Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחלת פרוייקט- ב.מ.וו E30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הודעה ראשונה שלי בפורום הזה בגלגול הנוכחי...

ברשותי הרכב האמור, שנת 89׳ אינו אספנות לפי החוק אבל קלאסי לחלוטין.

אני מתחיל ריענון של הבימר, ומאחר שהוא במצב מכאני כמעט מושלם אני נדרש אל הדיטיילז- פח וצבע, ריפודים ובידוד בשלב ראשון.

יש כמה עניינים:

-הצבע בבסיסו מצויין, אבל יש כמה שריטות נקודתיות, כמה קילופים. האם פחח/צבעי או אפילו אני יכול לטפל בהן מבלי לצבוע מחדש את הרכב? אני מניח שגוון הצבע השתנה עם השנים, איך יוצרים את ההתאמה?

-זקוק להמלצה על פחח טוב ואוהב אדם ורכב שייתן כבוד לפח הגרמני ולא יידחוף סתם חומר מילוי, ואותו העניין בריפודי הרכב, אני מחפש רפד שיידע לשחזר את המבנה המקורי של הכסאות ולתפור עליהם ריפוד חדש.

תודה לעונים, מצרף תמונה של הרכב מההתנעה האחרונה שלו, לפני כשלושה חודשים.IMG-20151114-WA0006.jpg

פורסם

בהצלחה !

שחרר פרטים - 316I או 318I ?

ידנית או אוטומטית ?

מאחר והמכונית לבנה, לא אמורה להיות בעיית התאמת צבע, וכמובן שעושים את התיקונים לאחר פוליש ווקס יסודיים.

ה E30 הינה אחת המכוניות האהובות עלי ביותר; מכונית איכותית וקלה יחסית לתחזוקה.

ובדגמים על מנוע ה M40 גם הציעה ביצועים שהלמו את הסמל בחזית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

היי חן, תודה רבה

316i עם שידרוג ל-318i m40, ידנית לא-מקורית. ברשותי שלוש שנים, ואני מכיר אותה לפני ולפנים מה שנקרא. אכן אמינה מאוד מאוד, תא מנוע מרווח כמו וילה.

אחדד את השאלה- אם אני מזמין צבע לפי הקוד (alpineweiss II), הוא ייראה בהיר יותר (אני מניח כן?) ולאחר מכן בפוליש ניתן להתאימו בצורה מלאה לצבע הקיים?

פורסם

תקווה שכן.

מה מצב הצבע אתה צריך לדעת, ובכל מקרה תוכל לדעת את מצבו המדוייק רק לאחר פוליש ווקס, ורק אז לנסות להתאים.

ה 318I הגיעה על פי רוב ברמת איבזור גבוהה יותר משל ה 316I וכללה מד סל"ד, מד חסכון בדלק, ועל פי רוב הגה כוח.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רכב כיפי לנהיגה ואכן קלאסיקה אמיתית.

חלקים יש בשפע בזכות ביקוש גדול בעולם ומאוד נוח לעבודה.

שלך נראית במצב טוב ואני הייתי מתחיל עם פוליש, וקס וכמה ליטושים קטנים.

גם אני רכשתי כזו לא מזמן, 316I ידנית מקורית

20151114_103257.jpg

• תוכן חדש...