Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטלוויזיה (Sansui בגודל "37) בת 5-6. ביום שישי לא נדלקה. המנורה האדומה הקטנה דולקת. האם זה מבשר על מסך שהלך או אולי משהו פשוט יותר? יש טעם לסחוב אל טכנאי או שלחפש את המחליפה? אם מחליפה, מה מומלץ בתקציב שפוי, שאני לא יודע להגדיר אותו?

פורסם

תפרק אותה ותגיע לספק הכוח. אתה מזהה קבלים נפוחים? האשכול הזה יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?391480-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-LCD-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%90%D7%99-(%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D)&highlight=%D7%A7%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D

זיהית קבלים נפוחים? תעביר את ספק הכוח לרועי. הוא יעביר אותו אליי, ותקבל אותו חזרה לירושלים עם קבלים חדשים.

Stay Dirty

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בטלוזיה כזו ופירקתי כדי לחפש קבלים נפוחים אבל לא היו כאלו. בסוף הבעיה הייתה כן בספק והתיקון עלה 400 שח בערך.

פורסם

אם יש חשמל בטלווזיה והיא לא מצליחה להפעיל את המסך , סביר להניח שהקבלים הלכו לעולמם. במחירים של הטלווזיות מסוג זה היום, תשקול עלות תיקון מול עלות חדשה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

קמתי אתמול מלא מוטיבציה, פירקתי את המכסה האחורי ואת ספק הכוח. בעין הבלתי מקצועית שלי היה נראה לי שהקבלים בסדר.

ניגשתי לטכנאי האלקטרוניקה השכונתי וקיבלתי לכך חיזוק, אבל הוא גם אמר שהוא לא יכול לבדוק מה לא תקין כשזה מפורק.

חזרתי הביתה, הרכבתי את הכל מחדש והבאתי אליו. בערב הוא חזר אלי טלפונית, ואמר שספק הכוח בסדר והבעיה כנראה בכרטיס הראשי. אם הוא יצליח לתקן זה יעלה 450 ש"ח, אם לא, צריך להשיג כרטיס חדש. אין מושג לגבי עלות שלו.

אני ממתין לבשורה על התיקון, אבל כמה יכול לעלות כרטיס, והאם העלות של כזה עדיין כדאית לעומת מכשיר חדש?

tv_ps.jpg tv_full.jpg

פורסם

הטלוויזיה חזרה הערב הביתה, עובדת. לדברי הטכנאי תוקן הכרטיס, והדגיש שספק המתח תקין לחלוטין.

תודה לכל העוזרים ובעלי הרצון הטוב!

• תוכן חדש...