Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר נוחות בפג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המושבים מאוד לא נוחים, לא נתתי על כך מספיק את הדעת בזמן הרכישה.

הייתה חברת פורום שהתלוננה על הנוחות של האוטו שלה (ניסאן מיקרה) .

אני מרגיש תחושות דומות, כאבי גב אין (רק בנסיעות ארוכות) אבל גם נסיעות מנהלתיות קצרות הופכות למאוד לא נוחות.

על נסיעות ארוכות אין על מה לדבר (הגוף כואב מותש ותפוס)

אני לא מתכנן או בונה על החלפת רכב או מושב נהג בזמן הקרוב, אבל מה ניתן לעשות?

ניסיונות חוזרים ונשנים לכוונון המושב עלו בתוהו. (לא ניתן לכוון את המושב לגובה)

"כרית" רשת למושב ב- 15 שקל מאיביי לא הועילה.

אוליי רכישת כרית?

פורסם

סליחה, אבל זה בדיוק מה שמעצבן אותי בכל רוכשי הפחנועים האלה דוגמת פג'ו 107.

רצית רכב חדש בכל מחיר, וזה ידוע שכל רכבי המיני האלה נועדו לנסיעות קצרות בתוך העיר, כך שנוחות זה מהם והלאה, אז על מה אתה מתלונן?

יכולת לקחת את ה~70 אלף שקלים האלו ולקנות איתם איזו פורד מונדאו 2012 ולהתפנק מכל הבחינות, גם בנוחות.

אל תעלב, אבל אני פשוט לא מבין אנשים ששמים כ"כ הרבה כסף על הרכבים האלה, העיקר לנהוג ברכב חדש...

זה קיטור שחיכיתי לשחרר הרבה זמן.

בכל מקרה מקווה שתמצא פתרון לבעיה שלך כרגע.

פורסם

ישנם 3 הבטים שיכולים להשפיע:

1. מושב קצר שגורם לרגליים להלחץ על כפות הרגל.

2. מושב לא מרופד מספיק שגורם ביחד עם מתלים קצרים לחבטות במעלה עמוד השדרה.

3. אורטופדית מסעד מושב לא טוב\ארגונומי מספיק.

הפתרונות הם:

תוספת ריפוד למושב.

משענת גב של דר גב.

Kia Niro 2017

פורסם

האמת שאני דווקא זוכר את הנוחות של ה-107 כטובה, הרעש בגלל חוסר הבידוד הוא ששיגע אותי בלי הכרה, מה שמראה שנוחות מושב היא מאד אינדיבידואלית. עשית נסיעת מבחן לפני הרכישה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

רצית רכב חדש בכל מחיר, וזה ידוע שכל רכבי המיני האלה נועדו לנסיעות קצרות בתוך העיר, כך שנוחות זה מהם והלאה, אז על מה אתה מתלונן?

יכולת לקחת את ה~70 אלף שקלים האלו ולקנות איתם איזו פורד מונדאו 2012 ולהתפנק מכל הבחינות, גם בנוחות.

אל תעלב, אבל אני פשוט לא מבין אנשים ששמים כ"כ הרבה כסף על הרכבים האלה, העיקר לנהוג ברכב חדש...

אולי שמתי עליו סכום כסף לא מועט אבל לא 70,000 (בחיים לא!). לא קניתי חדש, קניתי יד 2 מהשכרה.

בכל מקרה קבלתי את שכר הלימוד שלי.

עשיתי נסיעת מבחן, ובאמת כמו שכתבתי לא היה הכי נוח בעולם ולא נתתי על כך את הדעת.

אני לא מקטר ולא קורבן ולוקח 100% אחריות על הבחירה שלי, אני מנסה לחפש פתרונות למצב הזה.

הסיבה שקניתי אותו כי מדובר ברכב מאוד חסכוני.

בכל מקרה כמו שאמרתי לא בא להוציא קיטור ולא בא לקטר, אלא לחפש פתרון למצב הזה אז הפוסט שלך לא רלוונטי.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

אחד מהדברים שאפשר "ליפול" איתם כשקונים רכב חדש ואין ממש אפשרות לבדוק מפאת הנסיבות המגבילות.

למרות שאפשר לצפות באמת ממכוניות בסדר גודל כזה שלא יהיו בעלות מושב נוח במיוחד.

פורסם

תחליף מושב. תבדוק אם מתאימים מושבים מדגמים אחרים ותחפש מפירוק, או תזמין מושב ייעודי כמו "ד"ר גב" וכו'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גודל האכזבה הוא כגודל הציפיות. הרכבים האלו מראש לא נבנו להיות שיא הנוחות. רכב חדש במחיר שהוא נמכר, זה צריך לבוא על חשבון הרבה מאוד דברים. וגם בתור משומש המחיר יחסית לשנתון נמוך בהתאמה. רכב כזה צריך לקנות בידיעה שיהיה צורך להתפשר על כמה דברים. יחס עם זאת לשימוש עירוני, מדובר על רכבים פנטסטיים: בזכות הגודל אפשר להשתחל בכל מקום, חסכוני. זה לא הרכב האידיאלי לשיוט בין עירוני יומיומי.

ולגבי נוחות המושב, הרכבים כמובן נבנו לא בראש וראשונה לנסיעות ארוכות, אלא לשהיה יחסית קצרה ברכב. בהתאם לזב כמובן חסכו גם על המושב. אבל כדי שיהיה נוח צריך לבחור את תנוחת הישיבה האופטימלית ואז אפשר להגיע לישיבה סברה ברכב כזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
האמת שאני דווקא זוכר את הנוחות של ה-107 כטובה, הרעש בגלל חוסר הבידוד הוא ששיגע אותי בלי הכרה, מה שמראה שנוחות מושב היא מאד אינדיבידואלית. עשית נסיעת מבחן לפני הרכישה?

בידוד רעשים זוועתי אני שם רדיו ועוד איכשהו מסתדר איתו.

פורסם

איזה קטע, אבל רכב זה מכלול של תכונות שאחת מהן היא נוחות.את הנוחות /חוסר נוחות דרך אגב, לא תמיד אפשר למדוד בנסיעת מבחן סטנדרטית.

למה לעצור במודנאו?אפשר לקחת 70 אלף ולקנות S-class ישנה ואפילו להחליף את המושב לכורסה של אמריקן קומפורט.כל אחד בוחר את הרכב שלו לפי אוסף הפשרות שלו.לא תמיד הן תואמות לשלך.

פורסם

שני חברים שלי אחד עו"ד והשני בעולם הרכב, מתניידים ביומיום ב...107. שניהם עברו מזמן את גיל 45 ושניהם מרוצים עד הגג. זה בדיוק מה שהם חיפשו להתנהלות עירונית יומיומית כשהם מתעצלים להוציא את האופנוע הכבד. (לשניהם גם אופנוע כבד שעולה יותר מג'יפונים).

מה שאני רוצה לומר זה שכנראה יש או חוסר הלימה בין מה שציפית שהאוטו יהיה לבין מה שהוא בפועל, או שיש בעיה ברכב שיכולה להיות כמו בולמים גמורים וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אולי שמתי עליו סכום כסף לא מועט אבל לא 70,000 (בחיים לא!). לא קניתי חדש, קניתי יד 2 מהשכרה.

בכל מקרה קבלתי את שכר הלימוד שלי.

עשיתי נסיעת מבחן, ובאמת כמו שכתבתי לא היה הכי נוח בעולם ולא נתתי על כך את הדעת.

אני לא מקטר ולא קורבן ולוקח 100% אחריות על הבחירה שלי, אני מנסה לחפש פתרונות למצב הזה.

הסיבה שקניתי אותו כי מדובר ברכב מאוד חסכוני.

בכל מקרה כמו שאמרתי לא בא להוציא קיטור ולא בא לקטר, אלא לחפש פתרון למצב הזה אז הפוסט שלך לא רלוונטי.

אני יודע שהפוסט שלי לא היה כ"כ מועיל עבורך, בגלל זה התנצלתי מראש וציינתי שזו הוצאת קיטור כללית על קטגוריית רכבי המיני ורוכשיהם.

ואם קנית את הרכב כיד שניה זה עוד איכשהו מתקבל על הדעת. דבריי כוונו לכאלה שקונים אותם חדשים מהחברה.

כפי שציינתי, מקווה שיסתדר לך עניין הנוחות. כמו שהציעו כאן, תנסה מושב לרכב של ד"ר גב.

פורסם (נערך)

אז כניראה להם הרכבים הללו נוחים,נסעתי לא מעט על ה107 לא הרגשתי כזה חוסר נוחות כמו שמתואר,אבל נוחות זה דבר אישי.

לא מבין למה אתה מוציא קיטור על המיני והרוכשים שלהם,מישהו מכריח אותך לקנות? כול אחד עושה את השיקולים שך.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מהקל אל הכבד רצוי לבדוק קודם כל שתנוחת הישיבה מסודרת, ואחר כך שהכל בסדר בצמיגים ובמתלים.

להחליף מושב זה לא פשוט, ולהתקין תוספת אורתופדית כלשהי על המושב עשוי לפגוע בבטיחות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
המושבים מאוד לא נוחים, לא נתתי על כך מספיק את הדעת בזמן הרכישה.

ה 107 לא אופטימלית לנסיעות ממושכות ; אני בהחלט הרגשתי את הגב התחתון לאחר יותר משעת נסיעה.

מי שכן הרשימה אותי מאוד לטובה היא ה i10 החדשה. תנוחת ישיבה על הצד המעט נוקשה, אך לא מתיש, בידוד רעשים ושיכוך מהמורות טובים מאוד בשביל רכב מיני. לטעמי הנוחה ביותר בקטגוריה עד כה. יופי, יונדאי!

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • תוכן חדש...