Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי זה קצת Self hating Jew מצידי, אבל משום מה נראה לי ש"בחו"ל זה לא היה קורה".

איך קרה שעיתונות הרכב (או אולי העיתונות בכלל) ירדה כל כך נמוך שהיא מוכרת, אשכרה מוכרת'"כתבות" לחברות הרכב שהן פרסומות לכל דבר.

כאילו מה, אנשים עד כדי כך סתומים שהם לא מבינים שזאת פרסומות מהזן העלוב ביותר? מילא תכתבו שזאת פרסומת, אבל להסוות את זה כמבחן?

למה זה קורה? אנשים כבר לא מאמינים לפרסומת (שזה לא מפתיע אבל מילא) אז צריך להכניס להם את מהדלת האחורית? עיתונים/אתרים עד כדי כך נואשים (שלא לומר חסרי בושה ומינימום של כבוד עצמי) שהם מוכנים לפרסם את הגועל נפש הנלוז הזה כ"תוכן עיתונאי" באתר שלהם תמורת חופן עדשים?

למה לעזאזל מי שאמור להיות "כלב השמירה של הדמוקרטיה", האנשים שאמורים להיות הכי ישרים, מקצועיים, ולא ניתנים לכיפוף, האנשים שהציבור אמור לסמוך על דעתם כשהוא בא לקנות מכונית, באים ומוכרים את עצמם, וכפועל יוצא משקרים במצח נחושה לקוראים שלהם - כי אין לזה שם אחר - תמורת כמה שקלים?

אתם לא מצליחים להרוויח כסף בצורה המקובלת? להיות עיתונאים ישרים ולספק לקוראים שלכם חוות דעת נקיה ולא משוחדת? תגידו יפה תודה, תאספו את השיט שלכם בקופסת קרטון יפה ושהאחרון יכבה את האור. תודה רבה.

אז בפרק הקודם בסדרה אלה היו וואלה, עם כתבת המופת "המשפחתיות הספורטיביות" או משהו כזה ב... אהמ... שיתוף סיאט...

והפעם "אוטו" - המגזין הוותיק, המוביל והנחשב ביותר בארץ. או משהו כזה. מפרסם לפני שלושה ימים במסגרת "מדור אינפורמטיבי"... כמובן ב"בשיתוף סובארו", מבחן (או משהו שאמור להיראות כמו מבחן) לסובארו B4 "פרימיום" החדשה. עכשיו הכתבה כבר לא נמצאת באתר, וחייבים לחפש אותה כדי להגיע אליה, אבל זה בטח לא אמור למנוע מכל סוכן של סובארו לשמור לינק במועדפים ולשלוף את ה"מבחן האובייקטיבי" שבוצע במגזין הרכב מס' 1 בישראל לכל לקוח שיתעניין באוטו.*

אין לי מילים לתאר את הגועל נפש שאני מרגיש כשאני קורא דברים כאלה, אז הנה לינק. תשפטו בעצמכם.

*זה קורה אגב אחרי שאותו אוטו פרסמו "מבחן" בשלושה חלקים (1, 2, 3) לאופל מריבה ואחרי זה משהו דומה לקיה ספורטאז' הקודם. מה נסגר? האם אנחנו באמת עד כדי כך מטומטים שזה פשוט מגיע לנו?

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זו הסיבה העיקרית אשר בגללה הפסקתי לקרוא את "אוטו", אחרי שהייתי כ 20 שנה קורא נאמן ולא פיספסתי אף גילון.

פורסם

בשנות התשעים העליזות מצאתי בעיתונות הרכב כתבות אוהדות למדי על כל רכב מבית פז'ו סיטרואן, ללא שום קשר לעובדות... הבעיות התחילו כבר אז

פורסם

לפני שבוע\שבועיים בטמקא עשו "מבחן" לסאנדרו.

מבחן זה לא היה, משהו יותר בסגנון של "הנה רשימה של כל דבר שלא טוב ברכב הזה"

גועל נפש, פשוט ככה

אני עם ה"עיתונות" בארץ מזמן סיימתי, יש מספיק מקורות אמינים בחו"ל.

מדי פעם כאן בבית מעלים סקירות רכב חדש שנכתבו ע"י גולשים, זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני מוכן לקרוא בעברית

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

^וזה בדיוק מה שאני לא מצליח להבין. הרי ה"טקטיקה" הזאת היא לא יותר מאשר לדפוק לעצמך כדור ברגל. כל אדם עם יותר מחצי מוח מבין שזאת פרסומת. מפסיק לקרוא את האתר שלך (של אוטו הכוונה), ומי שנפגע בסוף זה גם הם וגם כל מי שאשכרה חשוב לו לשמור על אינטגריטי. ואלה האחרונים נפגעים אפילו יותר, כי אוטו יכול לספוג שכמה אלפי יוזרים קבועים יפסיקו לקרוא אותו, והאתר או הבלוג הקטן שכותב איזה מישהו מהסלון שלו לא יכול.

וככה אנשים כאלה מחריבים משהו שכל כך נהניתי לצרוך והיום אני קצת מקיא בפה כשאני רואה.

מה הרעיון מאחורי זה? מה אני מפספס?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא מבין מה אתם מתלוננים, ב"אוטו" מצאו סוף סוף את הרכב המושלם , נוח ,חזק, ויפה יש כמה שאלות אבל למה לשאול.

כמה דלק היא צורכת? אביזרי בטיחות? נוחות בעיר ובחוץ?

בקיצור מדור פרסומי של סובארו במגזין רכב

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גופים שפודים את המוניטין שהרוויחו ביושר בעד נזיד עדשים, נהנים בטווח הקצר אך סובלים בטווח הארוך.

כמו בהרבה מקרים מן העבר, גופים שהפכו לקונצנזוס עשויים לקפוא על שמריהם ולהסתאב.

:idea:
פורסם

אני עם ה"עיתונות" בארץ מזמן סיימתי, יש מספיק מקורות אמינים בחו"ל.

מדי פעם כאן בבית מעלים סקירות רכב חדש שנכתבו ע"י גולשים, זה פחות או יותר הדבר היחיד שאני מוכן לקרוא בעברית

+1

עדיף משהו לא מקצועי, וגם לפעמים עם התלהבות מהאוטו החדש אבל לפחות כנה ואמיתי, מאשר כתבות מלאות באינטרסים זרים שגם אם לא נראות כמו פירסומת גלויה, תמיד משאירות טעם לוואי של מעורבות יתר מצד גורמים מסחריים.

פורסם (נערך)

כתבה מגמתית ומגעילה, פסקה שלמה על כמה שהרכב לא בטיחותי כי לא הגיע לרף מינימום הנדרש לפי "תקן הבטיחות הישראלי" (שבו רכבים שעולים פי 10 מקבלים נקודה וחצי בלחץ), "ציונים" נמוכים בהרבה מרכבים עם פרמטרים זהים לחלוטין ועוד

אם זה נראה כמו ברווז ושוחה כמו ברווז זה כנראה לא מבחן רכב אלא משהו אחר.

עריכה:

מה גם שזה לא פעם ראשונה, אם הם לא היו עושים בדיוק את אותו הדבר בעבר אז אולי הייתי חושב על זה פעמיים, מאחר ויש מספר דוגמאות שחור על גבי לבן אני מתייחס בחשד לכל ברווז שכזה

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אני שמתי לב שהמבחן של הסנדרו היה קודר בהרבה ביחס למבחנים המשתפכים לרוב של טמקא. לא ייחסתי לו חשיבות, מה גם שנהגתי על הרכב ויש לי דעה משלי עליו, חיובית בהרבה דווקא.

לגבי אוטו - כנראה הגיעה העת שלי לשחרר, נלחמתי בזה הרבה עם עצמי (מנוי משנות ה-90 המאוחרות).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תמיד בכתבות רכב בארץ היה נראה לי שהכתב מנסה ללקק ליבואן, כי הריי אם הוא ישחט אותו בביקורת, הוא לא יקבל את הרכב הבא, ואם הוא לא יקבל את הרכב הבא, אף אחד לא יקרא את המגזין שלו. זה למה אני הפסקתי לקרוא כתבות של מגזינים ישראלים.

קחו למשל את טופ גיר, יבואן (או יצרן לצורך העניין) שלא יתן רכב למבחן, יהיה נתון לכזו השפלה, שהוא יהפוך לבדיחה (עונה אחורנה, לה פרארי)

בגדול אני חושב שזו חלק ממגמה - בעיתון: מועדה שמחופשת לכתבה, ברדיו פרסומת שמבויימת כך שנשמע שקריין הרדיו מודיע על המבצעים. וכל מני ''חברים'' מעצבנים בפייסבוק ששולחים לך הודעה ''תעשה טובה כפרה תעשה לי לייק לדף העסקי''.

פורסם (נערך)

אני לא מבין על מה אתה מתפלא. אמנם אני לא אוהב את האתר של רוני אהרנוביץ אבל יש פה כתבה מלפני כמה שנים שהוא כתב בנושא, כתבה מאוד מעניינת:

http://www.netcar.co.il/ed.php?ix=12

עריכה אחרונה על ידי itamarg

• תוכן חדש...