Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הרעיונות פה כבר לא עוזרים היום ,שיטת הגניבה היום לצערינו לבוא עם גרר ולהעמיס את הרכב בפחות מדקה

לי אישית כך גנבו כך ג'יפ טראנו מתחת לבית לפני מספר חודשיים, וזה בזמן שהייתי ער ,ובפרק זמן של רבע שעה שלא הייתי למטה!

לעניניינו :מי שיש לו חניה פרטית ואוהב את רכבו ,כדאי להתקין כבר פלדה שמחובר לבטון ברצפה ,ושום גנב או גרר לא יתעסקו..

ולמי שאין אופצייה ,אז רעיון מקורי שלי נגב פריצה ונסיעה ברכב ,התקנתי ברז חשמלי מוסתר באחד מצינורות הזנה לדלק במרכב התחתון ,שגם אם יהפכו את האוטו 100 פעם לא יעלו על זה ,והאופצייה היחידה היא, לחבר צינור חדש מהמשאבה לחליל המזרקים

התקנתי את זה לראשונה לחבר ,עם סובארו לאונה בזמנו.. פרצו לו הניעו ,וכמובן נכבה להם אחרי 200 מטר ,נטשו אותו באמצע הכביש ,והמשטרה העירו אותו שיבו להזיז את הרכב :)

בהצלחה

• תוכן חדש...