Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור לכל המומחים,

לפני מס' חודשים קיבלתי מכתב מרשות החניה של עירית חיפה המפרט שקיבלתי דו"ח על סך 500. שקלים לקח לי קצת זמן להזכר במיקום מאחר והדו"ח היה על מקרה שקרה כמה חודשים לפני:

עמדתי עם הרכב על המדרכה למשך מס' דקות והמתנתי לאישתי ולילדים. שפת המדרכה הייתה צבועה באדום לבן.

ניתן היה בפירוש לעבור ליד הרכב מהצד הפנימי של המדרכה מבלי לרדת לכביש.

מסתבר שהרכב צולם ע"י מצלמה שממוקמת בצומת הקרוב.

בדו"ח צוין - "בתחום העיר חיפה העמדת/החנית את רכבך הנל תוך הפרת חוק העזר לחיפה העמדת רכב וחניתו התשמ"ה: 1985 המפורט להלן:

על המדרכה אשר נקבעה כמקום חנייה מסודר.

ובניגוד לתקנה 72(א2) סימון י' לתקנות התעבורה תשנ"א - 1961. "

התקשרתי למוקד וביקשתי לקבל את התמונות של הרכב. קיבלתי אותן וכמובן שלא הופתעתי לגלות שרואים בבירור שאני יושב בתוך הרכב.

הגשתי פעמיים בקשה לבטל את הדו"ח בטענה שמדובר במס' דקות בלבד כאשר שהיתי בתוך הרכב. במידה ופקח היה מבקש ממני להזיז את הרכב הייתי עושה זאת מיד.

2 הבקשות נדחו.

האם ניתן לעשות משהו בכדי לבטל את הדו"ח? האם רצוי/כדאי לבקש להשפט?

פורסם

אם זמנך לא יקר, ואם כספך לא חשוב לך במיוחד, אתה יכול לבקש להישפט.

אם אתה לא זוכר , אדום לבן פירושו אסור לעצור!!

ב 99% מהמקרים , מקום שעצירה בו גורמת להפרעה לתנועה!!

לבטל את הדו"ח ,קיבלת תשובה שלילילית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

האם אין הבדל בין עצירה לבין חניה? האם העובדה שישיבתי בתוך האוטו לא נחשבת?

ולא, לא הייתה שום הפרעה לתנועה מאחר והרכב לא חנה על הכביש ולא חסם מסלול.

בקיצור: אין שום דרך לצאת מזה?

ודרך אגב, לא עשיתי את העבירה ביודעין מאחר והיה חשוך בחוץ ולא שמתי לב לסימון אדום-לבן על שפת המדרכה...

פורסם

ודרך אגב, לא עשיתי את העבירה ביודעין מאחר והיה חשוך בחוץ ולא שמתי לב לסימון אדום-לבן על שפת המדרכה...

נו, באמת...

ארז רונן

פורסם

לא שמת לב שאתה עומד על המדרכה.

לא שמת לב ששפת המדרכה צבועה באדום לב.

מזל ששמת לב שאתה לא מפריע לאף אחד...

המדרכה רחבה? היה לפחות מטר ושלושים מקום למעבר על המדרכה?

ארז רונן

פורסם

עשית עבירה ונתפסת. הטיעון שלך לביטול הדו"ח הוא "אם פקח היה מעיר לי הייתי זז", או במילים אחרות ידעת שאתה מבצע עבירה וסמכת על טוב ליבו של הפקח שיעיר לך ולמעשה יעלים עין מהעבירה. העיריה החליטה שלא להענות לבקשתך. אני לא רואה מה אתה עוד יכול לעשות.

אני אישית סולד מכל אותם חכמולוגים שחונים "רק לדקה" ויוצרים מפגעים תחבורתיים כמו פקקים או מדרכות חסומות. זה לא שונה מבחינתי מעבריני בריונות כביש ש"נזכרים" שהם צריכים לפנות בדיוק 10 מטר לפני הצומת תוך כדי עקיפת התור. כל אחד "גונב" תור של רק רכב אחד וככה נהיה פקק עצום.

אני לא אומר שאתה כזה אבל אם תפסו אותך תשלם ותעבור הלאה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חבר, הדבר האחרון שאפשר לומר עליי הוא שאני עבריין תנועה. מס' הדוח"חות שקיבלתי ב-21 שנים מאז שיש לי רישיון נהיגה ניתן לספירה על יד אחת.

לא יצרתי שום מפגע, לא חסמתי מסלול והיה מספיק מקום לעבור ליד הרכב. לא החנתי את האוטו והלכתי ולא תירצתי את החניה. זה פשוט המקום היחיד שיכולתי לעמוד בו ולהמתין לאישתי מאחר ואין חניה באזור.

לקבי הטיעון שלי: לא ידעתי שאני מבצע עבירה מאחר ולא ראיתי את הסימון על שפת המדרכה. בדיעבד, טענתי שאם פקח היה מבקש ממני לפנות את המקום הייתי עושה זאת.

לסיכום: הבנתי שאין סיכוי לבטל את הדו"ח ושאין טעם לבקש להשפט.

תודה לכולם.

פורסם

הדוח"ות שניתנים בצורה כזאת הם בעייתים, מכיון שהמפגע עדיין ממשיך. העיריות עושות לעצמן חיים קלים תוך כדי הפיכת האזרחים למקור הכנסת כספים.

פורסם

לא שונים מהרבה דו"חות אחרים כמו מצלמות מהירות. אחרי שניים שלושה דו"חות כאלה העבריין לומד ונמנע מלעבור את העבירה שוב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה לא משנה אם המדרכה צבוע באדום , כחול, לבן , בז'..מה שתבחר.

בסופו של דבר אתה חנית , עמדת , חיכית עם 4 גלגלים על המדרכה. לא משנה איך תסובב את זה , זאת העבירה שלך.

פורסם

מדבריך משתמע שכל עמידה/עצירה על מדרכה הינה עבירה ולא משנה אם יש סימון על שפת המדרכה או לא.

בחייך... אם אין לך תשובה רצינית לפחות אל תגיב.

פורסם

באדום לבן כל עצירה, למעט בפקק תנועה, (או עצירה מורשה כמו של נכה עו ונית) הינה עבירה.

אתה הוספת חטא על פשע ועמדת על המדרכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...