Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-306 שלי, בנסיעות בין עירוניות, מהירות 100 במישור, מד טמפ' מראה חיווי של מעט מעל 70 מעלות (73 אם אני זוכר נכון), כאשר מד טמפ' סביבה מראה 5-6 מעלות בחוץ.

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם (נערך)

אז גם לך וגם לו יש טרמוסטט תפוס. הייתה לי תופעה דומה והחלפתי טרמוסטט. מאז זה לא יורד מהקו הקרוב ל-90 ולא עולה מהקו של 110 בעירוני או עמידה.

ההשלכות הן בלאי מואץ למנוע כיוון שהוא יורד מטמפרטורת העבודה המומלצת שנקבעה לו.

עריכה אחרונה על ידי Dark Muse

פורסם

אני לא מכיר אישית את גבע אבל אני מאמין שמדובר במוסך מכובד ומקצועי ביותר.תסביר לו בלי להתבייש שבדקת את העניין יותר לעומק ומיסתבר שחום המנוע לא תקין. יש מצב אפילו שהוא קורא את השירשור ויקדים אותך וייפנה אליך. בכל מיקרה בקש שייסדר לך את העניין גם אם זה כרוך בהחלפת טרמוסטט שוב ואני מאמין שיטפל בבקשתך בלי למצמץ. תעדכן בהתפתחויות.

פורסם

בימים קרים אלו גם גם אצלי שהטמפ קבוע בשיוט עומדת על 87 בדרך כלל , כרגע על 78-81. אך גם לדעתי 70 זה דיי נמוך, אולי לבדוק ששמו לך טרמוסטט עם טמפ פתיחה נמוכה או לחילופין שלא "חוררו" לך את הטרמוסטט (תמיד יש סירקולציה)

פורסם
אני לא מכיר אישית את גבע אבל אני מאמין שמדובר במוסך מכובד ומקצועי ביותר.תסביר לו בלי להתבייש שבדקת את העניין יותר לעומק ומיסתבר שחום המנוע לא תקין. יש מצב אפילו שהוא קורא את השירשור ויקדים אותך וייפנה אליך. בכל מיקרה בקש שייסדר לך את העניין גם אם זה כרוך בהחלפת טרמוסטט שוב ואני מאמין שיטפל בבקשתך בלי למצמץ. תעדכן בהתפתחויות.

דיברתי עם גבע והסברתי לו שזה עומד על 70 מעלות בשיוט והם אמרו שזה תקין.

פורסם

רשמת כבר בתגובות הקודמות שדיברת איתו וזו הייתה תשובתו אך זה לא אמור למנוע ממך להדגיש בפניו שוב אחרי בדיקה שעשית פה בפורום שהעסק לא תקין וזכותך המלאה בתוקף האחריות על התיקון שנעשה לדרוש שהעניין יטופל!

פורסם

טמפ עבודה של כל רכב נוסעים היא 90C פלוס מינוס.

זה כמעט לא משנה אם אתה נוסע בכביש מהיר/פקוק/עירוני,זאת עבודה תקינה של מנוע בעירה פנימית,70C לטמפ עבודה זה לא תקין,וזה לא משנה אם אתה בכביש מהיר,או עירוני.

פורסם

זה פשוט לא נכון, לא 90 מעלות ולא טמפרטורה קבועה.

יש מכוניות שפועלות רוב הזמן סביב 80 מעלות ויש 100 או יותר. במערכת קירור רגילה עם טרמטסטט רגיל יש הפרש של כ 15-20 מעלות בין שיוט על 90 קמ"ש בלילה קריר לבין נסיעה בעליה בהילוך נמוך בפול גז ביום חם.

יכול להיות שמבערכות מודרניות עם טרמוסטטים עם פיקוד ממחשב ההפרשים האלו קטנים יותר.

פורסם
זה פשוט לא נכון, לא 90 מעלות ולא טמפרטורה קבועה.

יש מכוניות שפועלות רוב הזמן סביב 80 מעלות ויש 100 או יותר. במערכת קירור רגילה עם טרמטסטט רגיל יש הפרש של כ 15-20 מעלות בין שיוט על 90 קמ"ש בלילה קריר לבין נסיעה בעליה בהילוך נמוך בפול גז ביום חם.

יכול להיות שמבערכות מודרניות עם טרמוסטטים עם פיקוד ממחשב ההפרשים האלו קטנים יותר.

80C או 100C זה עדיין 90C פלוס מינוס,ככה שאתה אומר בדיוק מה שרשמתי,למרות שאני עוד לא ראיתי רכב שהטמפ עבודה שלו היא 80C,יש סיבה שב99% מהרכבים בשעון החום ה90C נמצא באמצע,גם ברכבים עם טרמוסטט מכני.

ולשאלת פו"ש,נסיעה עם רכב שהמנוע פועל על 70C עובד עם תערובת עשירה מדי וגורם לפיח בראש המנוע והיניקה/תא שריפה,ולנזקים במערכת הפליטה,כולל הממיר,וכמובן לצריכת דלק גבוהה.

פורסם

אז רק אעדכן שהיום הייתי במוסך והוחלף לי טרמסוטט (מקורי)

עכשיו בשיוט חום המנוע שלי נע בין 88 ל-91

ובעיר בין 90 ל100

האם זה תקין?

פורסם

הייתי אצלו והצגתי את הדברים ביותר יסודיות ולא בטלפון.

הוא עדיין ציין שאפשר ליסוע ככה אבל השאיר את ההחלטה אצלי ולקחתי אותה.

ביקשתי שיחליף טרמוסטט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...