Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי חי"ר

Mr.Z
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבריל הם זבל מוחלט ופחות-או-יותר הדבר היחיד בעולם שגורם לי לכאבי גב, מה שאפילו מזרון צה"לי לא הצליח.

אני מעדיף לעבור לרדבק אם אצטרך להחזיר את הנעליים שלי בסופו של דבר. את החדשות אני לא מכיר.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

איפה עידן עם הציטוט המפורסם שלו?

די עם הבכיינות, חברים שלי ואני שירתנו שלוש שנים עם הבריל, וראו איזה פלא - גדלנו להיות בסדר גמור. אף אחד לא סובל היום מבעיות על אף המסעות, האימונים, השמירות והמסדרים.

ילדים בני 18 שמדברים איתי על כאבי גב מנעליים צבאיות?

מה הלכתם על מרשמלו כל החיים שלכם?

אתם סוחבים משהו חוץ מהפלאפון והארנק שלכם לבסיס?

בדקתם פעם מה סוחבים על הגב חיילי מוד"ש?

פורסם

א. אני בן קצת יותר מ18, וביליתי קצת יותר משלוש שנים עם הבריל. תודה לך.

ב. כן, הנעלים האלו גרמו לי לכאבי גב. העובדה שהכאב נסבל ולחייל יש כנראה יש צרות גדולות יותר לא אומרת שאין לי זכות להתלונן על העניין או לנסות ולטפל בו.

ג. אני יכול להעמיד מחלקה של אנשים שסיימו את השירות עם נזקים בריאותיים חמורים בדיוק בגלל אנשים כמוך, שדיברו איתם על חיילי מרשמלו ועל איך לוחם אמור לסבול בשתיקה. אתה גדלת להיות בסדר גמור, הרבה אחרים לא.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אתה מתכוון לנעל עם הברזל והפס מקדימה?

משום מה איתן הכי אהבתי לעבוד כשהיו לי, היום קשה להשיג כאלו חדשות

נעל לא נוחה בעליל... מזל שהוציאו את הבריל מהצבא

פורסם

לפני כשבועיים חזרתי ממילואים בצאלים, עשינו ת'רגד של איזה 8 ק"מ, בלי משקלים. רק ווסט, נשק, ופלטופ עם אקילה. בקטנה

הבריל האלה גרמו למצב, שבמשך יומיים לאחר שנגמרו המילואים, המשכתי ללכת כמו איזה ברווז, ממש כך! הרגשתי כאלה כאבים, כאילו הכפות רגליים שלי נהפכו לפיתות.

בא לי לתפוס את מעצב הבריל ולהכריח אותו ללכת בהן!!!! רשע מרושע!!!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

רגע לא הבנתי: חייל שמתגייס היום מקבל את האמריקאיות, או שיש עדיין כאלה שמקבלים את הבריל ה"נהדרות"?

אני הבנתי שבאופן גורף, כולם מקבלים את האמריקאיות, לא?

פורסם
רגע לא הבנתי: חייל שמתגייס היום מקבל את האמריקאיות, או שיש עדיין כאלה שמקבלים את הבריל ה"נהדרות"?

אני הבנתי שבאופן גורף, כולם מקבלים את האמריקאיות, לא?

אם הוא לוחם, הוא מקבל נעלי חי"ר, אין סיבה שג'ובניק ולוחם יקבלו את אותם נעליים, חירניק מטבעו, אופי השירות שלו שונה מאופי השירות של חייל בקריה, אז למה במשך שנים היו את אותם הנעליים גם ללוחמים וגם לג'ובניקים?! משהו שנבצר מבינתי.

נכון להיום, לוחם מקבל נעליים שמאפיינות את אופי השירות שלו, (להלן נעלי חי"ר אמריקאיות)

פורסם
כיום לוחם מקבל נעל חי"ר ולא לוחם מקבל נעלי יח"ש, שהם בעצם נעלי חי"ר רק שונים ממש קצת

אתה צודק, הנעליים שונות בכך שנעלי היח"ש הן בעלות אותה סוליית ויברם, הלשונית עשוייה עור, ואין את פתחי האיוורור כמו אצל הנעלי חי"ר.

בגדול אותה גברת בשינוי אדרת, למעט שינויים קוסמטיים קלים.

היתי שמח לשים יד על אחת הנעליים האלה (חי"ר, יח"ש) אם מישהו מקושר פה, אשמח שיצור קשר בפרטי, בתשלום כמובן

• תוכן חדש...