Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מעוניין ברכב חדש בתקציב עד 150 K. חשוב לי מרווח פנימי אמינות ואיכות ובנוסף צריכת דלק

אנחנו זוג עם תינוקת אבל מתכנן עוד ילד בקרוב

עריכה אחרונה על ידי gallc
פורסם

המאזדה 3 והיטי זה סגמנט אחר,

לפה ולפה יש כמה אופציות, הייתי עושה נסיעות מבחן על הטוסון החדש, ועל הייטי.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

קח ג'יפון או אוקטביה, רצוי סטיישן אם כבר אתה בכיוון הזה.

ג'יפון מאוד ישפר את איכות החיים שלכם מבחינת העמסה\פריקה של ילדים (בגלל הגובה) ונחמד לטייל עם המשפחה קצת מחוץ לאספלט.

באוקטביה סטיישן תוכלו, כנראה, להכניס שתי עגלות תינוק, ושילוב המנוע\גיר הוא בליגה אחרת משל המאזדה (וגם מהג'יפונים, למעט אולי הספורטאז' טורבו החדש).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ממליץ לך לבחון שתי מכוניות נוספות (בשתיהן נהגתי ושתיהן מרשימות):

פוקוס חדשה - הגירסא המאובזרת תשאיך לך יותר מ 15.0 אש"ח בכיס. יתרונות מנוע וגיר מעולים מנוע 1.5 ליטר טורבו 150 כ"ס ו 24.5 קג"מ, תיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית 6 הילוכים. חסרונות - צפופה משהו אבל עם שני ילדים לא תהיה שום בעיה.

סיטרואן C4 חדשה - מרווחת מאוד, נעימה לנסיעה. מנוע 1.2 ליטר טורבו עם משהו כמו 130 כ"ס. לא זוכר את נתון הקג"מ. תשאיר לך עודף גדול יותר בכיס. מסתובב כאן בפורום נציג של לובינסקי, תוכל דרכו לתאם נסיעת מבחן בקלות.

שתיהן לדעתי (רשמתי "לדעתי") יגלו אמינות טובה יותר מצרוף המילים TSI ו DSG ועם אחריות ארוכה יותר מהאחריות הפאטתית של שנתיים שנותנים בסקודה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הפוקוס מצויינת אך צפופה ולא חסכונית במיוחד. המזדה 3 אף היא צפופה יחסית מאחור.

ממליץ לך לבדוק את הגולף 1.4 (150 כ״ס) אשר מציעה תא נוסעים מרווח מאד עם איכות מעולה של תא הנוסעים, ליטוש הנדסי גבוה בכל הקשור לכיול המתלים ושילוב מנוע/גיר מעולה וחסכוני מאד בדלק. בנוסף רכבי VW נהנים מ-3 שנות אחריות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מהפוקוס הוצאתי צריכת דלק שבין 5.5 ל 5.9 ליטר ל 100 ק"מ בנהיגה רגועה.

הפוקוס עולה 133.0 אש"ח בגירסה המפוארת, (128.0 אש"ח בגירסת טרנד) והגולף עם 150 כ"ס עולה 148.0 אש"ח.

אכן יש הארכה לגולף לשנת אחריות שלישית, שאפשר להמיר בהנחה של 1700 שקלים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בגולף מאחור לא משהו, בטח אם שוקלים עוד ילד. שים לב שבאוקטביה בגלל בית הגלגל קשה לשים שלושה התקנים.אחותי מצאה את הסיויק סטיישן מתאימה יותר למטרה זו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ברור שאוקטביה, אל תחשוב פעמיים אפילו, בתקציב שלך אתה אפשר לקנות את האוקטביה הכי מפוארת שכוללת כיסאות חשמליים גג פנורמי מולטימדיה מקורית וכו' אני אישית מאוד התלהבתי מהאוקטביה, היא מושלמת מבחינת כל הפרמטרים

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
...אנחנו זוג עם תינוקת אבל מתכנן עוד ילד בקרוב

בגולף מאחור לא משהו, בטח אם שוקלים עוד ילד.

אין שום בעיה לאכלס ילד שני בגולף, ומרווח הברכיים מאחור מעולה (לעומת הפוקוס למשל, שמיקום של מושב תינוק בכיוון ההפוך יכול להיות בעייתי לנהג גבוה).

גם תא המטען נח. אם אתה בונה על 2 עגלות ילדים, אז תא המטען של כל משפחתית קומפקטית בעייתי וסטיישן תיתן לך פתרון מצויין.

עד שיגיע הילד השלישי, אני מניח שתשקול להחליף למכונית אחרת...

פורסם
מהפוקוס הוצאתי צריכת דלק שבין 5.5 ל 5.9 ליטר ל 100 ק"מ בנהיגה רגועה.

באיזה תוואי? מה תמהיל הנהיגה בין-עירוני/עירוני?

רב המנועים המודרנים, בשיוט רגוע במישור מספקים נתונים טובים.

פורסם

כשמדובר בשני ילדים מרווח מאחור לא רלוונטי כיוון שכולן יצליחו לאכלס שתי פעוטות בכבוד. מה שכן חשוב זה תא מטען, בטיחות ונוחות נסיעה.

האוקטביה מתאימה בול, חוץ מהקטע של האמינות שעדיין יש המטילים בה ספק. אני לא יודע מה קורה ברכבים שנתון 16 בפן זה.

בנוסף, למרות שהמאזדה הרבה יותר מאובזרת באוקטביה יש פתחי מיזוג מאחור, שזה יתרון טוב לילדים בקיץ.

אני הייתי שוקל להוסיף 5K לתקציב, או מתמקח ממש טוב ולוקח את ה1.6 דיזל. זה איטי יותר אבל הרבה יותר חסכוני מבנזין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...