Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההיפך המוחלט קורה כשמכניסים לך את הפרסומת "בדלת האחורית".

מה, כמו שהיה פה עם לובינסקי טרייד?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא חושב שמגיע להם שאפו על זה שכתבו שהכתבה בשיתוף סובארו (או סיאט).

זה אומר שעוד יש להם טיפת כבוד עצמי (באינטגריטי אני פחות מאמין).

ולגופו של עניין:

היום זה הבון-טון בכל עיתונות הצרכנות. בכל עניין.

כמובן שיש עיתונאות טובה יותר ופחות, אבל בגדול - צירוף המשכורות הנמוכות בענף לפיתוי מהכסף הגדול של המפרסמים, עושה את שלו.

פורסם

אני רק לא מצליח להבין מה קשורות המשכורות הנמוכות של הכתבים לדבר הזה. מה, הכתב עצמו מקבל "הצעה שהוא לא יכול לסרב לה" מסובארו (או סיאט, או אופל או קיה) ומחליט לפרסם מבחן מחמיא במיוחד? אלה כולן החלטות של הדרג הניהולי/המחלקה המסחרית.

ומה שאני באמת מנסה להבין, זה למה נותנים להתנהגות הזו יד? למה אנשים לא צועקים על זה? הרי להאמין לדברים כאלה זה הפסד מוחץ בספורט הלאומי שלנו - לא לצאת פראיירים. על התקשורת ה"מסורתית" יש עליהום כל שני וחמישי, על זה שישראל היום מנגן את הלחן שכותב ביבי, שטמקא רוקד לצלילי השנאה העיוורת של מה שמו מוזס כלפי אותו ביבי, שערוץ 2 סמולנים וכו' וכו' וכו'.

למה "אנשי הרכב" לא עושים בדיוק אותו דבר לאנשים שהורסים כל אפשרות להינות מתוכן מקצועי, כיפי וחף מאינטרסים בלשון הקודש? למה לא לפרגן לאתרים שניכר שהם כן אובייקטיביים? כדי להראות למי שמנסה להאכיל אותנו חארטות, שהדרך הזו לא תשיג להם כלום?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ומה שאני באמת מנסה להבין, זה למה נותנים להתנהגות הזו יד? למה אנשים לא צועקים על זה? הרי להאמין לדברים כאלה זה הפסד מוחץ בספורט הלאומי שלנו - לא לצאת פראיירים. על התקשורת ה"מסורתית" יש עליהום כל שני וחמישי, על זה שישראל היום מנגן את הלחן שכותב ביבי, שטמקא רוקד לצלילי השנאה העיוורת של מה שמו מוזס כלפי אותו ביבי, שערוץ 2 סמולנים וכו' וכו' וכו'.

למה "אנשי הרכב" לא עושים בדיוק אותו דבר לאנשים שהורסים כל אפשרות להינות מתוכן מקצועי, כיפי וחף מאינטרסים בלשון הקודש? למה לא לפרגן לאתרים שניכר שהם כן אובייקטיביים? כדי להראות למי שמנסה להאכיל אותנו חארטות, שהדרך הזו לא תשיג להם כלום?

כי זו שחיתות מדרג נמוך. למה לנו לתת את תשומת ליבנו לחלקים מבאישים זניחים בגוף הדג אם הראש הוא המבאיש ביותר והדורש את הטיפול הדחוף ביותר?

ניקוי אורוות מתחיל מלמעלה; ובאומרי כך אני בעצם מתכוון, בפועל, מלמטה - שכן נבחרי הציבור הם נגזרתו ובבואתו של העם ולא להיפך.

:idea:
פורסם

ניקוי אורוות מתחיל מלמעלה; ובאומרי כך אני בעצם מתכוון, בפועל, מלמטה -

שכן נבחרי הציבור הם נגזרתו ובבואתו של העם ולא להיפך.

העם יכול לבצע טעויות.. והלמעלה יתקן את הטעויות של העם (מנהיגים)

אבל כאשר המנהיגים מבצעים זאת - זה הופך לנורמה חברתית.

" אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר "

ברגע שההנהגה פושעת, היא מאפשרת לגיטימציה להתנהגות זו, לשאר העם.

תפקיד ההנהגה ונבחרי הציבור לשמש אורים ותומים לעם, ולא להגיד אנו משקפים את העם.

האם 10% פושעים בעם , זו כלל תדמית העם.

האם 10% פושעים בעם - מאפשרים להנהגה לבצע פשעים, כי היא משקפת לכאורה עכשיו 10% מהעם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתי מנוי של אוטו משנות ה-80 ועד לפני כמה שנים.

מצטרף לדעות של החברים - ממוצר שכ"כ נהניתי ממנו וציפיתי לו חודש בחדשו לו זה הפך לפרסומון שהיום קצת דוחה אותי.

לכאורה, האם יכול להיות שעם שפע ערוצי המידע שיש היום ההכנסות ממנויים ירדו ולכן אוטו בחרו להמציא עצמם מחדש עם מודל עסקי שונה?

במקום הכנסות ממנויים ופרסומות מסורתיות ההכנסות יגיעו בעיקר ממפרסמים, כתבות מוזמנות ומשת"פים, הכנסות מקוראים נהיו זניחות יחסית ועדיין כך אוטו ימשיך לחיות.

השאלה היא רק למה לנו לקרוא את זה או להתייחס לזה?

מבחינתי היום מא' ועד ת' זה פרסומון לכל דבר כשהזיכרון של מה שהיה יוצר לי טינה לא רציונלית כלפי מה שנשאר.

פורסם
העם יכול לבצע טעויות.. והלמעלה יתקן את הטעויות של העם (מנהיגים)

אבל כאשר המנהיגים מבצעים זאת - זה הופך לנורמה חברתית.

" אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר "

ברגע שההנהגה פושעת, היא מאפשרת לגיטימציה להתנהגות זו, לשאר העם.

תפקיד ההנהגה ונבחרי הציבור לשמש אורים ותומים לעם, ולא להגיד אנו משקפים את העם.

האם 10% פושעים בעם , זו כלל תדמית העם.

האם 10% פושעים בעם - מאפשרים להנהגה לבצע פשעים, כי היא משקפת לכאורה עכשיו 10% מהעם.

אייל.

כן, הא.. ממש כמו החזון האפלטוני שהפילוסופים הם הראויים לעמוד בהנהגת המדינה. איזו נאיביות. נורמות חברתיות מתפתחות בדרך של תהליכים חברתיים היסטוריים; נורמה שמונחתת מ"למעלה" היא חלק מדינמיקה חברתית שראשיתה החלה מ"למטה" ונועדה להשריש אותה במעין מעגל קסמים.

בקיצור, היסטוריה של עידון היא היסטוריה של זרמים (עמים\תנועות\מומנטים) ולא של יחידים.

פורסם

אני לא מבין מה הפליאה, כבר לא מעט זמן שאובייקטיבית אינה חלק מסקירות וכתבות, לא רק בתחום הרכב.

**ללא הכללה

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

סבבה והכל, אבל מה הקשר בין פילוספים אפלטונים ונורמות חבריות היסטוריות לבין מכוניות והעיתונאים שמסקרים אותן?

פורסם

קשור חזק מאד והדוק מאד.

קודם כל, אין פילוסופים אפלטונים, יש רק אחד כזה (מי שמצדד בו מכונה פלטוניסט). נורמות חברתיות הן לא היסטוריות, אלא הן תוצר של תהליך היסטורי. מאיפה באו הנורמות שאתה ינקת מילדות, לדעתך?

פורסם

מהמפלגה, אלא מה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מהציצים.

אני מסכים עם פות"ש, זה קורה כבר כמה שנים. מדי פעם צצות כתבות מוגזמות שכבר לא טורחות להסתיר את מטרתן.

אני פשוט עברתי אקסקלוסיבית לEVO או CAR N DRIVER ובארץ מסתמך על כתבות של חברי פורום או עיתונאים יחידים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בטוח לא ממגזין אוטו או מטמקא רכב. אני מנסה להבין מאיפה האמירות על הממשלה הגיעו ולמה הן קשורות לאובייקטיביות של עיתונות הרכב הישראלית או היעדרה.

פורסם

כי שחיתות ציבורית ושחיתות פרטית אינן נפרדות זו מזו ואינן חיות בוואקום. יש ביניהן יחסי גומלין ויותר מזה, הן מקשה אחת בסופו של דבר..

• תוכן חדש...