

ב': יש רעד במנוע בלחיצה על בגז בטורים נמוכים

ג': בעת העברה לכפתור 4X4 נורת 4WD LOW מהבהבת

ד': אשמח להמלצה על מוסך שמתמחה ברכב הזה באזור המרכז (לא המוסך הרשמי)

אשמח לתגובתכם

שלמה

עריכה אחרונה על ידי shr9020
פורסם

אחרי שיחה קטנה עם המוסך הכללי שבו אני מטפל בלנדקרוזר - אתה חייב מוסך של החברה.

יש מצב שיש כשל חשמלי כלשהו.

לחילופין - מוסך דרך השטח בשפיים. גם מוסך טוב, גם מכירים רכבי שטח לעומק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נורית 4x4 מהבהבת אומרת שמערכת ה4x4 לא השתלבה. מקריאה בפורום סאנגיונג הבריטי יש למנוע החשמלי בטרנספר נטיה למות. עלות לא זולה.

סליל דולק כל הזמן זאת אינדיקציה לסליל להט שרוף. תיקון קל ולא יקר.

רעידת... תבדוק תושבות מנוע וגיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תבדוק עם מוסך השלושה בדרום ת"א בעבר הם היו המומחים. אני טיפלתי בהרצליה וגם היה בסדר. תמיד יש את המוסך המרכזי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מצתי חימום זה שטויות - זול וקל לטפל ואפשר גם שלא, מקסימום התנעה קרה תהיה קצת ארוכה. לגבי הטרנספר זו תקלה מוכרת, אפשר להחליף מנוע שילוב קומפלט ואפשר גם לפרק ולנסות לתקן את המגעים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ההחלפה של מנוע השילוב היא יחסית פשוטה, אבל החלק יקר.

אכן בעיית מגעים, כמו קונקטור שהשתחרר גם עשוי לגרום לבעיה.

אם אכן מדובר במנוע, חפש מפירוק (אגב גם לגיפים של TATA יש את אותו מנוע... כך נאמר לי...)

שקול יבוא מחו"ל... יש פורום סאנגיונג בריטי מצוין, יעזרו לך למצוא חלקים ממש בזול.

באותה הזדמנות תעשה מעבר על כל צינורות הוואקום של מערכת ה4X4 (בכל זאת הרכב כבר בן 5-6) יש להם נטיה להתייבש ולהיסדק ומערכת נעילת הטבורים לא תעבוד לך.

לגבי המצתים, לא הייתי מתעלם! זה זול ופשוט אין סיבה שלא לתקן.

פורסם

מדינת היהודים 66... היום הוא מורשה קאיה, לא יודע אם עדיין מטפל בסאנגיונג, שווה להרים טלפון.

דרך השטח בשפיים גם מומלצים

1:6 אם זה מנוע 2.7 לא סביב, צפה ל 1:10

אם זה 3.2 בנזין... סביר.

פורסם

אם אתה מניע את האוטו בבוקר ונוסע איתו לעבודה איזה 20 ק"מ בפקקים, ואחה"צ חוזר הביתה שוב בפקקים את אותם 20 הק"מ - אז כן 1:6 זו בהחלט צריכת דלק שאתה עלול להיתקל זה. ודאי אם סגנון הנהיגה הוא כמו במשפחתית רגילה.

1:10 - 1:11 אתה תראה רק מחוץ לעיר בנסיעות ארוכות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עם ה 2.9 צריכת הדלק המשולבת שלי היתה 1:8.5 עד 1:9. 1:6 ועוד ממנוע חסכוני יותר נשמע גבוה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ברכב דיזל אין סליל הצתה, הנורה הזו היא של נרות החימום (Glow plug). בסבירות גבוהה נר אחד או יותר סיים קריירה ויש להחליפו. הנחיית היצרן היא לוודא כי יש ארבעה נרות זהים ובעלי אותו המק"ט.

אם אתה מאיזור המרכז אתה מוזמן להגיע אלי לסריקת תקלות בחינם, ואם המק"ט יתאים אז יש לי אפילו נרות משומשים שעברו רק 40,000 ק"מ לתת לך.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...