Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בעקבות התעוררות צורך לא לגמרי צפוי, אני זקוק להלוואה של כמה עשרות אלפים (פחות מ-50). אני מבקש המלצה על מקורות מימון נוחים, המוכנים להעניק הלוואה ארוכת טווח (כמה שיותר) ובריבית נסבלת (כמה שיותר...).

עד עכשיו מצאתי שהיחס המשולש של סכום\זמן\ריבית אינו משביע רצון..

תודה!

:idea:
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך קרן השתלמות, אתה יכול לקחת הלוואה עד 50% אחוז מהקרן, בלי לפגוע בקרן, כמובן.

ממה שידוע לי, זאת ההלוואה הכי זולה שתקבל, מכוון שלוקחים לך את הקרן ההשתלמות כערובה.

פורסם

בתור לוקח ההלוואה, אם קיבלת את הכסף, למה לא? :)

בתור נותן ההלוואה לא יודע :)

אתה לא יכול בבנק לשעבד רכב, דירה של מישהו, משהו?

פורסם

10% שנתי זה המון!

בחברות החוץ-בנקאיות (מימון ישיר ודומיו), המקובל, ללווה בסיכון סביר זה משהו בסביבות 7.5%.

שלא לדבר על כך, שבסניף הבנק שלך זה אמור להיות עוד פחות מזה. (3-6, תלוי במשך חיי ההלוואה ובטיב היחסים שלך עם הבנקאי שלך :-P).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ההצעה של מימון ישיר עמדה על אזור 11-12 אחוז כמדומני. הסיבה היא בשל הדרישה שלי לפריסה ל-5 שנים להבנתי..

אני יכול להפריש רק כמה מאות שקלים בחודש לטובת ההלוואה הזו. ברור לי שאני נשחט בריבית, השאלה היא האם זוהי הריבית הנהוגה לתקופה שכזו?

פורסם

לא יודע איך זה אצלם ב"הלוואה לכל מטרה", אבל חבר קיבל מהם לא מזמן סכום דומה לתקופה זהה (60 תשלומים), עבור רכב משומש ב-7.5%.

החבר עצמאי, נשוי, בעל הכנסות ממוצעות והתחייבויות נוספות.

הרכב משועבד להם, וכנראה שזה ההבדל.

אגב, ההחזר לפי שפיצר על 50K ב-60 תשלומים עומד בהתחלה על כ-1200 ש', ולקראת הסוף על 800 שקל.

ממש לא "כמה מאות שקלים"...

פורסם

זהו, בסוף זו תהיה הלוואה קטנה יחסית של 18 אלף. הבעיה היא שרוצים על כך החזר של 25000, כלומר 7000 ש"ח ריבית! :cry:

רכב משועבד זה סיפור אחר לגמרי לעומת מזומנים.

פורסם

נטקו - אם יש לך כרטיס אשראי חוץ בנקאי, בדוק בדו"ח החודשי מה הרבית על הלואה או תשלומי "קרדיט". בעצם, אני אחסוך לך את החיפוש, בכרטיסים שלי מדובר ב-9-13% לשנה. כמובן שמדובר במצב שבו המלווה לא מכיר אותי כלל וקרוב לודאי שמתיחס אלי ברמת סיכון גבוהה. בכרטי הבנקאי, שבו מתיחסים לרמת הסיכון שלי לפי חשבון הבנק, הרבית שונה לגמרי.

אני מניח שפות"ש לווה לא אופטימלי, עם כושר החזר מוגבל ומחסור בבטוחות, ועל כן הרבית הנדרשת גבוהה. אולי מי מהבנקאים שבינינו יוכל לשפוך אור על סדרי הגודל של רבית הנגבית מלווים מסוגו, אבל לאור מה שאני רואה בדוחות האשראי אני כלל לא מופתע מההצעות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

דווקא בגלל שאני כן מודע לריביות המטורפות שם, אני לא משתמש באשראי חוץ בנקאי. :-P

הבנק שלי מספק את כל צרכי האשראי שלי, בריביות שפויות הרבה יותר מאלו של החוץ בנקאי.

ואני בטוח, שאם הייתי משווה ומתמקח, הייתי חוסך גם על מה שהם נותנים.

הם "קונים" את הכסף בריביות אפסיות, ו"מוכרים" אותו בריבית נשך. בגלל זה אני מפרגן לגופים כמו בלנדר את כל איחולי ההצלחה שיש.

גם המשקיעים וגם הלווים ירוויחו שם יותר מבבנק, מה שיאלץ אותו לבסוף להשוות תנאים.

ולגבי "המלווה לא מכיר אותי"- אולי חוק נתוני אשראי הבעל"ט ישנה גם את זה.

דא"ג- בהודעה הקודמת כתבתי "שפיצר", והתכוונתי כמובן ללוח סילוקין. בשפיצר ההחזר קבוע...

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם (נערך)
אפשר לסמוך על בלנדר?

לקחתי איתם הלואה של 15 אלף, קיבלתי תוך כמה ימים. (מחזיר כ 700 כל חודש לשנתיים).

הפרוצדורה ללקיחת ההלוואה דיי קלה, מבקשים ממך תלושי משכורת אחרונים (3) הצהרה בווידאו שאתה תחזיר את הכסף ותצלום צ'ק מבוטל + תעודת זהות.

בשביל להחזיר להם כסף אתה צריך לשלוח אישור מהבנק להעברה בנקאית לבלנדר, ככה אתה משלם להם כל חודש.

הדף לחתימת העברה בנקאית שבלנדר נותנים - לבנק לאומי (שאני נמצא בו לדוגמא) היה לא מתאים או שהבנק לא ידע שהוא העדכני, בכל אופן פניתי בטלפון לבנקאי שאישר לי ללא בעיה העברה בנקאית חודשית בסכום הרצוי, עשיתי את הכל דרך האינטרנט כי הנציגות של בנק לאומי בסניף פשוט בושה.

הקטע הוא שלוקח בערך כמה ימים עד שיש ספונסרים להלוואה, כלומר כל מלווה נותן סכום כלשהו (מתחלק בין מלווים ללווה כל אחד נותן סכום כלשהו), וכשזה מגיע ל 100 או 80% מהעסקה היא נחשבת כמאושרת.

מהרגע שהבקשה יצאה לפועל עד רגע האישור לקחו פחות מיומיים, ביום השלישי כבר קיבלתי את הכסף לחשבון, תשלום ראשון אליהם כבר עבר.

לגבי סיכונים אני לא יודע. אולי בתור מלווה.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...