Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבנק שלי קיבלתי 22 אש"ח לשנתיים בריבית פריים פלוס 5.

הבנתי מהם, שאם יש לך משהו לשעבד כנגד ההלוואה (כמו רכב מודל 2012 ומעלה), הריבית תהיה משמעותית יותר נמוכה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא בגלל שאני כן מודע לריביות המטורפות שם, אני לא משתמש באשראי חוץ בנקאי. :-P

הבנק שלי מספק את כל צרכי האשראי שלי, בריביות שפויות הרבה יותר מאלו של החוץ בנקאי.

ואני בטוח, שאם הייתי משווה ומתמקח, הייתי חוסך גם על מה שהם נותנים.

מנתוניך הדמוגרפיים אני מסיק שאתה לווה לא רע. כנראה שפות"ש בעמדה אחרת.

הם "קונים" את הכסף בריביות אפסיות, ו"מוכרים" אותו בריבית נשך. בגלל זה אני מפרגן לגופים כמו בלנדר את כל איחולי ההצלחה שיש.

גם המשקיעים וגם הלווים ירוויחו שם יותר מבבנק, מה שיאלץ אותו לבסוף להשוות תנאים.

ולגבי "המלווה לא מכיר אותי"- אולי חוק נתוני אשראי הבעל"ט ישנה גם את זה.

החוק הזה עלול להיות בעייתי, במיוחד כאשר מדובר, כרגיל, בעסקים פרטיים שמי יודע מה יהיה טיב הפיקוח עליהם. גם מבחינת דיוק המידע, גם מבחינת פירושו וגם מבחינת אבטחת המידע. הוסף לכך את חוק כרטיסי האשראי שעלול להגביל את הלקוח בבחירת כרטיסים (עד כמה שהבנתי, ואולי לא הבנתי נכון, לקוח המחזיק בכרטיס חוץ בנקאי לא יוכל לקבל גם כרטיס בנקאי. אולי יתן הגנת מה לחברות האשראי עם ניתוקן מהבנקים, אבל יפגע ביכולת הבחירה של הצרכן. וכמובן, מאז ועדת בכר אני לא מאמין לשום צעד שמטרתו להוציא שירותים מהבנקים - כנראה שהם הרע במיעוטו וקשה לבנות מנגנון פיקוח הדוק כמו זה של בנק ישראל עליהם).

דא"ג- בהודעה הקודמת כתבתי "שפיצר", והתכוונתי כמובן ללוח סילוקין. בשפיצר ההחזר קבוע...

.....

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
זהו, בסוף זו תהיה הלוואה קטנה יחסית של 18 אלף. הבעיה היא שרוצים על כך החזר של 25000, כלומר 7000 ש"ח ריבית! :cry:

רכב משועבד זה סיפור אחר לגמרי לעומת מזומנים.

הלוואה קטנה אבל ריבית אסטרונומית

אם מדובר בהלוואה ל 5שנים אז אחוז הריבית הוא 14% שנתי!!! והריבית תעלה כי בטח מדובר על בסיס פריים והוא יעלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני קיבלתי 30 אלף ושיעבדתי רכב 2013, בריבית P+0.25%.

חשבון סטודנט, הבינלאומי.

ועוד חיפשתי להתמקח והתבאסתי שלא השוויתי מחיר.

פורסם

מה זה?

זו שיטה מקובלת להוכחת בעלות על החשבון. גם מס הכנסה, למשל, משתמשים בשיטה זו כאשר פונים אליהם לקבל החזרי מס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
תודה על הפירוט!

מה זה?

אתה לוקח צ'ק רגיל, כותב עליו בגדול "מבוטל" ככה לא יכולים לצלם אותו או לעשות בו שימוש כי אתה צריך להעלות את זה לאתר שלהם דרך אפליקציה שיתנו לך להוריד, הם צריכים את זה כדי לוודא חשבון בנק אם אני לא טועה.

Opel Adam S 2017

פורסם

במקום צ'ק מבוטל אפשר לשלוח אישור של הבנק על ניהול החשבון, אבל מדובר בסרבול (צריך לגשת לבנק להוציא את האישור) ואולי איזו עמלה קטנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש סטודנט/אתה סטודנט. אפשר לגשת לקרן שכ"ל, הם נותנים הפניה להלוואה במרכנתיל עד 20K ועד 60 תשלומים בריבית קבועה לא צמודה של 2% שנתי.

משכנתא זה קל

פורסם

אני בזמנו עשיתי מימון לרכב בסטודנט בלאומי זה יצא ממש זול, אבל לא מצאתי מקורות נורמליים להלוואה או מימון נוח כמו שקיבלתי כשהייתי סטודנט אז פניתי לבלנדר בלית ברירה, לא מצאתי מקום נורמלי אחר

Opel Adam S 2017

פורסם

אני אשמע מפונק, אבל עם כל מסכת הדרישות והתנאים שיש לעמוד בהם באתר הזה - וגם אז הבקשה אינה בהכרח מאושרת - אני מעדיף כבר לשלם ריבית לבלנדר.. :oops:

:idea:
פורסם

לא יודע.

אני סיימתי את הכל תוך שבועיים.

הבעיה העיקרית היא ללכת להחתים את הערבים בבנק/בנק הדואר.

25K לא באים ברגל ללא ריבית...

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

רשום שיש להחתים את הערבים על טופס התחייבות מול עו"ד ושעליהם להמציא תלושים, טפסים וכו'.. זה סיפור מהתחת; אלא אם יש לך חברים\בני משפחה ממש קרובים.

:idea:

• תוכן חדש...