Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי חוזה עבודה, לעובדים חדשים משנת 2014 יש.

לא יודע מה איתכם, אבל זה המשפט שקפץ לי בראש הדברים.

זה כנראה מקום לשרשור מיוחד (בישראל כמובן), מעניין לעשות כאן סקר, כמה מהגולשים כאן עובדים עם חוזה עבודה מסודר.

בנוסף, עובד שאין לו חוזה, איך יוכל לדרוש מהמעביד שלו לקבל חוזה מסודר, בלי להיות 'ראש קנוניה' כהגדרת פאולו, עם כל מה שכתב בנוגע להתייחסות המעסיק להגדרה הזו.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

הוא עדיין בעבודה - הסניף בעפולה נשאר פתוח 24 שעות, הבחור לא מספיק למכור...:twisted:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

יום עמוס בעשייה, סליחה חברים.

בלילה התלבטתי אם אני מגיע לעפולה או לנצרת עילית אחרי ששלחתי את ה-SMS ל-3 הגורמים, אז חשבתי לעצמי למה לי להגיע לעפולה אם אני לא אעבוד בעפולה? אז התעוררתי מוקדם יחסית, קפצתי לבית קפה נחמד מאוד במזרע והמשכתי לנצרת עילית.

במקרה הבוקר נפגשנו אני, המנהל שהודיע לי לגבי המעבר ומנהל הרשת, ישבנו לשיחה. במהלך השיחה הוסבר לי שאני ככה, ואני לא ככה, אני מצידי הסברתי שאני ככה, וכן ככה - המנהל ניסה מצד אחד למכור לי שזה יהיה טוב בשבילי ומצד שני שכך הוחלט וזהו. אני מצידי הדגשתי יותר מדי פעמים כי אני לא מסכים לעבור לעפולה כל עוד אני נפגע משמעותית בשכר, אחרת בשמחה אעבור לעפולה. בסוף התערב מנהל הרשת ואמר למנהל לעצור ושאני לא עובר לעפולה, כרגע עובד רגיל, הוא אמר שידבר איתי בימים הקרובים. כך השתלשלו העניינים בקצרה.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)

אין מה לשמוח, אני לא יודע מה מתבשל שם, מבחינתי אני בסימן שאלה. גם קיבלתי פלאשבק לגבי המנהל הקודם (אולי כי דווקא היום החליט לקפוץ על הבוקר לסניף פעם ראשונה!) שעבדתי עמו כמעט 5 שנים והוא פוטר לפני כחודשיים, מסיבות אולי דומות וחוסר הסכמות - רצו שגם ימכור חוץ מלנהל, שינויים שלא נראו לו הגיוניים בעבודה עצמה וכו'.

Just daily

פורסם

מסקרנות: איך זה שבסניף אחד מרויחים משמעותית יותר מסניף אחר?

האם העובדים מהסניף הפחות רווחי אינם ממורמרים?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

פשוט מאוד המיקום של הסניף גרוע, גם אם הוא יפתח בשבת לקוח 1 לא יכנס כי זה אפילו לא מתחם עכשווי.

אם היו מעבירים את הסניף למתחם גם אז לא בטוח שזה היה מקפיץ אותם, כי רוב החנויות שם סגורות בשבת.

אגב, זה לא אומר שהסניף לא רווחי! השכירות היכן שנמצא סניף עפולה עולה גרושים (פעם גם המבנה כולו היה בבעלות בעלי הרשת), אין כמעט הוצאות, הלקוחות פחות בררנים מבחינת המחיר כי אין להם עוד חנות מתחרה במרחק הליכה וכו'.

איך שאני רואה את זה, זה פשוט גם נוח לעובדים שם - מנהל הסניף גם בעל עסק, מתנייד בג'יפ Q משהו ולא צריך את רכב החברה שנותנים למנהלים, אחת סטודנטית אז עובדת שם במקום למלצר בלילות, אחת יותר עקרת בית מאשר קרייריסטית. מלבד עובד אחד שאני די מרחם עליו כי הוא התחיל קצת אחרי בסניף נצרת עילית, נלקח לסניף חדש ומיותר באותה העיר שנסגר תוך שנה, הועבר לעפולה ומאז הוא תקוע שם ודי מבואס (אני לא צריך להגיע למצב שלו, יש עבודה כמו זבל).

במתחם נצרת עילית רוב החנויות פתוחות בשבת, בנצרת יום שבת זה בכלל נחשב יום עבודה רגיל לכל דבר. כמו כן בנצרת שוכב כסף מזומן כמו זבל, כך שגם יש תנועה מטורפת בשבת ומצד שני תנועה מטורפת גם ביום ראשון כי זה יום חופש אצל הנוצרים!

Just daily

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפעם האחרונה שהמנהל אמר לי "שידבר איתי בימים הקרובים"- פיטרו אותי.

הנסיבות היו ממש דומות לשלך.

רק אומר...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...