Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי הונדה סיוויק 2004 אוט'. יש לי את האוטו שנה ומאז ומתמיד כאשר אני נוסע בירידה תלולה של כ- 2.5 ק"מ, עוזב את הגז ומגיע לכ-120 קמ"ש, חום המנוע נופל עד המינימום (אם אני לא טועה, זה לא קורה בקיץ. אלא, שמתי לב לזה עכשיו בחורף). לאחר שגיליתי שזה לא תקין, החלפתי טרמוסטט. שמתי לא מקורי אך יפני. אני חייב לציין שהמצב השתפר כי לפחות בהונדה שמתי לב שכשמגיעים לכ-100 קמ"ש ואתה בשיוט, האוטו מוריד עוד כ-500 סל"ד(דבר שקורה כאשר המנוע בטמפ' הנכונה ומשהו שהיה קורה לי תמיד בקיץ אך בחורף לעיתים רחוקות. לאחר החלפת הטרמוסטט זה קורה תמיד). ובכל זאת הבעייה לא נפתרה סופית. כי עדיין חום המנוע נופל מהחצי לרבע, ואם אני מפעיל מזגן על חימום אז עוד יותר.

רציתי לדעת האם זה תקין, או שחום המנוע אמור להיות יציב לא משנה מה גם אם בחוץ 10- מעלות ואני יורד מהאוורסט?

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

בסיוויק הזו מחוג טמפרטורה צריך לעמוד יציב על מצב 3/8 בשעון. לא זז בשום מצב.

כלומר טמפרטורה של המנוע כמובן משתנה בהתאם לתנאי נסיעה אבל מחוג לא משקף את השינויים הקטנים האלו. עמוד מבקום.

אם הוא זז, משהו לא תקין. יתכן שטרמוסטט שהרכבת לא תואם למקורי מבחינת טמפרטורת פתיחה.

ירידה של 500 סל"ד לאחר שהרכב מתייצב על מהירות שיוט זה נעילת ממיר מומנט בגיר. דבר תקין לחלוטין. יתכן שלא יתקיים בדקות הראשונות של הנסיעה במזג אוויר קר. אבל בכל שאר המצבים חייב להתקיים.

פורסם

העניין עם ירידת הסלד ידוע לי ואני יודע שזאת לא בעייה. אם אני עומד במקום הטמפרטורה עומדת יציבה. גם אם אני נוסע במישור. רק בירידה די ארוכה הטמפרטורה יורדת.

• תוכן חדש...