Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור הסמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נשמע מטופש, אבל אנו חיים במציאות של אנשים צרי עין שגונבים סמלים ומדביקים אותם על האופניים כי הם מגניבים.

עם איזה חומר הדבקה מומלץ להדביק סמלים לרכב?

תודה מראש, ויום טוב, Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

מי שירצה לגנוב - יגנוב...

הדבקה חזקה יותר רק תעשה נזק גדול יותר לצבע...

כשתדביק חזק ו/או תבריג וא/ו תחבר את הסמל עם ניטים:

1. במקרה הטוב: הגנב יחרוט את האמאמא של הצבע מסביב לסמל

2. במקרה הפחות טוב: תישאר עם חצי סמל שבור

3. במקרה הגרוע: הגנב יכלה את זעמו גם על הצבע של הדלתות עם מברג...

הכי טוב לקשור רוטווילר ליד הרכב...

בד"כ סמלים מגיעים עם דבק דו-צדדי...

לסמלים מפרוקייה - כדאי אולי ללכת לפחח ע"מ שידביק לך את הסמל בצורה מקצועית וטובה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

צודק ב-100 אחוז בכל אמירותך על הגנבים.

אך זה נשמע לי מגוחך ללכת לפחח בשביל להדביק סמל בצורה "מקצועית", פשוט אני צריך את החומר וזהו.

יש המלצה על חומר כזה? שבאמת לא יהיה חזק מידי , אך ישאר, דבק דו-צדדי יחזיק מעמד בזה? נשמע לי קצת מוזר.

תודה בכל מקרה... :-P

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

כשאמרתי "מקצועית וטובה" התכוונתי בעיקר לאיכות ההרכבה מבחינת הדבק, ולא מבחינת המיקום והזווית ביחס לחלון...

אני בטוח שהפחחים משתמשים בסוג מסויים של דבק דו צדדי, אבל אין לי מושג כמה הוא עולה, מה השם שלו, ואיפה ניתן להשיגו...

ובכל מקרה, הכמות הנדרשת להבקת סמל אינה מצדיקה רכישה של כמה מטרים טובים של סרט דבק דו-צדדי...

לכן, עצתי היא - לך לפחח, ובעבור שקלים בודדים, תקבל גם חומר טוב, וגם ראש שקט ;-)

פורסם

שני רעיונות יש לי:

1. ישנם סמלים שבאים כמגנט, או שניתן להפוך אותם למגנט.

כך, בכל פעם שהינך יוצא מן האוטו קח את הסמל עימך.

2. ישנו חומר שבא בגליל שנלחץ על ידי "אקדח" של שיפוצניקים (כמו הגלילים של הסיליקון) ויכול להדביק לך את הסמל לנצח! ואני בטוח בכך, רק אני לא בטוח שזה מה שאתה רוצה - שהסמל יהיה מודבק כ"כ חזק שאפילו הגנב הכי עדין יתעצבן ויחרוט משוואות על פח רכבך.

בכל מקרה, נדמה לי שיש לי עדיין כמה גלילים כאלו, אם אתה מעוניין אני אחפש. :);)

משכנתא זה קל

פורסם

תודה לכל העונים!

זה מצחיק אותי שעל שאלה כל כך פשוטה יש כל כך הרבה ווריאציות שונות, זה רק מעיד על השכיחות שבגניבת סמלים בארצנו.

תודה על העצות, יש לי הרבה חומרים כגון אלו, לכן שאלתי על איזה חומר מסוים מומלץ.

יום טוב לכולם!

Chimpo.

פורסם

אני הייתי תוקף את הבעייה בצורה אחרת.

מרח מעט C4.

אולי לא ימנע את ניתוק הסמל ,אבל אני מבטיח לך שאותו גנב לא יחזור אל האוטו שוב...:twisted:

פורסם

C4 לא מורחים, אלא לשים, מדביקים בגב הסמל, ומחברים מרעום וממסר...

הבעייה היא, שאולי הסמל ישאר, אבל זה יהפוך את הרכב לנטול תא מטען...

פורסם

השיווק של החומר הוא לא בעייתי

כמו שאמרו לפניי ''יש כסף אין בעיות''

אבל אני לא יודע אם איזה פישר קטן וסביר להניח מת

שווה זיקוקי די-נור של יום העמצאות שהם בעצם המכונית שלך

מה אני עוד יכול להגיד לך

שלא משנה מה תעשה תמיד יהיה מישהו שיגנוב לך את הסמל (מדבר מינסיון) אז כמובן תשתמש באמצאים כדי להבטיח את מיקומו של הסמל

אבל אל תשקיע בזה את כל עולמך

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ראיתי את הנושא והחלטתי שהגיע הזמן לסיפור קטן.

אז ככה..אני הדבקתי את הסמל שלי עם דבק 3 שניות!

לפני כחודשיים קלטתי מהחלון פרחח צעיר מנסה להוריד את הסמל, מיד זיהיתי במי מדובר ולכן לא נלחצתי ונתתי לו להמשיך לנסות ובינתיים התחלתי לרדת למטה.

כשירדתי (לאחר כ-3 דקות), הבחור עדיין היה שם, נתפס על חם, וקיבל תגמול קטן על התעלול!

הסמל לא זז מהמקום, אין בכלל סימנים מסביב של נסיון להורדה למרות שהבחור היה חמוש בסרגל ברזל.

אז למי ששאל את השאלה - תקרא את הסיפור שלי ותשקול הדבקה עם דבק 3 שניות..מחזיק יופי:-P

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם
C4 לא מורחים, אלא לשים, מדביקים בגב הסמל, ומחברים מרעום וממסר...

הבעייה היא, שאולי הסמל ישאר, אבל זה יהפוך את הרכב לנטול תא מטען...

מה רע, פחות משקל, ועוד אחרי הגלגלים (אא"כ זה האצ'בק):smile: .

פורסם

ברכב של המשפחה הוציאו לנו את הסמל כמה פעמים.

כל פעם שהדבקנו והורידו לנו נהיה יותר גרוע, ונשאר סימן מגעיל.

עזוב תשאיר את זה ככה יהיה יותר טוב.

אבל אם בכל זאת אתה רוצה תתדביק עם סיליקון.

גש לחנות אביזרי רכב ותבקש שידביקו לך.

פורסם

לדעתי יש צורך להדביק וכמה שיותר חזק, חבר שלי משרת באטלית והוא הביא לי תערובת מיוחד שמורכבת מ3 חומרים, שהתוצאה שלה היא כמו EPOXY

אבל הרבה יותר חזק (מדביקים עם זה טילי טורפדו, ושולחים אותם אח"כ במים מלוחים לבדיקות וזה מחזיק להם יופי)...

בקיצור הדבקנו עם זה, ריח נורא, ויותר מ12 שעות המתנה, אבל אחרי כן אני יכול לישון בכיף ובשקט, יש לי רובר 200 ולכן מקדימה הסמל על הגריל והגריל עשוי פלסטיל, בקיצר כל הגריל ואפילו הטמבון זזים כשמנסים ממש חזק להזיז את הסמל, ולכן לא יגנבו לי אותו...אלא אם כן יורידו את הטמבון!

אז עצתי לך, תלך לACE או כל מקום אחר, ותקנה EPOXY..

ותדביק עם זה, ויש לך ביטחון שהסמל לא יגנב...

ולגביי נזק...תמיד אפשר לעשות נזק, גם מישהו יכול להיכנס בך מאחורה בחניה ב2 בלילה ולברוח..

אבל בואו נהיה רציניים, אם הכוונה שלך היא להדביק, אז תדביק ולא עם זבל עם משהו חזק, ואם אתה לא רוצה להדביק אז שים דבק כזה של כתה א'. וזהו.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...