Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה העליהום? הכתב צודק לחלוטין, האזור של רמות מנשה יפיפה בעונה זו של השנה... גם אני נמשך לשם כמו מגנט... ונותן לפנדה המופלאה שלי להוביל ולשייט בנינוחות, אני מאזין למוסיקה נפלאה הבוקעת מהרדיו דיסק של קנווד, פותח חלון ומאפשר לבקרת האקלים שבחוץ להשוות טמפרטורות עם פנים הרכב, גם אני מתפלל שלא יהיה רכב לפני ושאצליח להשלים את הסיבוב הבא ואני מתפלל שלא יהיה רכב מאחורי...אני מתפעל את התיבה הידנית שבפנדה כאילו הייתה אוטומטית רגילה, כשצריך אני מוריד שני הילוכים ונותן למנוע האדיר על כל 69 סוסיו להדביק אותי למושב הגבוה ולהוציא אותי בבטלה מהסיבוב ההדוק שבצעתי, אני ממשיך לשייט מתמכר לקסמי הנוף המופלא ולקסמיה של הפנדה שאותה אני כל כך אוהב.כתבה מופלאה, מה יש להגיד?

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

וואו אני לא קורא את עיתון אוטו כבר בערך 10 שנים.

פעם הם היו כותבים יפה, היית ממש מרגיש כאילו אתה נוהג ברכב, מתרגש יחד עם הכתב, מחסיר פעימה כשהוא מתאר איזה פנייה הדוקה עם רכב מעניין.

גם לאתר שלהם לא הייתי נכנס כמעט אף פעם, עד שלפני כמה חודשים מאקו רכשו את האתר (אולי את כל המערכת? אין לי מושג) וכשאתה נכנס למאקו רכב זה מפנה לאתר אוטו.

היום? לא קורא מבחנים. מתעדכן באתרים הישראלים כדי לקרוא חדשות רכב אבל מבחנים ממש לא. בשביל זה אני מעדיף את האתרים הגלובליים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עיתון אוטו ינואר 2015.

מבחן לדאציה דאסטר- איכס האוטו שנות ה90 מידי

מבחן לסוזוקי גימיני ( ממש עמוד אחרי)- וואוו כבר שכחנו איזה פשוט ונעים היה בשנות ה90 ממש מכונית שמעוררת נוסטלגיה.

פורסם

לדעתי את החוות הדעת הכי טובה שתקבלו היא ממש כאן בפורום.

בעולם הפרסום של היום הכל ממומן שלא תחיו באשליות זה אומר הכל מהכל ממכונית ועד טוסטר משולשים.

באתרים הגדולים בעולם קרואים לזה ספונסר פורום שתמוך באתר, יתרה מזאת ישנם "חברי" פורום שהם מטעם אותו יצרן והמבין יבין .

פורסם

אז תחליט, כאן חוות דעת טובה או יוזרים מטעם? לא הבנתי כ"כ...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה יש להחליט כתבתי בעולם .

כאן לשמחתי עוד לא זיהית יוזר מובהק שהוא "מטעם".

סמוך על סחבק שיזהה .

האקסל של סיטו יקבל עוד עמוד .

פורסם

אין שום בעיה עם יוזר שמשתמש בשם היבואן ומצוין שהוא ספונסר. מותר ואף רצוי שליבואנים יהיה ייצוג וגישה לפורום הרכב הגדול בישראל ובלבד שהגישה תהיה גלויה ומי שקורא, יודע לסנן.

להזכיר, לא פעם נציגי היבואנים כאן התערבו לפעול למען חברים שנתקלו בבעיה והדבר מבורך.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם (נערך)

"ספונסר פורום" זה אחד הדברים הכי גאוניים שנעשו בתחום הזה.

מצד אחד יש לך קשר ישיר לחברה, מצד שני הוא יכול לפרסם, ומצד שלישי אתה רואה שהוא ספונסר ויש לך את כל הכלים להבין שעומד מולך, הלכה למעשה, מישהו "מטעם". קבל את מה שהוא אומר, או לא, על אחריותך.

ההיפך המוחלט קורה כשמכניסים לך את הפרסומת "בדלת האחורית".

בעולם של היום הכל ממומן שלא תחיו באשליות זה אומר הכל מהכל ממכונית ועד טוסטר משולשים.

כמי שמכיר את התחום, אני יכול להבטיח לך שזה לא המצב. הבעיה ב"מבחנים" כמו זה שפתח את השרשור היא שהיא גורמת בדיוק לתחושה הזאת בקרב הקוראים. ומי שסובל מזה הם אלה שלא מוכנים להכנע לגועל נפש הזה. מצד אחד הם לא מרוויחים "את הכסף הטוב" כי הם לא מוכנים לפרסם מבחנים ממומנים, מצד שני אף אחד לא מוכן לקחת אותם ברצינות (או אפילו פשוט לא קורא וזהו) כי "בטח גם הם ככה".

מי שמפסיד מזה בסוף - זה כולם. חבל שאותם המגזינים לא מבינים שמשרדי הפרסום משתמשים בהם כמו כלי חד פעמי, להשתמש ולזרוק. ברגע שבאמת כל הקוראים יבינו שיש להם עסק עם עוד שלוחת פרסום, וכולם באמת יפסיקו לקרוא אותם. משרדי הפרסום פשוט יעברו לצינור אחר להעביר את הפרסומות שלהם והמגזינים האלה ישארו בלי הכנסה ובלי קוראים ויאלצו לסגור את הבאסטה. באסוש.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• אחראי פורום
פורסם

גם טמקא (וצוקרמן) הפליאו לגבי ה-B4 עם "175 כ"ס מרשימים".

את מי בדיוק הספק כזה מנפח כזה מרשים? למה לבזות את המעמד? למה לא לכתוב ממוקד?

את "אוטו" ביטלתי כבר ב-08-09 ואני כמעט לא קורא מבחנים מהארץ, למעט לעיתים רכבים חדשים לגמרי.

מעדיף חוות דעת של יוזרים מוכרים או הפניות למבחנים זרים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

ידידי העכביש אני מדבר על יוזרים סמויים מטעם.

אדרבא ואדרבא טוב שיש יבואנים שקוראים ומגיבים ,רק חבל שהם מגיבים רק לאחר שיש אסקלציה בטיפול של אותו לקוח.

כפי שאתה בטח יודע פרסום שללי \ חסר טיפול נשאר ברשת ולא נמחק לעולם.

@Spire אני עונה כאן .

אז למה יש מגזינים ? הם עובדים לשם שמיים הם מוכרים שטח פרסום.

יש לי חבר טוב אמריקני אנחנו משחקים יחד battlefield מידי פעם כבר 8 שנים .

הפרנסה של הבן הוא סקירת מוצרים הוא אשכרה מקבל כסף מאותם יצרנים על מנת שיכתוב ביקורות נלהבות על המוצרים .

את דעתו האישית הוא לא מפרסם מה לעשות אי אפשר לירוק מהבאר ששותים ממנה.

הפעמים היחידות שהוא אובייקטיבי בביקורת שלו שזה כשהוא הרוכש את המוצרים מכספו שלו ולא קיבל "מתנה " מהיצרן.

אני עובד בתחום התיירות אתה יודע כמה OTH חילקנו על מנת ש F כתב ייכתב איזה מילה שתיים על המקום .

לא מדבר על פרסום סמוי זו אופרה אחרת שמאוד נפוצה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

יוזרים סמויים היו כאן כמה פעמים והיו כ"כ מביכים שנחשפו מיד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
" אפילו פשוט לא קורא וזהו) כי "בטח גם הם ככה".

נגעת בנקודה חשובה, זה בדיוק המצב אצלי.

לא מצליח להשתחרר מהרגשה שהכל ממומן בצורה זו או אחרת: דעת הכותב נמצאת במקום נמוך יותר מאינטרס מסחרי של גורמים כאלה או אחרים.

גם אם זה נכון רק חלקית - שורה תחתונה - לא קורא כמעט מבחני רכב בעברית.

יוזרים סמויים היו כאן כמה פעמים והיו כ"כ מביכים שנחשפו מיד.

היוזרים שאתה מדבר עליהם גרמו בסופו של דבר רק נזק לגופים אותם הם ניסו לקדם.

אבל יוזר סמוי חכם, שיודע לפעול במידתיות ובזהירות ולא צועק בכל הודעה "בוא אלינו יש מבצע!!! - קשה מאוד לעלות עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כל אדם עם יותר מחצי מוח מבין שזאת פרסומת. מפסיק לקרוא את האתר שלך (של אוטו הכוונה), ומי שנפגע בסוף זה גם הם וגם כל מי שאשכרה חשוב לו לשמור על אינטגריטי.

לדעתי פה אתה טועה. אם זה משהו שיהיה מעליב את האינטליגנציה של קהל הקוראים, זה היה נעצר מהר כי אנשים היו מפסיקים לקרוא.

כנראה שעיתונות הרכב בארץ מתאימה את עצמה לציבור הקוראים שמאמינים לכל שטות ובנוסף גם קהל שבוי (יבואן לכל מותג) ורק רוצים חיזוקים חיוביים למה לקנות את הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנוגע לכתבה העלובה של הסנדרו בטמקא, היא הופיעה יומים לאחר פרסום כתבה "

", באופן מפתיע, הסנדרו לא היתה חלק מהכתבה, ברור, היא הרי היתה מחסלת את המתחרים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...