Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הרכב מאזדה 3 08 2.0 , בתקופה האחרונה יש לי רעשים בבלימה של מכה עם צליל מתכתי רק כאשר אני בולם בפעם הראשונה לכל כיוון . אני אתן דוגמה.

כאשר הרכב עומד במקום ומשלב ל D ומתחיל לנסוע קדימה וישר לוחץ על בלם יש רעש של מכה מתכתית אבל שעוזב את הבלם וממשיך קדימה ועוזר שוב אין שום רעש.

אותו הדבר קורה כבר אני ברוורס בבלימה ראשונה יש מכה לאחר מכן אין כלום.

בדקתי את הצלחות ואת הרפידות ואין כלום גם כל הסט הוחלף לחדש מה יכולה להיות הבעיה?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

אתה מתאר רעש הנובע מחופש לא תקין של הרפידות בלמים לאוכף , זה הפחיות או הרפידות עצמם שהם לא מקוריות.

תול למישהו מקצועי לבדוק את הנושא אם אתה לא מסוגל.

פורסם

הוחזרו הצלחות והרפידות הקודמות ועדין יש רעש, הרעש נוצר רק בבלימה הראשונה לאותו כיון נסיעה לאחר מכן אין רעש

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

• תוכן חדש...