Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה להוכיח שהפגם הוא בצמיג ולא באירוע שקרה לו.

זה שאין צמיגים כאלו זו חרפה.

תוציא להם מכתב דרישה לקבלת צמיג חלופי זהה או רביעיית צמיגים מחברה אחרת מאותה רמה. ושאם אין להם אפשרות לעשות זאת אז שישאו בעלות של רכישה שתבצע של רביעייה אחרת בפנצ'ריה מוכרת.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה זה OPS וחיישנים טמוגרפיים?

Optical parking sensors, ומניח שהכוונה הייתה חיישנים גרפיים.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

התקשרו אלי מצ'מפיון, אמרו לי שמצאו כזה צמיג ועלותו 1200 ש"ח לפני מע"מ

בכול האתרים רשום שמחירו סביב 700/800 ש"ח

פורסם
אם מישה יודע היכן ניתן להשיג צמיג dunlop sport maxx 215/40/R17 87V בבקשה תעזרו לי

גולה בצמיג יכול להיות מכה ויכול להיות פגם בייצור. ייתכן ואיש מקצוע יידע להבחין (לא יודע).

בכל מקרה, קבל חוות דעת שנייה. אם אומרים לך שוב שזה אתה, קבל את הדין.

אני לא יודע אם חוקית היבואן חייב לספק לך צמיג זהה.

אישית, הייתי מתעקש על כך שאו שיספק צמיג או שיספק זוג חדש במחיר של אחד (שים לב שהם לא מחייבים אותך במחיר מופרך שהוא לא מחיר שוק).

תוציא לשירות הלקוחות של היבואן מכתב רשמי בדואר רשום, ותביא לו גם אחד ביד, בו אתה כותב בתמצות את עובדות המקרה (יענו בלי סיפורי כמה חיכיתי וכמה הסמרטוט שניגבו את האוטו היה מלוכלך וכמה הפקיד לא חייך...), שהחיישנים לא עובדים, שהצמיג עם פגם בייצור (אם יש לך סימוכין) או שאין לך אפשרות להחליפו בזהה, ומה אתה מצפה שיעשו, ותוך כמה זמן.

לא עשו בזמן, תחליף מה שצריך ותבע אותם בתביעות קטנות.

אל תשכח לתעד הכל, לשמור את כל הקבלות וכו'.

יותר פשוט מלהתבחבש איתם.

נ.ב. בינתיים נכנסה ההודעה מלמעלה.

איך מחיר שוק, אם אין כזה צמיג?

תתמקח איתם, תגיד שלא יכול להיות שיעשו עליך קופה בגלל פגם בייצור ובלה, בלה, בלה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
עד מתי תמשיכו להיות פראיירים של צ'מפיון

אני לקוח חוזר שלהם ולחלוטין לא מסכים איתך. חווית המסירה אצלי היתה רגילה, שום דרמות. בקדנציה הקודמת עברתי את הקמפיין של הגיר והתהליך היה בלי בעיה. והעיקר, אני מרוצה עד הגג שמש מהאוטו, אז זה שמישהו הרס צמיג זה לא בהכרח אשמתם.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
אני לקוח חוזר שלהם ולחלוטין לא מסכים איתך. חווית המסירה אצלי היתה רגילה, שום דרמות. בקדנציה הקודמת עברתי את הקמפיין של הגיר והתהליך היה בלי בעיה. והעיקר, אני מרוצה עד הגג שמש מהאוטו, אז זה שמישהו הרס צמיג זה לא בהכרח אשמתם.

חבר, העניין שאף אחד לא הוכיח כי אני הרסתי את הצמיג.

בשביל זה, אתמול דיברתי עם היבואן, הוא צריך לקבל את הצמיג ולפי דבריו מגיע אליו פעם בשבוע בודק מהטכניון שמוציא דו"ח מסודר באם זה אשמתי או אשמת הייצרן.

פורסם

ואתה באמת מצפה שהם יודיעו לך שהבעיה ביצור והם יספקו לך אחד אחר?

חבל על הזמן שלך- קנה אחד חדש בשוק החופשי ותשאיר להם את הצמיג ב-1200 ש"ח.

פורסם
חבר, העניין שאף אחד לא הוכיח כי אני הרסתי את הצמיג.

חובת ההוכחה לא עליהם.

אם היבואן של הצמיגים מוכן לבדוק את הצמיג ע"י מומחה בלתי תלוי, אז כל מה שנשאר זה שתי סוגיות:

1. חיישנים תקולים.

2. צמיג חלופי זהה למקורי, במחיר סביר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ואתה באמת מצפה שהם יודיעו לך שהבעיה ביצור והם יספקו לך אחד אחר?

חבל על הזמן שלך- קנה אחד חדש בשוק החופשי ותשאיר להם את הצמיג ב-1200 ש"ח.

הוא חיפש ואין

פורסם

למכור רכב בזמן שאין אפשרות סבירה להחליף צמיג זו בעיה שעליהם לפתור.

לזכותם יאמר שנראה שלאחר לחצים מצאו לו צמיג, אף אם במחיר גבוה

פורסם

מה אתה עושה בינתיים? נוסע עם צמיג פגום? החלפת לספייר המוקטן?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
התקשרו אלי מצ'מפיון, אמרו לי שמצאו כזה צמיג ועלותו 1200 ש"ח לפני מע"מ

בכול האתרים רשום שמחירו סביב 700/800 ש"ח

לאחר מעמ, יקר יותר מהמחיר ששילמתי עבור זוג GOODYEAR F1 EAGLE ASYM, שלמיטב ידיעתי עדיפים, מה גם שהמידה שלי אמורה להיות יקרה יותר (18/40/225).

המחיר שמבקשים ממך זו גניבה, כבר עדיף להחליף לזוג צמיגים איכותיים אחרים וזהו, עוד יישאר לך עודף בכיס..

כל ההתנהלות שלהם מכפישה, ספציפית הגולה בצמיג זה לא אשמתם, אבל חוסר היכולת(/רצון) לספק לך צמיג חליפי זה פשוט גועל נפש של שירות.

המחיר שהם מבקשים זה בגדר יריקה בפנים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ממליץ לך להחליף לצמיג זהה ולא רק בכדי שלא תקבל התראות שווא ממערכת בקרת לחץ אויר. אצלי בגולף (מאמין שהמערכת זהה לשלך מבוססת על חיישני ה ABS) הוחלף צמיג תואם לחלוטין אבל של יצרן אחר ומאז המערכת משגעת אותי בהתראות שווא. בצמפיון בדקו את המערכת והגיעו למסקנה שצמיג מיצרן אחר (זהה במידות) מוציא את המערכת מאיזון.

• תוכן חדש...