Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה סופרה הייתה אגדה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא מתווכח ובטח שלא לצרכי הנאה, מבחינתי ניהלתי דיון עם מי שעד כה עשה לי רושם של בחור אינטיליגנט שניתן לנהל איתו דו שיח.

אם כי בהתעלמותך המוחלטת מהסולמות שאנו מעמידים לרשותך בכדי לרדת מהעץ ובתגובותיך, ובפרט זאת האחרונה, הוכחת לי את טעותי ומי מאתנו כאן כדי להתנצח לשווא.

בעצם, לא רק לי, אלא לכלל חברי הפורום בהם אני בוטח שיהיו מספיק בוגרים בכדי לשפוט מי כאן מנסה לנהל דיון פורה ומי כאן נמצא בויכוח - ובזה, אם להיות כנה, אני מוצא הנאה מסוימת.

אז תודה לך שעשית את זה קל עבורנו ולילה טוב:-)

מדהים , שניכם מנסים לטעון שאני הפכתי את ה-LFA ליורשת של הסופרה למרות שבמפורש אמרתי שלא.

מכיוון שאתם ניסתם לקשר בינה לבין רכבים אחרים במשפחה (למשל ה-GT86) אז נתתי את דעתי שהסופרה יותר קרובה יחסית לרכבים אחרים במשפחה (מה שעוד לא ראיתי אותכם שוללים אלא רק טוענים שהן מאוד רחוקות).

אתה ממשיך להראות לי כמה הן רחוקות אך לא מראה אף אחת שהייתה קרובה יותר.

אני חושב שאתם צריכים לחזור למילון ולהבין מהוא המושג יחסי.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוהד טען שהקונספט של טויוטה, הFT1, אינו הסופרה הבאה אלא נראה יותר כמו ממשיכת דרכה של הLFA. משם הכל התחיל.

אז אם כבר משהו שנראה יותר כמו הLFA, אז אולי זה.

אגב אוהד, לדעתך, הסופרה לא ברת השוואה לMR2 טורבו למשל?

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

אם מדברים על רכב באזור LFA -חם מהתנור

"פותח צוהר"

"זורק לינק ללקסוס LC500"

"סוגר צוהר" ובורח.

בקצרה- מנוע 5 ליטר , אותו אחד שנמצא בRCF עם 467 כ"ס משודך לתיבת 10 הילוכים אוטומטית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
אוהד טען שהקונספט של טויוטה, הFT1, אינו הסופרה הבאה אלא נראה יותר כמו ממשיכת דרכה של הLFA. משם הכל התחיל.

אז אם כבר משהו שנראה יותר כמו הLFA, אז אולי זה.

אגב אוהד, לדעתך, הסופרה לא ברת השוואה לMR2 טורבו למשל?

אפשר להשוות כל דבר , אפילו תפוחים לתפוזים :)

אבל שתי המכוניות האלו חיו אחת לצד השנייה למשך שנים רבות , החפיפה בניהם קטנה למדי.

משקל שונה , מיקום המנוע , מספר המושבים , תמחור ורמת אבזור.

לא רציתי להעלות אותה כי החברים פה כבר עשו סלט היסטרי ומנסים להכניס לי מילים לפה.

אבל דווקא ה-MR2 היא אחת ההוכחות שאם רוצים למצוא קשר דם בכוח (והרי אתה בניגוד לאחרים הבנת שמה שאמרתי הוא שיש שמועות על יורשת לסופרה מעל עשור) אז הוא ימצא בסופרה.

הרי שטויוטה בעלי ניסיון רב ברכבים בעלי מנוע מרכזי , התצורה המוצלחת והנפוצה ביותר ברכבי על , והרי שה-LFA הוא רכב על.

אז למה לא בנו אותו עם מנוע מרכזי?

מעבר לכך , כל הרכבים שמוזכרים פה פשוט לא רלוונטים כי רובם לא היו קיימים , העבודה על ה-LFA החלה בתחילת שנות ה-2000 , בחפיפה לסוף זמן הייצור של הסופרה (2002) ובערך בזמן הזה היא החלה לצבור מעמד של אגדה בעקבות סרטונים של סופרות עם אלף סוסים שמפרקות הייאבוסות והסרט מהיר ועצבני הראשון.

2000–2004[edit]

220px-Lexus_LF-A_I_LA_Auto_Show_08.jpg

The first Lexus LF-A concept

In February 2000 the LF-A began development as a supercar project codenamed P280, which was intended to showcase the performance capabilities of Toyota Motor Corporation and its Lexus marque.[10][11] The first prototype was completed during June 2003. Prototypes of the LF-A were spotted regularly undergoing testing at Nürburgring, the famous motorsport race track in Nürburg, Germany,[12] since October 2004.[13] Numerous test vehicles had been equipped with automatic retractable rear wings, and carbon ceramic brake discs.[14]

• תוכן חדש...