Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה על צמיגים לסקודה פאביה 2012.195/55/15, חשוב שלא יהיו כ"כ יקרים ועדיין לא כ"כ פשוטים.כרגע נוסע צמגים חברת bridgesone .

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניר, השוואת המחיר למידה שונה אינה רלוונטית (למידה שלו תוספת של 200-400 ש"ח כנראה).

כמו כן, הצגת התרשמות מהצמיגים שכן התקנת, למרות המידה השונה במעט, תעזור יותר לדעתי.

פותה"ש, יקר עבורך שונה מיקר עבורי. ציין תקציב מדויק.

צמיגים אינם דבר פשוט מטבעם (למעט אולי צמיגים סינים נחותים שעשו קופי פייסט מאיזה צמיג אחר), טכנולגיה ומאמצים הנדסיים רבים מושקעים ע"י כל החברות המובילות. יש לך דרישות יותר ספציפיות?

אחרת, חיפוש קל לגבי המלצות צמיגים, בכל מידה דומה, תניב לך תשובות לגבי האפשרויות שעומדות בפניך.

פורסם

אני באמת לא יודע מה התקציב כי אני פעם ראשונה קונה צמיגים.ולא יודע באיזה מחיר מתחיל..ולא מבין תנו לי כמה אפשריות יתרונות וחסרונות של צמיגים שאתם מכירים.רק לא סיני איך שאני הבנתי לא שווה.

פורסם

תקציב עד 350...אני לא מכיר איזה דרישות קיים. חשוב שהיה אחיזה טובה.וגם חסחוני צמיג וגם צמיג איכותי ולא יחליף אחרה שנתיים

פורסם

אפשר לתת לי כמה רעיונות .וגם חסרונות ויתרונות של צמיגים ואני כבר ידע איזה לקנות.

פורסם

ישר מהיבואן יש לך למשל את הפאלקן ZE914.

אם תצליח למצוא מקומות שמוכרים ברף הנמוך יותר כפי שמופיע באתר יד2צמיגים:

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=13&width=17

אז -

דנלופ בלוריספונס (במקומות מסויימים יציעו את ה-FM800 שאין מספיק ביקורות ברורות לגביו אבל יכול להיות שמדובר בצמיג בסדר).

גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס (לא הדגם הרגיל. גם האיגל ספורט יהיה כנראה בסדר, ההתייחסות אליו דומה לדנלופ לעיל).

טויו CF2 (מיובא ע"י טיירקלאב ולא מופיע כרגע באתרם אז צריך לבדוק זמינות בפועל).

יכול להיות שתקבל הצעות רלוונטיות אחרות מצמיגיה זו או אחרת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על איחור אבל לא היה לי זמן לבדוק.כרגע בדקתי fm-800 dunlop

לא מומלץ אומרים.

איזה חברה יותר מומלצת לקנות .Goodyear/Toyo/Kleber/Falken/Dunlop/Nito/[TABLE=class: resultDataTable, width: 728]

[TR=bgcolor: #EDEDED]

[TD=class: tireData]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם (נערך)

הבנתי שהמלצתה לי על

ה

פאלקן ZE914.אני מבין זה פשוט?

FM800 בדקתי לא מומלץ אבל גם קיים דגמים אחרים בגלל זה שאלתי

ומה זה קוד מהירות? 210 נחשב פחות מי 240?טויו CF2 לא קיים כרגע במלאי

עריכה אחרונה על ידי david86

פורסם

במסגרת התקציב שלך, הפאלקן הוא לרוב הצמיג הזול ביותר שמומלץ באופן נרחב.

ציינתי עוד דגמים ספציפיים נוספים מומלצים שעשויים להיכנס במסגרת התקציב, וסייגתי לגבי דגמים אחרים שעדין עשויים להתאים.

עם המידע הזה אתה יכול לבחור היכן אתה מבצע רכישה ולבדוק מה מהדגמים קיים אכן במלאי וטרי.

קיבלת הצעות נוספות (דגמים ספציפיים) שאתה מתלבט לגביהן, שתף אותנו וננסה לעזור.

על קוד המהירות והעומס להיות שווים או גבוהים מהמצוין ברשיון הרכב.

גבוה יותר לא אומר טוב יותר בהכרח.

פורסם (נערך)

מרוב שקיים הרבה דגמים אני כבר מבולבל.וגם שזה פעם ראשונה שאני קונה צמיגים אז אני לא יודע בזה כלום...לי קיים bridgestone er300 ואני אוהב את הצמיגים ובגלל זה לא רוצה לקנות צמיג גרוע יותר.אני גם הולך כרגע לפנצריות לבדוק מה הם מוכרים ואז יכתוב.

עריכה אחרונה על ידי david86

פורסם

הלכתי לכמה פנצריות חלק אמרו לי שאני לא צריך צמיגים ואחד אמר שאני צריך אני מוסיף תמונה של הצמיגים1be50905fd6ea8cde120bdb76829430f.jpg4442416e5fd55ef5ac9deeaebdc149fd.jpg8c30dd0543974817873a0b9ec957df5e.jpg04bc79c53d6bf34ce724afb55daa1033.jpg

פורסם

קשה להבין משהו מהתמונות האלו, למעט אולי שאתה מרבה לסוע בדרכים לא סלולות (?).

לכאורה נראה שהם לא מיובשים במיוחד, אבל הסוליות נראות קצת אכולות (אולי מהנ"ל).

מדוע החלטת מראש להחליף צמיגים?

אם אתה מרוצה לדבריך, נסה לברר אם ה-ER300 נמכר בארץ במידה הזו, למרות שבדר"כ הם מתומחרים די יקר.

בסופו של דבר לא מדובר ב"חתונה קתולית", והצמיגים שציינתי מקבלים ביקורות חיוביות בפני עצמם.

פורסם

אני נוסע קצת 7 אלף בשנה..הצמיגים 4 שנים וחודשים..כי בסקודה אמרו לי שצריך להחליף בגלל שהם כבר יבשות וכבר 4 שנים אבל אני עברתי טסט לפני כמה ימים.

• תוכן חדש...