Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי היתה אותה בעיה.

מתחת לכיסוי פלסטיק של הוישרים יש תעלות ניקוז משני צידי הרכב שעוברות לתוך חופת הגלגלים. צריך לפרק ולנקות היטב.

מנסיון שלי ניקוי עם לחץ אויר עוזר לתקופה קצרה וכדאי לפרק ולנקות ידנית.

פורסם

האם ישנה "ברכת מים" בתא-המטען?

אז לבד מתעלות הניקוז תחת פלסטיק ה"טורפדו" שציין "שי590", יש לבדוק גם את אטימות הפנסים האחוריים.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אחרי שאתה מזהה את מקור הכניסה, אם אתה רוצה להמנע מעובש וריחות שיחיו לנצח ברכב, צריך לפרק ולייבש כל חלק שנספג במים: ריפודים (לפרק את כל הכסאות) ושטיחים. ולהשאיר להתייבש בשמש לכמה ימים.

עבודה יסודית תדרוש מאמץ פירוק לא קטן.

פורסם

אין מים בבגאז' ולא על הכסאות, רק על השטיחים יש ממש בריכה.

מצאתי שתי פלסטיקים מתחת לצד של הנהג ו2 מתחת לצד של הנוסע, פתחתי ויצא הרבה מים אבל עדיין הכל ספוג במים ויש שלולית.

מאיפה עוד אפשר לנקז ?

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

כמו שאמרתי, פרק את החופות של הגלגלים הקדמיים ותראה שם פתח שמוביל לכיוון הוישרים. הוא סתום. בגללל זה במקום שהמים יצאו מתחת לגלגל הם יוצאים לתוך איזור הרגליים של הנהג והנוסע.

תתחיל לפשפש עם הידים ותראה שיוצאת מלא ג'יפה..

פורסם

כן. אתה אפילו לא חייב לפרק אותו לגמרי, אפשר לעקם אותו קצת כדי שתוכל להכניס את היד פנימה.

*לא יודע איך אמורים לקרוא לחלק הזה :lol:

פורסם

בנוסף יכולה להיות בעיית איטום מהגןמיות באזור החלון. נתקלתי במקרה שאחרי השחרה של חלונות אחוריים אחד כנראה נפגע מהסכיןציפנית ומשם חודר מיםצלרכב.

פורסם (נערך)

אני חושב שאני הולך להביא לך מזל :)

יש לי רכב דומה, וסבלתי עד לפני כשבועיים מבעיית הצפה מפחידה!! בשטיחי הרכב. ממש ברמה של ביצה, עוד מעט הייתי מוצא שם תנינים.

בגדול יש לך 3 חורי ניקוז שעלולים להיות סתומים, אחד בכל צד ואחד באמצע (כולם מתחת לפלסטיק של המגבים). ו99.99999% שזאת הבעיה של חדירת המים.

זה שבמרכז קל לאיתור, יוצא מתחתיו צינור קטן, אלה שבצדדים נמצאים בין הכנף לבין חיפוי הפלסטיק של הגלגל.

בכל אופן, מה שעשיתי , פירקתי את המגבים ואז הפלסטיק שעליו נחים המגבים, בנוסף פירקתי גם את המכל של המתזים שנמצא מתחת למגב צד נהג.

בצד השני, יש שם פלסטיק מתחת למגב שנשלף די בקלות, יש שם נעץ פלסטיק שצריך להסיר ואז הכיסוי יוצא.

אני חושב שפירקתי שם גם איזה לוחית פח גדולה שהפריעה לנקות אבל לא חושב שהיה בכך צורך.

ניקיתי כל מה שרק אפשר וזה עדיין לא עזר! (לך אולי זה יעזור)

המשכתי הלאה.. שחררתי את חיפויי הפלסטיק של הגלגלים ופירקתי את כנף ימין וכנף שמאל עד לרמה שהן היו רופפות, ומה שיצא משם.... גבעות של זוהמה!

לא רק שמים לא היו עוברים שם, אפילו אוויר לא היה עובר שם :D

בכל אופן, לאחר ניקוי יסודי של הזוהמה מהכנפיים, ושחרור כל חורי הניקוז הבעיה נפתרה לחלוטין.

ייתכן ותצליח לפתור את הבעיה של הניקוז בצדדים ע"י שחרור חיפוי הגלגל ואיתור החורים, אבל אני רציתי להיות יסודי וטוב שכך כמויות הלכלוך שפיניתי מכל הכיוונים פשוט הזויות..

מקווה שנתתי לך כיוון.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

יש באמת רכבים שאם הניקוז של תא המגבים סתום אזי יחדרו מים לרכב כשיורד גשם או בשטיפת רכב במכונה ובאמת כדאי להתחיל משם, אם זה בעיה מוכרת של הדגם.

שלב שני זה כמובן במוסך או אצל פחח לבצע בדיקת אטימות של הרכב, זו בדיקה פשוטה אם כי דורשת סבלנות.

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על ההענות.

דבר שני ההצפה הייתה רק בצד של הנהג והנוסע מאחורי הנהג, אז פתחתי את החופה בצד הנהג והיה שם פקק שמישהו זרק שם בדיוק בגודל של התעלת ניקוז ומלא עלים.

עכשיו צריך לחכות לגשם הבא לראות אם משם הבעיה.

בקשר למגבים (רציתי לראות למה לא מגיעים מים לשפריצר האחורי), פירקתי את האומים שלהם אבל המגבים פשוט לא יוצאים, אפילו לא בכוח. למה ?

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

לא מכיר את רכבך אבל בדרך כלל זרוע המגב נתפסת על קונוס משונן ובמשך הזמן נוצרת קורוזיה בין שני החלקים לכן קשה לשלוף את הזרוע.

1. רסס WD לאחר פירוק האום והמתן מספר שעות.

2. נסה להכניס מתחת לזרוע מברג שטוח ורחב בכדי להרים את הזרוע. אם לא עזר תצטרך להעזר בחולץ ייעודי או בחולץ מיסבים קטן.

איזה כייף לי :)

פורסם

חולץ אפציר בן 2 או 3 זרועות יעלה לך כמה עשרות שקלים בחנות כלי עבודה ויוריד את המגבים בקלות. אם בא לך לקפוץ ליבנה אני אוריד לך אותם

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...